Pensionärsgräl!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Jag mår kanon! Ska snart sova tänkte jag, så att man kommer upp i morgon! Går ju bara i morgon, sedan är vi ju ledig torsdag, fredag, måndag! Sedan går vi bara veckan ut, så är det lov på fredag! Så skönt!! Och nu på fredag fyller jag år, så det är ju kul det med!
I dag har jag inte gjort så mycket, eller jag har varit i skolan till 14.30tiden ungefär, och hade bara vårdämnen i dag, vilket inte bara är så bara, jag har jobbat på bra! Det området jag håller på med nu är de sista jag ska göra innan lovet, och jag kommer att bli klar med det i morgon, så jag kommer att få några extrauppgifter skulle jag kunna tänka mig, och mycket fritid, så det känns jätteskönt!
I dag på skolan när vi hade sista lektionen så frågade jag och mina vänner om vi fick sitta inne i ena metodrummet och jobba där, och det fick ju såklart, så vi tog en varsin säng därinne och började att ställa in hur vi skulle ha de, och började sedan att arbeta! Vilket gick jättebra! Skulle rekomendera sängar i klassrummen.. Inte, men de är skönt i allafall, och man kan ju ändra ryggstödet, och benstödet och de, i allafall, så vart vi lite småtrött mot eftermiddagen, och då vet ni ju hur det kan bli! Så vi började att "leka" lite grann, med grejerna som var där, eller aa, inte jag, jag filmade jag! Och det ligger nu ute på facebook som allt annat man gör nu förtiden! Så de var verkligen superkul, skrattade man ju ihjäl sig också av att se hur de blev.. Sedan fick vi även fika! Så det var en god fikastund vi fick innan vi skulle sluta, så det var roligt. Sedan åkte jag hem, och åt middag, åkte sedan till en annan vän, och bara hade de superkul, sjöng som vi alltid gör haha, och pratade en massa! Kollad även igenom lite skolkataloger, vilket vi också alltid gör när vi ses! I kväll skulle även hennes pojkvän från Halmstad komma på besök, så ska träffa dom någon dag nu när jag är ledig, så det blir kanon det!

Vad har ni gjort i dag? Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! :)

KRAM♥Snart Sommarlov!!!! ♥♥

:)

Det är aldrig för sent,
att bli den du kunde ha varit.

Human,

I did my best to notice
When the call came down the line
Up to the platform of surrender  
I was brought but I was kind
And sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes
Clear your heart...
Cut the cord

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Give my regards to soul and romance,
They always did the best they could
And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye
Wish me well..
You've gotta let me go

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Will your system be alright
When you dream of home tonight?
There is no message we're receiving
Let me know is your heart still beating

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer

You've gotta let me know

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human
Or are we dancer?

Are we human?
Or are we dancer?:)

Berätta en lögn för din vän,
håller han den hemlig,
då kan du berätta sanningen.
Count on me

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see  
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you:)

It is better to sleep on things beforehand,
than lie awake about them afterwards.
Morsdag!

Hallå! Hur mår ni i dag? Jag mår alldeles utmärkt! I dag är de ju morsdag, har ni passat upp era mammor i dag? Det har inte jag gjort så mycket faktiskt, för hon jobbar i dag.. På morsdag liksom, men jag får göra det när hon kommer hem i stället! Har tårta och lite sådant gott hemma, så det kommer vi fira. Och i morgon fyller hon faktiskt år också! Tätt inpå morsdag, och på fredag fyller jag år! Mycket födelsedagar nu innan sommaren, men de är bara roligt! :)

Har inte kunnat uppdatera nånting i helgen, beroende på att det varit knasigt väder, det har åskat, varvat med sol, så man har ine varit säker nånstans, så de blev ingen bloggning, tyvärr.
I dag har jag ingenting speciellt att göra, ska fixa talet i svenskan, om anorexi, kanske vara med en kompis ikväll, men tror ändå inte de eftersom de är morsdag, men får se, kanske. Vad ska ni göra i dag?
Har ni haft en bra helg? :)

KRAM♥ :)

Den vackraste gåva människan fått,
är förmågan till glädje.Shopping, + Tal

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår jättebra! Är dock väldigt trött, och ska lägga mig genast efter jag lagt upp detta inlägg!
I dag så trodde jag att vi i min klass skulle gå till klockan 13, vi brukar alltid  göra det på torsdagar. Men inte i dag inte.. Då skulle vi minsann gå till klockan 14.20.. då vart jag lite, sur haha.. Jag hade ordnat med skjuts, mamma och pappa satt i bilen utanför skolan och väntade på mig, så jag fick smsa dom vid 13tiden och säga att vi hade en extra lektion i svenska, så dom fick åka nån annanstans i 1h, och jag jobbade med svenskan.. Jag blev klar med min uppsats, och skulle nu börja med en annan uppgift innan sommarlovet, Tal. Och jag verkligen hatar att hålla tal. Hatar är ett starkt ord, och det är detsamma som jag tycker att hålla tal, just att jag hatar det! jag klarar inte av att stå där framme och berätta inför alla i hela klassen! Vad ska jag prata om? Det fanns några jättetråkiga alternativ att välja mellan, och jag tänkte bara att nej, det går inte att prata om de här ämnena! Så jag kom på en annan sak jag kunde hålla tal om, för det var bara alternativ som tur var, på listan, så vi i klassen fick välja helt fritt om vad vi skulle hålla tal om, och jag valde då. Gissa... *Trumvirvel* Anorexi. Jag ska hålla talet om anorexi tänkte jag, för det är ett ämne jag vet mycket om eftersom att jag varit riktigt sjuk själv, och jag vet ju allt om anorexi, så det ska jag ta! Så då vart det genast lite bättre, eftersom att jag är säker, och vet mycket om just det området, så var det ju självklart att jag skulle ta det! Och viktigt för klassen också att veta konsekvenserna med anorexi, och att just jag har varit drabbad av den hemska sjukdomen! Så det ska jag börja att förbereda i morgon, skriva ner och sedan öva på att kunna det utantill. Men om jag skulle glömma det som står på pappret, kan jag ju ta ur min egen kunskap. Eftersom att jag vet ju liksom allt om det, så egentligen behöver jag inte förbereda mig så mycket, är så säker på det området ändå! men kan ju vara bra att ha lite nedskrivet i allafall!

Sedan efter skolan så åkte jag och mamma på stan en sväng, och jag shoppade lite grejer som jag blev nöjd över! jag köpte, en gul topp från gina tricot, en riktigt somrig topp som jag kommer att bo i, i sommar! jag köpte även en vit klänning därifrån som är vit, med ett typ flätat skärp till, grymt nöjd blev jag, och så köpte jag en vårjacka på h&m, en concealer, och värmeskydd för håret när man plattar det tex, jag gör ju det varje dag, så det nöter ju ut håret liksom! Så jag är nöjd, så där försvann lite pengar, men det är ju det pengar är till för, att handla saker man vill ha och behöver! Så jag är nöjd!

Vad har ni gjort i dag? Hoppas ni haft lika bra väder som vi har haft det! :)

KRAM♥

Jackan jag köpte, hinner inte lägga upp bilder på de andra grejerna jag köpte, gör det i morgon i stället! Måste sova nu!!

Godnatt!

:)

Lyckan kan vara som en ton som klingar genom vardagen.:)

Livet behöver inte vara perfekt,
för att vara underbart.Nationella provet i matte gick väl sådär! Men resten av dagen var riktigt kul!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Jag mår jättebra! Är lite trött, men annars så! Och i morgon har vi sovmorgon till klocan 10, men jag kommer nog kliva upp samma tid som vanligt, och äta frukost i lugn och ro och så. Men, i morse så hade vi ju nationella provet i matte del 2, och ja, det gick väl sådär! Var ju inte direkt ett lätt prov, och matte är väl inte heller mitt starkaste ämne, men ändå! Jag gjorde så gott jag kunde. :)
Sedan gick dagen rätt snabbt. Slutade vid 14.45, och hade bara vård och omsorgsämnen i dag, och arbetsmiljö och säkerhet, vilket jag bara tycker är roliga ämnen. Så, ja det gick superbra. Håller nu på att arbeta om hjärtinfarkt, blir klar i morgon, har bara en uppgift kvar, och den är jag nästan klar med, så, ja här går det undan! Vilket känns skönt nu innan sommarlovet, att göra klart och så. Ja, sedan efter lunchen så gick jag och några kompisar ner i musiksalen och övade lite på några låtar, jag ska dock inte sjunga på skolavslutningen, eller jag hade inte tänkt det först, men nu kanske det blir så i allafall, så vi övade där nere ett tag, vilket bara var kul! :)
Sedan som sagt for jag hem vid 14.45 tiden, och var ganska trött, jag är ju expert på att hålla mig vaken på nätterna även fast jag ska upp halv 7. Fast jag tycker jag varit duktig ändå, jag har lagt mig ungefär vid 12tiden varje kväll nu när det är skola, så det är rätt bra för att vara mig faktiskt! Och även att vi har sovmorgon i morgon och att jag inte tar chansen att sover ut! Aja, så är det ibland! :)
Vad har ni gjort i dag? Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Det är redan onsdag i morgon! Jag trodde det var måndag i dag ja.. Haha, så är det ibland! :)

KRAM♥ 

En sån här skulle inte sitta helt fel.. Kan man ju kanske önska sig i födelsedagspresent? Fyller ju för tusan år snart! ja herre gudars, tiden går fort! :)

:)

Det är den som går vilse,
som finner de nya vägarna.Jag behöver visst ingen nagelklippare till min tånagel i dag, den liksom försvann av sig själv..

Godkväll mina underbara vänner! Hur mår ni i dag? Har helgen varit bra? Min har varit jättebra, och jag mår jättebra. Dock är det en liten grej som gör att jag har rätt så jäkla ont i min tånagel.. Det hela började med att jag skulle tvätta håret, nu för kanske en halv timme sedan, och skulle då såklart öppna toalettdörren, och jag, slängde upp dörren rakt på tånageln, så den gick av, AJ! Ja, det började ju blöda och så, vågade ju inte kolla på nageln, så pappa fick plåstra om den, haha, och jag som går omvårdnad kunde inte ens kolla på blodet! Nej, men det är såhär, att jag kan se andras blod, lägga om sår osv, men när det gäller mig själv, då är det andra grejer. Samma sak när jag var tvångsinlagd hösten 2009. Då i en ångestattack så vart jag arg på en behandlare, och skulle då gå in på toaletten och tjura, och vad händer inte då! Jo, jag hade bråkat om att få stänga dörren flera minuter, och nu hade jag då bestämt mig för att riktigt smälla igen dörren, och då menar jag verkligen det, fick nog en liten tinitusvarning där, men i allafall, då smällde jag igen dörren. Problemet var, att, mitt långfinger var mellan dörren, så det gjorde lite så där lagomt ont kan man ju säga.. Och herre gud vad jag skrek! Och nu kan man faktiskt se i efterhand, att jag har en annan slags nagel där än vad dom andra är, man ser att den är nyare. Ja, herregud vilka minnen man har..
I allafall, från tånagel, till långfingernagel, till vad jag gjort i dag!

Jo, det började med att jag åkte till min vän vid 13tiden, och solade lite grann, var ju ganska så jättevarmt kan jag ju meddela, men jag klagar inte, tvärt om! Underbart med fint väder! Så vi satt där ute ett tag och solade, men gick sedan in för att fika lite grann, det var gott! Sedan satt vi och pratade om allt möjligt. Det var även hon som har funnits där för mig hela tiden under min sjukdomstid. Hon har verkligen försökt göra allting för mig hela tiden när jag var sjuk, så, hon är en vän som betyder jättemycket för mig, så vi pratade lite gamla minnen, men även nya saker som hänt. Sedan åkte jag hem och åt middag. Sedan gick jag och mamma ut i skogen en sväng och kollade lite grann, och det var stekande hett! Men skönt. Var inte ute så länge, utan gick hem, och jag övade till provet jag ska ha i morgon i Arbetsmiljö och Säkerhet, och det gick jättebra. Kunde allting!
Sedan vart det tv-tittning, godis, kvällsfika, tvätta håret, då slog jag i tån, så där vart mitt humör lite sådär, det gjorde ju så fruktansvärt ont, men vad tusan! Det är redan bättre nu! Dock är jag väldigt nervös inför det att ta på en strumpa där.. Kommer svida satan, men jaja, det går nog!!

KRAM♥:)

Det äkta miraklet är inte att gå på vatten eller i luften,
utan att vandra på jorden.

Solig dag med mycket skratt!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Jag mår jättebra! :)
I dag har dagen gått jättefort! Det har i och för sig hela veckan gjort också, men särskilt i dag! Slutade tidigt från skolan i dag också, redan klockan 13, så jag har varit hemma ett tag! :)
Efter lunchen i dag i skolan, så satt vi ute och solade, och åt jordgubbar, sommarkänslor! Och det var supermysigt. Sedan efter den mysiga stunden så var det dags för matte. *Den mysiga känslan försvann* Haha nej då, men det var ju inte alls lika harmoniskt att sitta inomhus och jobba matte, när man hade kunnat sitta ute i solen! Men timmen gick fort, och sedan stod pappa utanför med bilen och väntade på mig. Åkte hem, och då hade även biljetterna till konserten kommit! Lycklig, ja, det är jag! :)
Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Var rätt trött, så jag har inte orkat vara med någon kompis heller, utan har roat mig själv med att sjunga, och plugga lite till ett prov vi ska ha på måndag inom arbetsmiljö och säkerhet, och det känns som att provet kommer gå jättebra! Jag kan alla frågorna som ska vara med, så det ska nog inte vara några problem!
Sedan nu i kväll blev det ju lite tittande framför tvn med godis och annat gott, kvällsfika, nu är jag mätt, och ska snart lägga mig och sova, är trött efter den här veckan! Men den har varit fantastiskt rolig! :)

Vad ska ni göra i helgen? Har ni några planer? Hoppas att solen skiner nu när man är ledig så att man kan få sitta ute, och bara njuta!

KRAM♥
:)

De lyckligaste människorna i världen är inte de utan problem,
utan de som lär sig att leva med det de har.Sanning som bara gör mig förbannad!

I dag av en slump så gick jag in i mitt gamla barndomsrum som jag sov i när jag var liten. Jag började att kolla i lite lådor och hittade då mitt gamla matschema från första gången jag var inlagd på BUP. På matschemat stod det samma som jag har haft under alla år, men det stod även en annan sak. På baksidan av plastfickan så var det ett annat papper med behandlingsformen som skulle utföras via BUP. Jag blev skrattretat när jag läste igenom pappret. På pappret stod det att, "Maten är det viktigaste i behandlingen" Och okej, jag håller med om att maten är livsviktig, men det är så mycket mer saker som också är viktiga att ta tag i redan från början, tex samtal varje dag. Det stod också att via BUP så skulle jag få, ätträning, samtal enskilt, och familjesamtal, musik, bild, sällskapsspel. Jag tänker bara, men vad i helevete är det dom skriver på det där pappret! Ser jag rätt!? Jag var tvungen att läsa två gånger för att verkligen förstå att jag hade läst rätt redan första gången. För det första. Man måste ha samtal varje dag för att ens våga få ett förtroende för sin behandlare, om man nu kan kalla dom på BUP för behandlare, inget illa ment, men dom har ingen utbildning inom anorexi. Sedan kan man kanske gå till 1 gång i veckan, men för mig var det viktigt att få prata, och då var varje dag en sak jag verkligen skulle ha uppskattat. För det andra, att maten är det viktigaste. Ja, det är viktigt, absolut. Det är jätteviktigt! Men det är så mycket annat som man också måste få känna sig trygg med, så var det för mig i allafall, och säkert även för många andra. Ha musik, och bild, samt spela spel. Ursäkta mig. Alltså, den personen som jag hade musik med, han var ganska speciell, och jag vet att dom tvingade ner mig dit bara för att få ha en "lugn" stund utan mig. Dom visste nog inte riktigt hur dom skulle klara av mig i början tror jag. Jag tror inte dom haft en sådan sjuk person i anorexi som jag var. Dom har haft en person med anorexi som blivit frisk efter 1 månad, så var inte fallet för mig. Dom behövde väl tid att tänka ut en plan medans jag var på musik och plågade mig och mådde ännu sämre. Bild, ja, det kan väl vara kul. Jag tycker om att teckna, även om jag inte är bra på det, så är det kul. Men även där var det samma sak, jag var på bilden för en avlasting för personalen, inte för att jag skulle må bättre, utan för att dom skulle kunna få lite tid att tänka ut en plan. Och det att man skulle spela spel. Jag blir bara så förbannad när jag hör hur det låter, och det var ju sant! Det var det jag gjorde på BUP. Vi spelade spel, var det den hjälpen jag behövde? Nej. Jag behövde samtal varje dag, känna mig trygg med maten, känna mig trygg och få förtroende för människor. Våga lita på människor. Jag fick vänta ett helt jävla år på att få komma till stället som fick mig på fötter igen, som fick mig att börja vilja leva igen, och det var Mora. Jag fick kämpa för min remiss i 1 år, det var inte bara jag, nej, mig lyssnade dom inte på, jag var sjuk och förstod inte vad jag sa, typ i deras öron, mina föräldrar kämpade allt dom kunde, även andra i min närhet. Dom på sjukhuset sa att jag måste testa alla deras behandlingsformer innan dom kan skicka mig till något behandlingshem. Och vad var behandlingsformerna? Det var ju att spela spel, ha bild och musik, vilken behandling.. Så efter 1 år fick jag äntligen komma till platsen som fick mig att inse att det finns något bättre än anorexin, något vackert som man ska ta till vara på och inte slösa bort genom en sjukdom, Livet. Livet är så vackert! Och jag är så himla glad att jag fick träffa alla dessa underbara människor nere i Mora, det är med er hjälp jag är här i dag! Ni, och min familj har varit det viktigaste för mig!! Och jag är så tacksam!
:)

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.God morgon!

God morgon! Inte så ofta att jag hinner lägga upp en inlägg innan skolan, men nu hann jag ju tydligen med det!
Har precis ätit frukost, satt fint i magen! Och nu väntar jag på att min bror ska äta klart så vi kan åka in till stan. Vi ska släppa av han på hotellet Scandic, och sedan ska jag åka till skolan. Snart nationela prov också! Hoppas det går bra, men det tror jag! Sedan är det vård och omsorgsarbete till klockan 14ungefär. Sedan möte inne på sjukhuset klockan 15, hem och äta middag, sedan får vi se vad som händer i kväll. Kanske är med en kompis. Vad ska ni göra i dag? :)

Ute skiner solen för tillfället, och hoppas att det håller i sig hela dagen, och varenda dag i flera månader skulle ju inte sitta fel alls! Nu är bror min snart klar, så får väl börja att stänga ner internet :(  Det är ju inte kul.. Men jag kommer med inlägg senare!!

KRAM♥


:)

Så länge man inte ger upp,
har man ingenting förlorat.Nationella prov

Godkväll! Nu ska jag snart lägga mig och kolla lite igenom matteboken. Kanske är en bra grej att göra eftersom att jag har matteprov i morgon.. har i och för sig övat lite på skolan, men man vill ju vara säker, och jag får hoppas på det bästa! :)
Annars i dag, slutade skolan 14.45 ungefär, åkte hem med pappa, och tänkte lägga in ett inlägg då. Dock gick ju det åt pipan på en gång. Började ju att åska och ha sig.. Inte bra ju, så det blev ingen bloggning :( Och mina föräldrar är ju så noga om det åskar ute, då får man INTE ha datorn på, eller tvn, eller något annat elektriskt. Och det förstår jag med att man inte ska ha, men det är ju inte kul, för nästan allt roligt man gör är ju på datorn, eller tvn. Och för inte så längesedan så brann ett hus ner av att en blixt hade slagit ner i ett hus inte så långt bort, så man är väl lite skärrad, speciellt mina föräldrar då..
Så jag satt och rullade tummarna och väntade på att maten skulle bli klar, och det blev stuvade makaroner och korv, det var ju gott! Sedan gjorde jag inte så mycket. Var så trött efter skoldagen så jag somnade framför tvn när jag väl fått sätta i gång den. Det var ju förargligt.. Sedan vaknade jag till vid halv sju och började smaska på lite godis vi hade i skåpet, sedan blev det kvällsfika, och nu är jag mätt! Vad har ni gjort i dag? :)

I morgon ska jag på samtal hos min psykolog efter skolan, slutar vid 14tiden, och mötet är vid 15tiden, så vet inte vart man ska hålla hus under tiden, men det löser dig nog galant det!
Och jag kom på att det inte är så lång tid kvar tills jag fyller 17. Sjutton också vad tiden går fort ;)

KRAM♥USCHA!

:)

De lyckligaste människorna i världen är inte de utan problem,
utan de som lär sig att leva med det de har.
Dagen i dag har varit rolig, även fast jag gick i skolan ända till 16.00, tack vare mina fina vänner!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Hoppas bra! Jag mår jättebra! Känner mig verkligen superglad!
I dag var jag i skolan, började med att jag klev upp 06.30, fixade mig lite grann, åt frukost, och sedan åkte jag och pappa in till skolan, han skjutade mig, mötte upp min handledare, och hon visade mig vart vi skulle vara någonstans. Dom har tydligen bytt om lite i schemat sedan jag var där sist! Träffade alla vänner, hade det kul, och skrattade mest bort hela dagen! Jag jobbade, men hade även kul! :)
Åt lunch vid 11tiden, potatisbullar med grönsaker sylt, och mjölk, det var gott! Längesedan jag åt det! Sedan hade vi lektioner till 16tiden, men även att efter vi hade haft datorkunskap så när vi skulle gå till nästa lektion, hade en liten rast, då visade det sig att några från en annan klass hade gjort ett arbete om Linné eller något, så dom bjöd på chips, dipp,kakor,saft, mm, så det var bara att ta emot och tacka! Gott! Haha, sedan hade vi matte, och sedan omvårdnadsarbete, och sedan klassråd. Dagen gick jättebra! Och den var rolig också! Sedan kom mamma och hämtade mig vid 16tiden, och hade goda nyheter! Hon berättade att det hade ringt en kvinna från sjukhuset. När jag var sjuk var jag mycket inne på tonårsrummet kallas det, och ett annat ställe där man kunde göra smycken, spela spel mm, och hon hade pratat med mamma om att hon och jag har fått 2 biljetter till Linkin Park den 14 Juni i globen! Det var ju lite speciellt! Haha! Brukar inte lyssna på dom direkt! Men kul att åka dit! Dessutom ska vi bo på hotell, så det ska bli kul! Dagen efter skolavslutningen! Kan det bli bättre!? Så jag är lycklig nu!

Vad har ni gjort i dag fina? Hoppas ni mår bra allihopa! Jag mår jättebra just nu!

KRAM♥:)

Skjut inte upp sådant till i morgon,
som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon.Eurovision song contest 2011

God kväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Bra hoppas jag! Jag mår bra, är dock väldigt trött, ska lägga mig nog direkt efter jag skrivet det här inlägget, eller så lär jag bli pigg och är vaken några timmar ändå, får se! I dag har jag inte hunnit blogga någonting! Det är helt sanslöst! Men jag har haft mycket saker att ordna under dagen, så därför ingen bloggning, men det ska bli ändring på det nu!
Och nu i kväll så satt jag framför tvn från halv 8 till 00.15 typ, eller mer, satt och kollade på Eurovision, och lite andra saker då såklart, och gud vad trött man blev av att sitta där i så många timmar! Tur att man hade godis och kvällsfika till hands så att man inte somnade! Och jag kommer i håg att när jag var liten så vart jag så less på alla andras bidrag, tyckte dom var dålig och tråkiga, och somnade oftast i mitten av programmet, och vaknade när det var dags för röstning.. Ja, livet är hårt, haha skoja. Men i allafall, så höll jag mig vaken i dom där 3 timmarna, och jag tyckte att det gick rätt fort bland bidragen ändå! Även om det var segt på sina ställen, så gick det rätt snabbt, och det var ju bra. Och Eric Saade kom ju trea! Grattis! Hade ju hoppats på att han skulle vinna, men då kom jag att tänka på, "Hur stor är chansen" för liksom länderna neråt har ju kanske inte direkt samma smak som vi i Sverige osv, men det gick ju bra ändå! Trea är ju inte dåligt! Synd att han inte kom tvåa, var ju så nära, men Italien puttade när oss, men aja, skit samma! så det var ju kul i allafall att det gick rätt så bra i allafall! Tycker ni att det var rätt låt som vann? Alltså, så fort jag såg Azerbaijan ( Stavning ) så förstod jag att som skulle vinna, jag förstod det! Och det visade ju sig att det var någon Svensk som hade skrivit låten, som till den där rysken som var så jäkla uppkäftig mot Sverige, haha, aja.

KRAM ♥
:)

Den vackraste gåva människan fått,
är förmågan till glädje.:)

Den som fått ut mest av livet är inte den som levt längst,
utan den som levt var minut.
Bästa vän!!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår alldeles utmärkt! Känner mig jätteglad i dag faktiskt! Ännu mer än vanligt, haha!
Var på samtal i dag hos min psykolog vid 15tiden, med mamma och pappa. Dom satt med lite grann och lyssnade på vad vi hade kommit överens om, jag och psykologen, det är ju egentligen ingenting vi bestämmer jag ska bättra mig på, eftersom att jag egentligen inte har behovet av att träffa en psykolog och prata om maten, men vi checkar av varje vecka och ser hur jag mår osv, så dom ville bara veta vad vi pratat om under de senaste veckorna. Så det gick ju bra. Sedan for vi hem och åt middag, sedan vart jag upphämtad faktiskt av min bästa väns pappa. Han hade hämtat henne från hennes körkortslektion, så dom hämtade upp mig på vägen hem. Så vi for hem till henne, och hade typ 1000 saker att prata om! Kul var det! :)
Åkte sedan hem, pappa hämtade mig, åkte hem, åt kvällsfika och godis, kollade lite på tv, tvättade håret, och nu sitter jag här! Så har min dag sett ut i dag. Vad har ni gjort i dag? :)

I morgon är det min första skoldag sedan urminnes tider, haha nejmen jag har inte varit på skolan på jättelänge! Först praktik som sagt, och sedan en äckligt lång förkylning på det.. Men nu är jag på g igen! Men det känns lite pirrigt i maggropen må jag säga! Var ju så längesedan jag var där. Men alltså, vad kan hända då? Att det hoppar på någon och dödar mig? EEHHHH, nej. Men det är väl bara det att det var så längesedan jag var där. Det var för tusan snö på backen sist jag var där! OH MY GOD! Jaja, så är det ibland, men nu är jag tillbaka i morgon, även fast det känns nervöst till 1000, så ska det bli minst lika kul att träffa alla igen! Sedan är det ju kort dag i morgon också, slutar 13 tror jag, så det är ju inte så långt, börjar 8.30. Sedan när jag kommer hem har vi gäster på besök! Pappas bror har kommit från Köping och ska sova här i helgen, dom ska på begravning på fredag, deras morbror har dött, så då ska dom dit, men det ska bli kul att han kommer! Vi har alltid kul haha!

KRAM ♥Tankar från sjukhusperioden

När jag var sjuk så kände jag mig som den ensammaste i hela världen. Jag kände mig så övergiven på något sätt, jag kan inte sätta fingret på varför jag kände som jag gjorde, eftersom att min familj och min släkt fanns för mig hela tiden och stöttade mig. Kompisarna fanns också där, men dom visste nog inte riktigt hur dom skulle hantera situationen. Jag kommer i håg när jag blev inlagd första gången mars 2008. Någon dag efter min inläggning så kom min bästa vän till sjukhuset och hälsade på mig. Jag vart så rörd, jag var inte ensammaste i hela världen. Det var en vän som jag hade behovet av att träffa just där och då. Jag kommer också i håg hennes reaktion när hon såg mig sittande i rullstolen. Jag såg henens oro i blicken, och en ledsamhet. Vi gick till tonårsrummet, ( jag åkte rullstol medans dom andra gick det 50 metrarna ) Vi pratade en hel del om hur jag mådde, jag var inte helt ärlig mot henne, eller jag sa ju som jag tyckte i vissa sammanhang, men inte allt, lite höll jag inom mig. Jag ville väl inte oroa någon, även fast mina föräldrar förstod hur kämpigt jag hade det. Jag kommer i håg att vi skrattade, skrattade och skrattade i och för sig, jag småskrattade, jag kunde helt enkelt inte skratta från hjärtat. Jag hade inte den glädjen inom mig på något vis, men jag var såklart väldigt glad inombord att hon var och hälsade på mig, även om jag kanske inte visade det fullt ut. Vi spelade spel. och byggde pussel, jag fick även en present utav henne som jag har kvar. Jag var jätteglad för den presenten då, och även nu. Jag kommer i håg fler gånger då hon kommit och hälsat på, det är få gånger, men dom gånger hon kommit var de roligaste dagarna på sjukhuset. Hon fick mig alltid på bättre humör, även om jag inte riktigt kunde skratta från hjärtat, så var jag glad att hon var där. Jag kommer också i håg att jag en del gånger struntat i att svara då hon ringt mig på mobilen. När hon skickade sms kunde jag svara, då slapp jag ju att prata och berätta med min egen röst hur jag mådde, jag tror och vet att det hade hörts på mig om jag sa att allt stod rätt till, men att rösten var i ett annat tonfall så att man skulle förstå att jag inte alls mådde bra. Så jag brukade svara på sms. Jag hade ofta bortförklaringar till om hon kunde komma och hälsa på mig på sjukhuset. Det flesta gånger stämde i och för sig bortförklaringarna till att det inte gick, men inte alla gånger. Ibland hade jag så mycket ångest att jag inte orkade att hon skulle komma, det skulle bara bli katastrof om hon såg vilket tillstånd jag var i, det hade inte gått. Men även ibland kunde jag säga nej för att jag inte hade lust. Även om jag kanske hade behövt träffa en kompis, så tackade jag nej, eftersom att jag inte mådde bra, jag isolerade mig från människorna utanför sjukhuset. Fast saken är ju den att jag bara fick vara på sjukhuset också, kunde ju i och för sig ta dit en kompis, men nej. Ibland hade man bara inte lust, och det är väl förståeligt?
Nu kan jag få tillbaka blickar på allt som varit under min sjukdomstid. Det kommer tankar om hur jag behandlat dom omkring mig, vilken svår tid jag gått igenom, men även familj, släkt, vänner, bekanta. Jag har inte varit snäll mot personalen heller. Jag har kallat dom det ena och det andra, men jag mådde dåligt, och fick inte ur mig ilskan på ett annat sätt än att skrika, så vad skulle jag göra? Jag kan till och med bli ledsen när jag tänker hur dum jag verkligen har varit. Kommer i håg att vi besökte BUP för någon månad sedan, och då bad jag om ursäkt för allt dumt jag gjort mot dom. Men då sa dom att dom förstod att jag var arg och ledsen och sa så, det var inte jag, det var anorexin. Och det vet jag också, men jag är så snäll, jag går tillbaka och ber om ursäkt, så gör jag, och har alltid gjort.
Åter till vänskap. Jag fick en tanke i går, men även andra gånger såklart, men främst i går slog det mig att jag verkligen måste ta till vara på mina vänskapskontakter. Nu har det varit mycket som hänt på samma gång med skola, och förkylningar, men jag ska ta och bättra mig på den biten. Jag inser nu verkligen hur mycket min bästa vän försökt peppa mig, och stödja mig i jobbiga situationer, men jag har inte tagit emot det, jag var för sjuk, och förstod inte bättre. Det är nu när jag är frisk jag inser hur mycket jag gått miste om under dessa år. Det har varit hemska år, men jag kanske kunde ha gjort någonting bra utav den tiden. Träffa vänner, få stöd och peppning av dom, jag tror att det nog också hade varit lättare för mig att bli frisk. Jag fick ju i och för sig många sms från vänner med peppane ord, och det hjälpte mig lite grann, så det är viktigt med vänskap!
Och jag kommer aldrig att bli sjuk igen, aldrig!
:)

Med lögner kan man kanske ta sig framåt i livet,
men man kan aldrig vända tillbakaSjukgymnast, soligt väder, och en skön känsla i hela kroppen!

Godkväll mina underbara vänner! Hur mår ni i dag? Bra hoppas jag! :) Jag mår jättebra! Förkylningen är typ borta nu, så snart är jag tillbaka i skolan igen! SKÖNT!
I dag har jag varit hos sjukgymnasten och haft det jätteskönt med massage, och massa prat, så det känns bra! Har även varit med mamma nere på stan och handlat lite grann, sedan bar det av hem för middag, och sedan nu på kvällen blev det kvällsfika och godis! GOTT!
Annars i dag, så har jag inte gjort så mycket.. Men i morgon ska jag vara med en kompis, men först ska jag på samtal hos min psykolog vid 15tiden.

Och gud vad skönt väder det har varit i dag! Så himla underbart! :D Var längesedan det var såhär varmt kan jag ju säga.. Så det känns jättebra det med!

Vad har ni gjort i dag? :)

KRAM♥


:)

En knuten näve kan varken ta eller ge.:)

Stirra dig inte blind på en stängd dörr,
det kan finnas en öppen bredvid.
Näringsdrycker

Jag har druckit många näringsdrycker under min behandlingsperiod. Det var jobbigt till en början, men blev lättare med tiden, vilket kändes skönt! Men de första gångerna jag drack dom. Jag kan ju säga såhär, det var ju inte en dans på rosor om man säger så. Det var hemskt! Och det var det en lång tid, men efter ett tag började spänningarna släppa mer och mer, även om tankarna fanns kvar, så kunde jag hantera dom på ett bra sätt, och det var ju det viktiga. Jag kommer i håg att den första smaken som jag smakade var vanilj. Och det var bland det äckligaste jag hade druckit i hela mitt liv! Jag tyckte det då, och alla vet vi ju varför jag tyckte det. Det var ju ångesten som kom, nu i efterhand kan jag tycka att det var ganska gott, eller det var ju inte liksom det godaste man druckit såklart, men den var godare än vissa andra näringsdrycker som jag drack, men skogsbär var ändå favoriten om jag ska vara ärlig. Jag drack 2 näringsdrycker om dagen på mellanmålet, utöver de andra på mellanmålen. Någon dag drack jag 3 om dagen, och så såg det ut. Jag har alltid tyckt under min sjukdomstid att flytande näring är värre än fast. Att alltså det är svårare för mig att få i mig näring och kalorier när man dricker. Jag tyckte att det var lättare att äta kalorier, och mat liksom. Även fast båda delarna var hemska, så var det faktiskt ätandet som gick lättare för mig.

Det jag kan tycka var lite dåligt på vården hemma där jag bor, var att på tex behandlingshem, och på andra platser där andra människor får vård. Där övar dom på att äta sådant som kanske är en svårighet för en anorektiker. Tex kaka till mellanmål, eller byta ut någonting mot något annat osv. Ingenting sådant gjorde jag i min hemstad. Vilket jag tycker är dumt! Även om det är jobbigt i stunden kanske, så är det bra att öva på det! Då blir det lättare med tiden! Jag åt alltid det jag skulle på dagarna, och på mellanmålen var det desamma som vanligt, och jag var väl"trygg" i det, även om det var jobbigt så kände jag liksom igen vad som skulle komma så att det inte blev någon överraskning. Självklart kunde vi åka ut på café och fika, men det var ju bland det jobbigaste som fanns! Men jag klarade ju av att lära mig att äta godis och kakor utan deras hjälp. Det var liksom inget problem när jag kom hem. I början var det ju jobbigt, men efter ett tag så blev det lättare, och nu har jag ju inga problem alls med maten, eller godis och sådant. Det är bland det bästa jag vet!

I dag har varit en bra dag, egentligen har jag inte gjort något, men den har varit bra ändå, kanske just av att inte behöva ha en massa saker att göra, just hela tiden.

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår rätt så bra faktiskt. Det är bättre med förkylningen! ÄNTLIGEN! I dag har jag inte gjort mycket alls. Som det har sett ut de senaste dagarna.. Tänkte åka med mamma på stan och kolla lite, men vi struntade i det. Fastnade framför datorn istället, och lite sådant. Vad har ni gjort i dag? :)

I morgon är det lördag! Och jag ska kanske vara med en kompis. Var längesedan jag träffade henne nu, så det ska bli kul, om vi nu träffas. Och på söndag så är vi bortbjudna på middag hos en bekant till familjen, så det ska bli kul! Annars då. Då ska jag väl inte göra något speciellt, kanske att jag åker på stan nu i helgen då!? Jag har lust med det nu faktiskt, när orken liksom kommit tillbaka lite mer! Och då ska jag banne mig ta med kameran och fotografera lite! Kanske inte just på stan kanske men, utanför! Eller så knäpper jag där också, det återstår ju att se som sagt. ÅH gud vad jag längtar bort alltså! jag vill ha sommarlov NU! Det är inte många veckor kvar i skolan nu, men jag känner ändå att jag skulle behöva ledighet. Jag har ju varit hemma ett tag nu beroende på förkylningen och de, men jag skulle behöva en avkopplande "semester" men det kommer ju om några veckor bara, så det ska väl ordna sig! Och jag skulle gärna åka utomlands nu kan jag ju säga! Det är så trist väder ut nu, alltså det är fan 0 gradigt! Okej, det är ju kväll men ändå! Jag vill att det ska vara varma sommarkvällar! Nä! Nu får jag skärpa mig! Det är inte sommar än, men snart! :)

KRAM♥:)

Det enda i livet som man ångrar,
är de chanser man inte tog.
En dag som varit full av händelser, men ändå inte varit någon speciell dag än någon annan?

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Jag mår lite bättre nu än vad jag har gjort dom senaste dagarna, vilket känns väldigt skönt! Har inte orkat göra ett smack de senaste dagarna. Jag har inte direkt gjort något nu när jag börjat må bättre heller haha, men det kommer väl nu i helgen att man hittar på något kul. Ska ju eventuellt vara med en kompis, så det kommer bli kul! :)

I dag har jag inte gjort mycket alls som sagt. Somnade rätt sent i går, vilket resluterade i att jag var på dåligt humör förut i dag, och seg i huvudet för att jag inte sovit tillräckligt. Men det blev bättre under dagen, och nu är jag trött igen, haha, det går runt som i ett ekorrhjul. Men jag har i dag i allafall pluggat lite grann, vilket jag kände behövdes! Har ju inte varit i skolan på väldigt länge nu! Först praktik 5 veckor, och sedan en lång förkylning på det..
Sedan har jag suttit ute i solen och läst, och bara varit i nuet.
I morgon är det fredag igen! Herre gudars vad tiden går fort ibland. Eller det tyckte jag faktiskt inte förut nu i veckan, tyckte att den här veckan har varit riktigt seg, men nu har jag visst ändrat mig? Haha :)
Vad har ni gjort i dag? :)

KRAM♥:)

Man kommer aldrig först,
genom att gå i andras fotspår.Samtal, skratt, och mycket mer! :)

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni denna onsdag? Jag mår toppen! Förkylningen är dock inte helt borta, men på god väg bort ur min kropp! I dag var jag som sagt på möte som jag alltid är på onsdagar. Mötet gick jättebra! Pratade i ungefär 1h. Vi pratade bla om skolan hur det är där nu, hur jag mår helt allmänt, och lite sådant. Pratade om att jag ska ta hem lite uppgifter att jobba med, eftersom att jag inte är helt 100 frisk, så bör jag nog ta hem lite skolarbete och jobba med så att man inte kommer efter med så mycket och får högar med grejer att göra när man kommer tillbaka! For hem och åt middag efter det, hamburgare, gott! Sedan kollade jag lite på tv, och åt godsaker nu på kvällen, så jag känner mig mätt och belåten! Vad har ni gjort i dag? :)

I morgon har jag inga planer av vad jag ska göra. Får se hur jag mår med förkylningen och så. Men det lär nog bli en hel del plugg i morgon, och lite sådant. :)
Snart helg igen! Dagarna går fort, men jag tycker att den här veckan har varit ovanligt seg! Och det är väl inte så konstigt kanske när man mår pyton haha, men det blir ju bättre, man får se det så! :)
Och i helgen ska jag nog vara med en kompis, och gud vad kul vi ska ha! Var längesedan jag träffade henne nu, vad ska ni göra i helgen? :)
Jo, och då kan man ju kanske gå på bio också, det var också längesedan!!

KRAM♥
:)

Att stanna upp ett ögonblick emellanåt,
kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare.

På bättringsvägen!

God kväll mina kära vänner! Hur mår ni i dag? Bra hoppas jag! Jag mår som rubriken lyder, mycket bättre nu! Eller ja, som rubriken lyder, på bättringsvägen! Så skönt! Det har varit plågsamma dagar. Usch för jobbiga förkylningar som tar musten ut en! Men nu är det bättre! :)
I dag har jag gjort lite mer än dom senaste dagarna, jag har gjort lite läxor, och pysslat på lite här hemma, och i morgon ska jag in på ett möte med min psykolog klockan 15.00. Så det kommer bli jättebra!
I dag när jag satt uppe på rummet, så började jag att kolla lite i mina lådor med massa gamla anteckningar från när jag var i Mora. Och hittade då även ett papper där dom hade mätt mitt skelett, hur gammalt det var enligt skelettet då, och så. Jag var 14 när dom tog testet, och reslutatet visade att jag hade ett 50årings skelett. Då vart jag ju lite.. Förvånad? Och ledsen vart jag också. Att vara 14 år, och ha ett skelett lika gammalt som en 50åring.. Men då fick jag ju svar på tal om hur verkligen gammalt mitt skelett var.. Undrar hur gammalt det är nu. Nej usch! Jag vill inte veta! Men jag vet ju att man kan ju bygga upp skelettet lite grann med kalk såklart, så det är dags nu att börja göra det starkare!! :)

Annars har jag mest kollat på tv nu på kvällen med godis och kvällsfika! GOTT!

KRAM♥Hemska minnen som kommer tillbaka

She wasn't born anorexic, but nowadays she suffers,
staring at these half-naked stars on magazine covers.
feeling pressured by the public.
She only weighs 90 pounds but still sucks in her stomach.
On the inside she's dieing, lying to herself, thinking: 5 more pounds won't jeopardize my health.
One day she might just collapse, she can't avoid it.
Too many sleepless nights spent bent over a toilet.
Spewing vomit, like she was an alcoholic.
Praying to a God she never believed in to stop it.
Hasn't eaten in weeks, drinks water by the heaps.
Now she looks like the skeleton she sees in her closet.
So close to death she can taste it, body looks wasted.
Hates life, hates you, hates the way she looks naked.
Now she's feeling drowsy, lousy,
thinking maybe this world's better off without me

I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.

She's staring at her belly, she's so scared to touch it,
imagining the feeling when it kicks inside her stomach.
Too late for safe sex, should have used a latex.
She can't afford a baby on minimum wage paychecks.
Her waistline climbs by inches,
'cuz she traded in the morning workouts for morning sickness.
Feeling nauseous, sleeps on a mat because she's cautious.
Give life or take life, that's her only options.
Only if she had a magic wand, she'd go back to that night
and put her clothes back on.
But she can't change time, or what's growing inside.
How could she love something that's barely alive?
Her body's aching, shaking, from sweaty palms, and cold sweat.
Mentally exhausting like phone sex.
No regrets, life or death, it's high stakes.
'cuz right or wrong, it's only her choice to make.

I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.

- Help!

You smell like perfume. That's NOT mine.
Your head's going fucking crazy, Your head is going crazy.
Gotta get outta here and look after myself.
What? What's so wrong with me that you can't love me?
Look-
What is wrong with me? I do everything for you.
I, I, I make myself look good, I go to the gym.
I, I eat like a fucking rabbit.
I don't, I don't know what else to do.
Tell me.
Baby, you don't understand because
What it is I have to do to make you love me.

I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.


När jag lyssnar på den här låten så kommer jobbiga minnen och händelser upp i huvudet om hur förjävligt jag hade det. Den här låten lyssnade jag mycket på när jag var sjuk,


Mjukglass är bra medicin mot halsfluss! :)

God kväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Hoppas på så bra som möjligt! :)
Jag mår inte så bra, är jätteförkyld, därför har jag inte bloggat förrän nu, har inte haft ork, mest legat på soffan och ätit glass! Mamma frågade om jag ville ha en mjukglass i går, och jag sa ju såklart JA! Och det lindrade jättemycket mot det onda i halsen, vilket jag redan visste att det skulle göra, dock kände jag inte så mycket smak, vilket blev ett minus.. Men kände lite av strössel smaken i allafall! :)
Och i dag åt jag krokantglass, smaskens! Då kände jag lite mer smak, så det var ju tur det i allafall.
Annars i dag, har jag ju mest legat på soffan och hostat ut hjärtat känns det som. Har verkligen hostat så mycket att det värker i hjärtat.. Inte skönt, och jag hostade så mycket att det kändes som det blödde! Men som tur var gjorde det ju inte det! I morgon är det måndag igen, vilket innebär skola, men jag ska inte dit i det skicket jag är i nu, så jag får komma tillbaka när jag blivit frisk helt enkelt. :)

Vad har ni gjort i dag sötnosar? :)

KRAM♥hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0