TILLÅT MIG ATT SKRATTA

Måste bara fråga er om en sak. Är det så för er med att när man kommenterar ett inlägg så står det ibland att det inte går för tillfället? Ibland måste jag skicka i väg en kommentar flera gånger för att se att den skickas. Så jag ber om ursäkt om det är så att ni får fler än en kommentar som det står likadant i! Har ni också så?
 
Nu ska jag och min bror se på någon film, har ni något förslag?
 
HAHA!
 
 

BIRSTA

Hej på er alla! Vad har ni gjort i dag? Jag var i väg med Mamma på birsta och köpte ett blått nagellack. Har på mig det nu, och jag älskar verkligen färgen! Mamma köpte ett par shorts så vi både hittade någonting! Sedan åkte vi och handlade och åkte hem! Har sedan tagit det lugnt och läst veckorevyn. Testade även värmeskyddet jag köpte i går och det fungerar verkligen super! Har även gjort några sminkningar som kanske kommer in sedan! Nu ska jag se på tv med Pappa. Puss ♥
 

TIPS TILL HÅRET

Hej på er alla! Hur är det med er? Med mig är det bra! Tänkte lägga in ett litet tips på vad man kan använda sig av när man har slitet hår!

Och då ska ni testa, Anti Snap från Redken. Det är en produkt som stärker håret och hindrar att topparna delar sig.
 
 
Ett annat alternativ är att torrt hår behöver massa fukt, så ett bra schampo och balsam är ett måste! Sedan att man även lägger en hårinpackning då och då. Och då är det REDKEN all soft serien ni ska använda er av. Håret blir därmed mjukare!
 

IGELKOTT

Vid 5tiden så ser Vi den här lilla söta krabaten ute på våran gård! Pappa låg och mekade med bilen när den här igelkotten kom förbi och ville vara med! Vi blev så förvånad att han är tam! Jag kom ut i flip flop och han började gå mot mig och gosa med mina fötter! Blev lite förvånad haha, men han ville bara ha lite mat! När jag skulle in och backade så följde den efter mig, så söt! Vi gav honom lite potatis!
 
 
 
 
 
 
 
 

LOREAL VÄRMESKYDD

Hej på er alla! Nu är jag hemkommen och har med mig lite grejer i allafall. Skulle egentligen inte ha något speciellt men hittade i allafall ett par byxor på rut mfl, och ett värmeskydd från åhlens! Så ska testa det nu, för jag märker verkligen hur det sliter på håret de gånger man inte använder värmeskyddet till plattången! Dagen har varit jättebra! Träffade kusin Anna på birsta vid 14tiden och var där till 16.30 ungefär, så vi hade en hel del att prata om, och skrattat mycket! Vad har ni gjort i dag? Puss ♥
 
Roligare att ta bilderna själv såklart! Men har verkligen fullt i kameran så det går inte bra!
 
 

SHOPPA

Hej på er alla! Hur är det med er? Med mig är det bra! Sitter och kollar lite grann på olika sidor och ska snart göra mig i ordning! Ska i väg med min kusin Anna på birsta i dag. Får se om man får med sig något hem! Har allt nästan haha men några kläder kanske man kan köpa. Om jag hittar något så följer det med hem. Ska vara på birsta 14 ungefär så har tid att fixa mig på, men känner att man inte behöver stressa! Hinna äta osv innan man ska dit. Kommer bilder på det jag köper om jag köper. Vad ska ni göra i dag? Puss ♥
 

VEM VET MEST

 
 
HAHA!

FINT VÄDER

Hej på er alla! Vad gör ni denna dag? Vi sitter ute och solar emellanåt och sedan går vi in ett tag och kyler av oss! Det är så varmt ute så man måste gå in, är svalare inne haha! Det är skönt att det äntligen är varmt! Men det är riktigt varmt ute nu alltså!
 
we♥it
 
 
Har en fråga till er! Jag har en xperia och vet inte hur man laddar in korten från mobilen i datorn? Haha herregud, jag har ett usb ser det ut som men hur fan ska det gå till att ladda in det från mobilen? Så om ni vet får ni gärna säga till hur man gör! Puss ♥
 
 
 
 
          
 
 
 
 
 
 

AFTER SUN

Lugna och återfukta huden efter en dag i solen. En after sun förlänger och gör brännan snyggare.

Solen utsätter huden för mycket stress och efter en dag på stranden behöver den fukt och vårdande ämnen.

Duscha av dig allt saltvatten, skrubba lite lätt, kliv ur duschen och smörj in dig medan du ännu är lite blöt

Har du bränt dig räcker det oftast inte med en after sun utan du måste kyla av och motverka inflammationen. Smörj med extra aloe vera och ta en tablett med ibuprofen. Kroppen förlorar mycket vatten när huden bränt sig så drick massor.

 
 
Kan tipsa om Garnier Ambre Solaire Golden Touch After Sun.

After Sun med pärlpartiklar.

Med diskret guldglitter men skimrar ändå rejält på ett bra sätt. Innehåller monoi olja som doftar underbart av kokosolja och gardenia. Absorberas snabbt, men önskar att den var något mer återfuktande.

 
Källa: Veckorevyn

BESÖK

Hej på er alla! Sitter just nu och äter godis och ska snart se på tv!
Fick besök från min kusin från Skåne och hennes familj, även från mina två kusiner på Alnö. Vi fikade och pratade och hade det jättetrevligt! Dom åkte vid 6tiden och sedan dess har jag inte gjort något speciellt. Läst veckorevyn och lite sådant. I morgon kanske jag och min kusin Anna ska på birsta och titta, annars blir det någon dag i veckan. Vad gör ni i dag? Puss ♥
 

SNYGGA ÖGONBRYN

Ögonbryn bör vara jämna och definierade. De idealiska ögonbrynen börjar i bredd med ögonvrån och går ganska högt. En liten ”topp” bör finnas snett bakom pupillen i bredd. De flesta har en naturlig topp och då är det bara att forma och framhäva den.

catherine zeta jones ögonbryn

1.Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.
 
2.Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.
 
3.Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.
 
4.Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)
 
5.Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.
 
6.Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.
 
7.Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.
 
8.De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.

Ögonbrynsmallar!


Man kan även forma ögonbrynen med så kallade ögonbrynsmallar. Det är en liten remsa av plast med en färdig ögonbrynsform utskuren. Rekommendationen är att man då avlägsnar hela sitt naturliga bryn eller det mesta av håren efter toppen av brynet för att helt kunna bestämma över placeringen och vinkeln på ögonbrynet. återigen, att plocka bort hela brynen kan vara en dålig idé med tanke på att de då blir tunnare och tunnare med åren. Till ögonbrynsmallar brukar man använda färgpuder istället för pennor. Resultatet blir mjukare och mer naturligt.
 
 
Källa: Sminktips.net
 

JAG VILL HA DIG SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Du förstår nog inte hur mycket Du betyder för mig. Men hur skulle Du kunna göra det när jag inte hunnit förklara. Kommer såväl ihåg vår dagliga kontakt som betyder så mycket, och ännu mer nu. Läser Dina sms och blir glad och ledsen på samma gång. Ledsen att jag inte tog till vara på tiden mer, och glad för jag kan känna känslan av pirr jag hade då som känns som i går. Man kommer alltid på efteråt hur mycket någonting betyder, varför tog jag inte till vara på det fullt ut? Jag älskar Dig och det känns svårt att jag inte hann säga det innan det blev som det blev. Jag förstår Dig, Du borde känna dig förvirrad, vem gör inte det i den här känslomässiga karusellen?
 
Mina vänner säger vakna upp och sluta tänk på det.
Men vad vet dom, nu när nån annan än jag är närmare.
 
 
 

HEJ PÅ ER ALLA

Hej på er alla! Sitter och kollar igenom lite bloggar och ska snart sätta mig ute i solen ett tag! Så fint väder, härligt!
Fick reda på att min kusin och hennes familj kom till våra kusiner i går. Dom ska bo ute på Alnö och komma till oss i morgon och hälsa på. Det blev tydligen ett litet missförstånd som det lätt kan bli ibland, min morbror trodde det var i dag som skulle komma.. Men i allfall, nu är dom här och det är kul! Får se om vi åker ut och hälsar på dom i dag också. Annars blir det till att vara hemma och ta det lugnt! Skulle kanske vara med Erika i dag, men hon ska till sin pojkvän klockan 16 och måste åka ett tag innan så det är nog ingen idé blir ingen tid då. Men till veckan ska vi till birsta och handla lite! Puss ♥
 

TEXTER

Hallå! Sitter och kollar på tv och bloggade från mobilen men det kom tydligen inte in på bloggen? Det var ju tråkigt. I allafall så skrev jag mest att jag kollar på tv och att jag tänkte blogga sedan. Och då om att jag ska börja skriva texter igen så som jag gjorde förut. Så det kommer att komma lite då och då :D
Vad gör ni ikväll? puss ♥
 

HELLUW

Hej på er alla fina! Hur mår ni i dag? Jag mår bra, solen skiner och jag ska snart ut och sätta mig ett litet tag innan jag ska äta lunch och sedan vara med Erika! Har ingen aning om vad som händer men en sak är säker, vi kommer alltid på någonting roligt att göra, och det är alltid kul.
Vi ska äta hamburgare till lunch för er som är intresserade haha.
Puss ♥
 

NAGELLACK

Jag har ju långa fina naglar nu! Inte äckligt långa så det ser ut som jag vet inte vad, utan fina naglar som man gärna då vill måla med olika färger! Jag har lite olika favoritfärger när det kommer till nagellack då, och då finns det ett mintgrönt nagellack som jag använder mig utav
 


Och nu kommer frågan, har ni något nagellack som ni bara måste ha och vill tipsa mig om som kanske skulle vara fint på mina naglar? Kan visa mina naglar i ett annat inlägg!
Puss ♥

NYDUSCHAD

Hej igen! Ja som rubriken låter så har jag precis tvättat håret och målat mina naglar, intressant!
Blev riktigt fint väder på eftermiddagen så satt ute med mamma och solade en stund, mysigt!
Sedan har vi suttit framför tvn och ätit godis! Nu ska jag och bror min se på någon film tänkte vi, har ni några bra förslag? PUSS ♥
 
 
 

Resenär

Hej! Ja jag tänkte berätta lite om Skåneresan nu tänkte jag! Först åkte vi ner till min moster i Skåne och var där i ett par dagar innan vi åkte ner till hennes dotter i Malmö och hälsade på henne och hennes familj. Sedan var vi omkring lite var stans i Skåne och hälsade på massor av folk. Åkte sedan ner till Tyskland och sov på två olika hotell, kollade ett ställe i Harz? Ett berg med utsikt och massa affärer att handla saker i, man kunde även äta där på lite olika ställen men vi åt när vi kom tillbaka till hotellet haha! Sedan var vi omkring och tittade lite i Uelzen på staden och bara hade det bra! Var dock rätt mörbultad efter resan måste jag säga! Förså åka ungefär 100 mil ner ok inte riktigt men iallafall och sedan åka flera mil till Tyskland.. Det var roligt men jag var rätt less på bilåkning då kan jag meddela. Sedan när vi kom hem till Sverige igen hade jag ingen lust att åka omkring mer så vi var hemma hos min moster i en dag och tog det lugnt, och sedan åkte vi hem dagen efter. Så det var en bra resa men det var skönt att komma hem efter allt också. Så det var resan lite kort! Sedan har vi tagit det lugnt hemma och passat på att vara ute då det varit fint väder. Och bilder kommer att komma sen. Har några i mobilen men vet seriöst inte hur jag ska få in dom i datorn? Har ju en sån avancerad mobil. Annars har jag i kameran också.
Sedan åkte vi ner till Stockholm och var på Allsång På Skansen, Vi var där när det var Norlie och Kkv bla!
I morgon ska jag träffa Erika! Vet dock inte vilken tid? Men det löser sig! Vad ska ni göra? Puss ♥
 

Hejsan!

Hej! Var ett tag sedan jag bloggade, men har inte haft tid helt enkelt!
Var i väg till Skåne i en vecka ungefär och hann med att åka till både Tyskland och Malmö. Åkte sedan hem ett par dagar och åkte sedan ner till Stockholm, och sedan har jag som sagt inte haft tid. Kommer att visa er bilder på det vi gjort.
I lördags var vi på dop när min kusins barn skulle döpas, Edgar! Fikade och sedan åkte vi hem. I morgon ska jag träffa Erika, vad ska ni göra? Puss <3

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0