Halsont

Hejsan! Andra skoldagen avklarad på denna vecka. Hann inte med att blogga något i går. Var i skolan till klockan 16.00, åkte sedan hem till min kontaktperson Birgitta. Jag fick henne som kontaktperson när jag var jättesjuk. Hon skulle få ut mig på saker att göra på dagarna för att jag inte skulle behöva tänka så mycket på maten. Vi går på Bio, åker och shoppar, äter middagar, umgås. Så i går träffade jag henne första gången på 2 veckor. Hon har varit i Kroatien, annars så brukar vi träffas 1 gång i veckan. Så i går efter skolan så åkte jag hem till henne och åt middag. Mycket trevligt. Kollade på film och åt godis och popcorn. Åkte hem vid 20.00, och då när jag kom hem var jag väldigt trött, så jag orkade inte blogga.
I dag, fick jag sluta klockan 13.00 redan. Så jag kom hem för kanske 1 timme sedan, ska fixa middag och invänta Pappa och Bror. Dom är på vårdcentralen.
Hörs senare! Kram <3

God morgon/förmiddag ^^

Hejsan! Klev upp klockan 9 och åt frukost. Satte mej sedan och löste sudoku. Var ett tag sen sist jag gjorde det.
Sedan så kollade jag lite på tv innan lunchen. Det var programmet Dansfeber. Ja, vad ska man säga? Jag tyckte att det var riktigt dåligt om jag ska vara ärlig. Allafall, så har jag nyss ätit lunch. Tänkte ringa en kompis sen och fråga om vi ska hitta på nåt. :)
Nu ska jag göra mej i ordning och åka en sväng.
Hörs sen. Kram <3

Filmkväll

Hejhej! Har nyss varit och handlat godis med Bror min. Skulle ha varit helt omöjligt att äta det om det hade varit förra året vi den här tiden. Men som tur är så är jag inte där längre! :) 
Tänkte kolla på filmen Bröllopsfotografen i kväll. Såg den förra året på Bio, men tyckte inte att den var något vidare faktiskt. Men tänkte se den i kväll, för förra året mådde jag inte bra. Jag var så inne i anorexin, så jag kunde inte tillåta mig att vara glad. Så jag kanske tycker den är bättre i dag. I dag så var jag en sväng med Mamma och Bror på stan. Köpte en jacka och en tröja. Sedan när vi kom hem så åt vi middag. Efter maten så tog jag en promenad och satt mig här.
Hörs senare! Kram <3

Anorexi

Hej! Min blogg kommer att handla om Anorexi. Jag har själv haft det i 2,5 år. Men har äntligen blivit frisk från helvetet. Jag blev sjuk då jag var 13, och blev frisk nu i april. Man kan inte önska sin värsta fiende att få ätstörningar. Ingen förtjänar att ha det så som det är att vara sjuk. All ångest man har kring maten och motion. Det är så jävla jobbigt. Så jag är väldigt tacksam att jag är frisk nu. Till en början då man blir sjuk så vill man inte erkänna för sig själv att man är det. Det kan inte drabba en själv tror man. Allt man ser på sig själv är ju bara fett. Man ser ingen smalhet på sig själv. Man jämnför sig med alla andra och kollar hur dom ser ut och sedan ser man på sig själv och ser någonting helt annat. En fet person som inte förtjänar att äta.

Hörs snart! Kram <3

Bloggstart!

Hejsan, hejsan! Ja, jag har tänkt att starta blogg, har funderat på det väldigt länge nu, så nu har det blivit av. :)
Kommer med mer Information, Fakta senare. :)
Kram <3

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0