MAMMA ♥

Hejsan! Tänkte lägga in ett inlägg tänkte jag! I dag fyller min fina Mamma år, så vi har ätit tårta och öppnat presenter. Sedan har jag lagt in sommarkläder i garderoben, så underbart att det är sommar nu! Så fina färger också nu när man får in sommarkläderna! Snart fyller jag år, så då kommer det in bilder på det jag har fått osv. Tänkte även ladda in en video men när jag skulle ladda in den i går så tog det så lång tid? Gör det det för er med när ni laddar in? Ska testa sen igen och se om det går då!
Vad har ni gjort i dag? PUSS ♥











LUFTEN SMAKAR SOM EN JORDGUBBSPAJ EN SOLIG DAG I MAJ

Hejsan! Här är jag igen! Sitter och tittar ut genom fönstret och ser hur fint väder det är, så ska gå ut en sväng och sola lite nu tänkte jag! Märks att sommaren är på väg snart är det juni!
Kollar även igenom bilder som jag tänker ladda in på bloggen från kameran, har även gjort en videoblogg men vet inte om jag lägger in den haha! Får se. Vad ska ni göra i dag?

 Vill till Stockholm nu!

NÄR DET BLIR VARMA SOMMARDAR KOM IHÅG MIG DÅ

Hejsan! Hur är det med er? Bra hoppas jag, är bra med mig. Träffade Erika en sväng idag, knäppte lite kort osv. Kommer nog några bilder i bloggen när jag laddar ur kameran, sedan pratade vi en hel del, och bara tog det lugnt. Träffade Olof en sväng också, sedan åkte jag hem och tog det lugnt hemma. Har varit fint väder idag, så härligt! Har en fråga också, var någon som frågade mig om jag kunde göra någon videoblogg, men då är frågan. Måste man ladda upp klippet på youtube innan eller hur gör ni? Puss ♥

EVERY BOND YOU BREAK,EVERY STEP YOU TAKE I´LL BE WATCHING YOU

Hallå där! Hur står det till med er!? Med mig är det bra, har varit trött några dagar utan anledning och haft ont under halsen på bröstkorgen typ!? Mysko.. meeeeen så kom jag ju på att det kanske är en äcklig förkylning som håller på att bryta ut, och jajamen så var fallet! Har ont i halsen, typ kliar och är bara allmänt störande, men what to do? Går nog över snart :)
Har inte gjort något speciellt idag, tagit det lugnt hemma, och i morgon ska jag träffa Erika, får se vad vi hittar på :) Vad ska ni göra i morgon?
Var med Mamma på birsta i söndags och då köpte hon presenter till mig, fyller ju år snart, så jag var med och visade några plagg som jag gillade, köpte dom och dom är nu inslagna och fina, lycka. Kommer bilder på det då jag fyller år, puss ♥

 Åt glass nyss, fy fan vad gott det var, var tvungen att berätta det.. Eller? Onödigt men ajajjjjajjaa!

12:12

Hej på er alla! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Det har jag haft! Har inte hunnit blogga nånting som ni märkt, varit finväder så man har inte suttit inne så mycket, skönt!
I dag ska jag och Mamma ner på birsta och kolla på kläder och smink, gjorde det i fredags också men det var fler grejer jag skulle titta på, så vi gör det i dag istället!
Sedan får vi se vad vi hittar på. Vad ska ni göra i dag? Visar bilder på det jag köper senare. Puss♥

 

SOMMARKLÄDER

Hallå! Här kommer det ett litet inlägg lite sådär halv spontant! Hoppas ni mår bra, det gör jag!
Nu märks det verkligen att det håller på att bli sommar! Det har varit sol flera dagar och när man kommer ut så känner man verkligen sommarvärmen! Längtar så till det är sommar på riktigt, i juni och framöver! Fyller år om exakt en månad idag, 18 år, ojojojojojoj, men det blir bra, då blir man myndig och får köpa alkohol lagligt, om jag ska vara ärlig så är jag inte direkt en sån person som tycker det är så underhållande att dricka, visst kan det vara trevligt när man sitter med kompisar och dricker lite grann och umgås, men inte så att det blir varje helg, nej usch och fy. Det är rena rama giftet för kroppen egentligen, så undvik det.. Men ibland då och då kan det vara trevligt som sagt, aja skit samma!
Ska ner till birsta i morgon med Mamma och kolla på lite kläder och smink, behöver köpas lite sånt. Sedan ska vi in till Pappa och sedan får vi se vad vi hittar på! Ska eventuellt träffa M på lördag, vi får se hur det blir med det.
Vad ska ni göra i helgen? PUSS ♥
Grattis till min kusin Maja som fyller 20 idag!


 Vill verkligen ha en gul klänning faktiskt, tycker att det ser somrigt ut, men tycker att klänningen på denna bilden kunde sett lite annorlunda ut, men det är det jag är ute efter iallafall. Vilken tycker ni är finast?

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0