Blev en sen kväll nu med, fast jag inte skulle lägga mig sent

Som sagt, jag lägger mig alltis senare än vad jag tänker. I morgon kommer jag att vara seg att få upp, klev faktiskt upp halv 7 i morse, och det är bra utav mig. Jag brukar kliva upp tidigast 5 i 7, bra där.
Nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn. I morgon är en ny dag med nya möjligheter. Har nyss suttit inne på Facebook och kollat på kändisar, haha, huga. Jag har skickat några vänförfrågningar, så nu är det bara att vänta och se om jag blir accepterad.
Hörs i morgon!
Peace

Fotografier

Jag knäppte ju som sagt lite kort nu för en stund sedan på gården. jag knäppte flera stycken, och vart inte nöjd med en enda, beroende på att det är mörkt, och jag kan ju ändra inställningarna på kameran, men när det är iskallt om fingrarna och man är utan vantar så har man ingen lust med det. Så jag lägger upp 2 stycken bilder, och jag vet att dom inte är fagra, men det får ni stå ut med, jag gjorde så gott jag kunde, det är ju mörkt ute. Ursäkta att jag använder ordet Fager, men det är för att jag tycker att det låter fult, så det är kul på ett vis.


 

  

 

Fotograferat av Kajsa-Stina. 29/11 - 10


Peace and love <3

 


  

Frostbiten

Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det sådär, mår lite illa och har lite Ångest, men annars så är det bra.
I dag var jag i skolan till halv 5! Inte nice, och när jag kom hem åt jag mycket, för lunchen på skolan smakade apa, men jag åt ju ändå. Sedan vart det kvällsfika, osv. 
Försökte att knäppa några bilder ute, smart jag är, knäpper bilder nu när det är mörkt! Men jag har faktiskt inte haft tid att knäppa tidigare i dag, så det är det jag får skylla på. Och inte nog med att jag gjorde det när man inte såg något ute, det var så jävla kallt att händerna och allt frös ju sönder! Det är fan 20 minus, minst! Huga.
I morgon är det Tisdag, och Sjukgymnast direkt efter skolan, sedan får jag se vad som händer. Jag längtar inte tills på Onsdag. Då ska jag ha idrott på en annan skola, bara jag och Jenna. Hur ska det gå? Jag har aldrig varit där förut!? HJÄLLLPPP!!!! 


 Ja, mycket fager bild.....

Lussebullar

Hejsan vänner! hur är det med er? Med mig är det bra, har nyss ätit middag, Tacos, smarrigt! Åt rätt så mycket... Och nu håller vi på att baka lussebullar! Julmysigt, och adventsljusstaken lyser. Det blir nog till att pynta det sista alldeles strax, ska tvätta håret först och kolla till lussedegen. i morgon är det skola, och jag är väldigt skolless nu kan jag säga. Jag vill ta ledigt ända fram till jul, och sedan börja igen efter jul. Jag känner en ganska så stor press på skolan nu. Det är verkligen mycket information man ska ta in, okej det är gymnasiet, men det är nog lite väl mycket information faktiskt. I och för sig så är det ju att vi blir färdigutbildade Undersköterskor efter dom här 3 åren, men ändå. Huga. Det är stress, ofta. 
I dag har jag inte gjort något speciellt, kollat på tv, och ätit, kul dag. Vad har ni gjort? 
Dessutom hålelr vi på att jobba med en uppsats på svenskan och omvårdnadsämnena som handlar om ledsjukdomar, och jag valde Ledgångsreumatism, och det är ju verkligen ett lätt ämne! Not..... 
Men det kommer nog bli finemang det! Ändå. Och, det är mycket som sa skrivas, så är det ibland. Och jag känner mig pressad av en speciell anledning, som nog en del i allafall vet om, kanske tar upp det sen, om jag orkar. Ursäkta för ett litet depp inlägg, men jag behövde skriva av mig lite. Men ljuset i mörkret, jag var ju positiv också! Nu ska jag kolla till lussebullarna som sagt, och smaska på dom. Hoppas ni får en fin kväll!
Kram <3


 

 

 

Elvis

Sitter och lyssnar på Elvis och känner verkligen att han är en bra artist. Han kanske inte är min bästa artist, men han växer verkligen  för varje gång jag lyssnar på honom. Och det gör jag ofta nu. 

 

 

 

Sanna Nielsen

I dag fyller Sanna Nielsen 26 år!  GRATTIS!

 
Julklappar

Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det bra, lite små ångest har jag faktiskt. Har nyss ätit kvällsfika, 2 mackor med smör och medwurst, 1 glas oboy, och typ, hm, många plommon. Så jag är lite för mätt nu, så jag har ångest. Men det ska nog gå bra ändå, förhoppningsvis. Nej men det gör det.
I dag så åkte jag och Mamma och Fredrik och handlade julklappar, jag köpte till Pappa och Fredrik, till Mamma kunde jag inte köpa, för hon gick och kollade med mig, så ja, jag ska åka en annan dag och handla till henne. Köpte julklappar förra veckan också, så jag har köpt en del! I dag köpte jag 3 julklappar till Pappa, och 1 till Fredrik. Det var hockey nu i kväll, men jag gick inte på den. Har inte varit där på, flera veckor. Men jag har haft annat för mig, och jag ska dit på Torsdag, tror jag. Vi förlorade i dag med 4-1. Inte bra. Huga. Jag har julpyntat i dag, det blev mysigt, och i morgon är det första advent. Snart blir det till att baka lussebullar och pepparkakor, och knäck, och hela faderullan. I morgon är det julskyltning, och jag är ju med i en ungdomsgrupp på Torsdagar, och då ska vi stå och sälja, men eftersom att jag inte var där i Torsdags, så är det inte bestämt att jag ska stå och sälja med dom andra, men jag får ju gärna komma och hjälpa till, absolut, men jag ska nog vara hemma och pynta. Vad har ni gjort i dag?
Kram

En bild på några av julklapparna.

Friday night, and the lights are low

 Aa fast ne, det är det väl inte, eller jo det är ju mörkt ute, så det är väl det jag syftar på.
Hejsan i allafall! Hur är det med er? Med mig är det bra. Det är FREDAG! Skönt. Pappa är och hämtar Fredrik och Mamma jobbar, så jag sitter här och slänger upp ett inlägg.
Dagen hittils har varit väldigt rolig! På alla sätt och vis.
Snart är det första advent! Haha, kommer jag in på det nu liksom, genom att jag först pratar om skolan, men det slog mig att det är ju på Söndag. Och vi ska pynta och så i helgen. Det är mindre än en månad kvar till Julafton.
Gud vad kuuuul!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ni något förslag? Ska jag skriva om min vardag, ska jag skriva om Anorexin? , Ska jag skriva om känslor, kärlek, kompisar, och lyckokort? haha där skojade jag, men säg vad jag ska skriva om, eller ska jag göra en kombination utav allting? Jamen det låter väl superbra det!
Nu ska jag fika, höres!
Kramkramkram

Sen kväll, även fast det inte skulle bli det, som vanligt..

Hejsan! Lägger upp ett snabbt inlägg. I går fyllde Pappa år, så jag hade faktiskt inte tid att blogga! Vi firade honom med tårta och paket, ja, men brukar ju fira så, ahahah. Men ja, vi firade honom, och jag åt marsipan så det stog ut genom öronen. Sedan så fikade jag kvällsfika såklart, Oboy och mackor.
I dag var jag till skolan till kvart i 4, sedan åkte jag in till sjukhuset med Mamma för att träffa Karin. Vi pratade om maten, och hur mycket jag äter osv. Och hon är så glad att se mig, som alla andra på sjukhuset. Det är kul att man uppskattas, och jag är glad lver deras hjälp jag fått. Såklart hatade jag dom rent ut sagt förrut, men nu ser jag verkligen att det har hjälpt att jag har varit där, annars hade jag varit död nu. Jag hade inte suttit här och bloggat just i denna stund. Jag hade inte haft den här bloggen. Usch. Vad hemskt.
Jag är tacksam över att jag fick hjälp på Sjukhuset, och även i Mora. De är så underbara människor i Mora, ÅH, tusen kramar till er. Och BUP, det har varit en jobbig tid, men är väldigt tacksam att jag fått hjälp utav dom. Och Mamma och Pappa såklart, tack för att ni stöttat mig i min sjukdom i hela jävla 3 år. Och tack till Fredrik, och tack till Kerstin, och Sandra, och mina kusiner, och släkten, och mina vänner, och alla buppare, och alla i Mora som lyssnade och förstod mig, och Frida. Och ja, alla nästan, alla som jag behövt har funnits där för mig, och det är det viktigaste.
Sitter och lyssnar på Elvis Presley, " Always on my mind " , så fin låt. Nu ska jag sova.
Älskar er!
Kram <3 


Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I make you feel second best
Girl, I'm sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
You are always on my mind
You are always on my mind

Hug  ♥

Ska snart lägga mig

Hejsan! Ska snart lägga mig, är inte så himla trött, och börjar inte tidigt i morgon, jag börjar 10, men ändå. Kan ju vara skönt att lägga sig i tid nångång också. Ska se hur det blir med det, om jag håller det jag lovar.
Hade sjukgymnasten i dag efter skolan, och åkte sedan hem ochåt middag. Köttbullar och Spagetthi i Tomatsås, jag vart mätt och tog inte överdrivet mycket, en lagom normalportion. Sedan snaskade jag i mig lite vindruvor, och ställde mig på vågen. Och fick en chock. Herre Gud. Jag ville bara gråta när jag såg vad siffrorna visade, buhu, hjälp mig. Jag samlade mig och satt mig och kollade på tv och försökte komma på en lösning till mitt tjocka feta jag. Vart inge klokare på det, utan diskade upp lite här hemma, snällt av mig, och tog en dusch, nu sitter jag här och är allmänt less på tjocka feta jag. Huga. Men det är ju mycket som ställer till det att jag känner press, om maten och allt. Jag kommer inte att bli Anorektisk igen, men ibland önskar man fan det, så man får känna sig smal. Eller man känenr seig ju inte smal, men att man vet någonstans inom sig att man är smal, utan att man känner det.

Knäppa kort

I morse när jag skulle till skolan, så tänkte jag att, i dag ska jag knäppa kort och lägga upp på bloggen! Vilken rba ide tänkte jag! Problemet är, att jag inte knäppte någre kort, och varför gjorde jag inte det? Jo, för att det var så jävla kallt när jag skulle gå till maten i min gråa tröja, huga vad kallt det var!
Men ska göra ett nytt försök i morgon. Så ni får se hur det ser ut på min skola. I allafall utanför skolan.
I dag hade vi Lucia träning. Vi satt och sjöng Julsånger. Åh vad vackert det lät. Seriöst alltså. Och jag var delaktig i sjungandet. Jag är nog rätt bra på att sjunga.Kvällsfika

Hejsan! Har nyss ätit kvällsfika, det blev 2 mackor med smör och medwurst, 2 glas oboy, okej, det var ett tag sedan, typ, 2 timmar sedan, men ändå. Är så jävla mätt så det känns som nyss, + att jag åt lite godis, och typ ett helt paket med vindruvor, ( röda btw ) , var bara tvungen att nämna vindruvorna liksom.
Till middag blev det en portionsförpackning med lasagne, känner mig rätt uppsväld nu måste jag säga, ogilla. :(
Men ska ändra mig, så är det bara, men jag har varit ganska duktig i dag, jag åt lite godis, och mackor, och det är bra kvällsfika. Nu ska jag snart lägga mig, men tänkte logga in en snabbis på Facebook. Vad har ni gjort i dag?
Kram <3

Can anyone say how, just how I should do?

Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

 

Idol 2010

Måste muntra upp mig lite med Idol deltagarna, tycker faktiskt att det var synd att Andreas Weise åkte ut i går, jag tycker faktiskt om han mer och mer för varje vecka, så det var lite tråkigt. Nu bjuder jag till med dom 5 som var kvar, nu återstår 4.
 Andreas Weise.

 

 Jay Smith.
 Linnea Henriksson.

 Minnah Karlsson.

 Olle Hedberg.

Ångest

Sitter nu här med en något mindre Ångest, men ni skulle bara veta hur jävla jobbigt det var för en stund sedan. Ilskan sprutade inom mig och tårarna rann. Jag är så jävla förbannad nu alltså på alla! Okej inte alla men nästan! När jag var sjuk så proppade dom i mig, 3 stesolid om dagen, 175 mg sertralin/zoloft, 1 1/2 Risperdal, 2 Attarax, och 1 Zyprexa på. Inte kul. Fatta hur mycket dom har proppat i mig i tabletter! Som en jävla försökskanin. Herre jävla vad förbannad jag blir. Inte bara att jag mådde skit så proppad dom i mig massa skit så jag inte orkade bry mig om något.
Det jag också är förbannad på är att jag har gått upp i vikt av vissa tabletter som jag har fått, det är inte okej! Nu äter jag 25mg sertralin/zoloft. Men det som stör mig så in åt helvete är. Att ingen, och då menar jag absolut ingen, har sagt åt mig när jag började att tillfriskna hur mycket jag ska och behöver äta. När jag började bli frisk så tänkte jag att, nej men nu när jag är frisk, då kan jag slarva hit och dit, och om jag äter mindre där kan jag byta ut det mot mer godis där, och det är fel, det är så man inte ska göra. Men ingen sa åt mig att inte göra så. Och nu har det gått så långt att jag har gått upp, jag vill inte tala om det, nej det är för pinsamt, men för jävla mycket i vikt, ni skulle inte tro mig när jag berättar det, fy fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och nu säger dom jävla nötterna på sjukhuset att så här ska du äta och bla bla bla, men jaha!? Det är fan för sent! Jag kommer inte att gå ner i vikt om jag äter normalt! Jag kommer kanske att stanna här och inte varken gå upp eller ner, eller så går jag ner, liiiiiiite,liiiiiite, men jag måste fan tappa 10 kg! Det går inte!
Också till råga på allt så är jag stressad och pressad av alla olika anledningar, jag är utbränd, jag är skolless, jag är deprimerad, jag mår skit helt enkelt, och vad får jag för stöd!? Ehh ja det kan man fråga sig. Hoppas ni har det bättre i allafall.
I'm feeling pretty good right now. Is it just a feeling, or is it reality?

I dag på skolan så fick vi se en film om huden. Huden är väldigt fascinerande. Vet ni att huden väger ungefär 5 kg. Det är ganska märkligt. I allafall, så fick vi se en film på 27 minuter, haha, bara för att läraren sa det så kommer jag i håg det. Det var intressant, hur huden reglerar sig efter temperatur osv.
Vi fick ett häfte vi skulle läsa och där stog det om taktilmassage. Och det är skönt. Min moster Kerstin är väldigt duktig på massage. Gudars skymning alltså! Jag har faktiskt lärt mig lite av henne att massera, eller, jag masserar ju inte riktigt, utan jag "kliar" ryggen, och det tycker personerna jag gör det på är skönt, så jag har väl lyckats? Vi ska få lära oss det i morgon på skolan, och göra på varandra. Vi skulle också skriva en sammanfattning om häftet vi fick, och det har jag inte gjort, men det kunde man göra i morgon också, det var lite olika vi gjorde i dag under dagen, som kom före, och som var "viktigare" enligt lärarna, eller inte viktigare, men ja ni fattar, sånt som skulle göras klart innan.
Åter till taktilmassage. Det står i häftet att det är nästan den bästa behandlingen mot tex, sjukdomar, stress, irritationer, Ångest, osv. Det sägs också att det har hjälpt många människor att bli frisk. Men det tror jag inte riktigt på. Jag tror inte att man blir helt frisk, men kan inte bli helt frisk från en allvarlig sjukdom pågrund av att massera någon. Nej det går inte, men det kan lindra, och vara en del till ett tillfrisknande.
Nu ska jag kolla på tv. Haha helt från allvarligt till. Nu ska jag kolla på tv.
Kram ♥


Hemkommen

Hejsan! Hur är det med er? Bra hoppas jag! Med mig är det sådär, mår bättre än förra veckan iallafall, och det är huvudsaken. Kom hem från sjukgymnasten vid 16.30, åt middag, Spagetthi och Köttfärssås, med Rårivna Morötter, och Saft. Det var gott det. Nu ska jag börja med att följa Matschema. Orkar inte ha det att jag överäter ibland, det är så jävla jobbigt. Fy fan. Så nu ska jag ta tag i saken och göra det fullt ut. Så snart väntar kvällsfika. Eller ja, snart, om någoon timme, sedan ska jag kolla om det är något på tv att se, annars blir det väl någon film eller nåt.
Skolan gick bra i dag, och jag pratade även med skolkuratorn, hon är verkligen jättebra att prata med. Men just nu så känner jag inget behov av att prata med henne. Utan jag tycker att det funkar rätt bra nu. Vad har ni gjort i dag?
My heart is broken, and i are depressed

Jag vill ha hjälp nu! Jag orkar inte med detta missbruk jag håller på med. Ingen fattar vilket helvete det är! Det är bara att kolla på mig för fan. Jag ångrar mig varje gång jag ser mig själv. Vart jag en vänder och vrider på mig så ser jag, som sagt mig själv, och det är så j*vla förargligt, jag blir alldeles frustread! Herre Gud! och allt jag måste bära inom mig, i alla slag, Helvete!

Vad händer i helgen?

Jag funderar lite på vad jag ska hitta på i helgen. Just nu är jag jättetröt och orkar inte tänka, men ändå.
En sak som är säker är att jag ska börja att ta tag i det jag pratade med min läkare om, alltså maten, jag kan inte fortsätta att byta ut mat mot godis, eller mat och godis varje dag, det går inte! Det känns bara så jobbigt att ta steget att börja äta " normalt " . Jag vet ju fan inte vad normalt är. Och det stör mig. Min läkare sa, ja, men blir det så att det känns helt hopplöst, att du inte vet hur mycket du ska lägga upp, så kan ni ju åka in oå avdelningen och se hur en normalportion ser ut. Men hallå!? Det är väl klart att jag vet hur en normalportion ser ut, och min föräldrar också! Vi har bara dragits med min sjukdom i 3 år! Men, jag vet hur en normalportion ser ut i andras perspektiv. Jag vet hur mycket ni ska äta. Men problemet är att jag vet inte hur mycket jag ska äta och behöver. och då byter jag ut det mot annat onödigt. Men nu har jag ju som sagt fått matlistor som tydligen jag behöver på 1 dag. Ska ta tag i det här nu. Så är det bara. Jag orkar inte hålla på att bli tjockare nu. Fy fan vad ledsamt. Jag ser ut som en jävla kubik. Kan ju ta ett kort på mig i morgon och visa hur jag ser ut. Jag får inte ens på mig mina byxor jag kunde ha innan jag blev sjuk. Fan också!
Cry......

Som jag kände mig förut

She wasn't born anorexic, but nowadays she suffers,
staring at these half-naked stars on magazine covers.
feeling pressured by the public.
She only weighs 90 pounds but still sucks in her stomach.
On the inside she's dieing, lying to herself, thinking:
- 5 more pounds won't jeopardize my health.
One day she might just collapse, she can't avoid it.
Too many sleepless nights spent bent over a toilet.
Spewing vomit, like she was an alcoholic.
Praying to a God she never believed in to stop it.
Hasn't eaten in weeks, drinks water by the heaps.
Now she looks like the skeleton she sees in her closet.
So close to death she can taste it, body looks wasted.
Hates life, hates you, hates the way she looks naked.
Now she's feeling drowsy, lousy,
thinking maybe this world's better off without me

I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.

She's staring at her belly, she's so scared to touch it,
imagining the feeling when it kicks inside her stomach.
Too late for safe sex, should have used a latex.
She can't afford a baby on minimum wage paychecks.
Her waistline climbs by inches,
'cuz she traded in the morning workouts for morning sickness.
Feeling nauseous, sleeps on a mat because she's cautious.
Give life or take life, that's her only options.
Only if she had a magic wand, she'd go back to that night
and put her clothes back on.
But she can't change time, or what's growing inside.
How could she love something that's barely alive?
Her body's aching, shaking, from sweaty palms, and cold sweat.
Mentally exhausting like phone sex.
No regrets, life or death, it's high stakes.
'cuz right or wrong, it's only her choice to make.

I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.

[Side]
- Help!
[Girl:] You smell like perfume. That's NOT mine.
[Guy:] Your head's going fucking crazy, Your head is going crazy.
Gotta get outta here and look after myself.
[Girl:] What? What's so wrong with me that you can't love me?
[Guy:] Look-
[Girl:] What is wrong with me? I do everything for you.
I, I, I make myself look good, I go to the gym.
I, I eat like a fucking rabbit.
I don't, I don't know what else to do.
Tell me.
[Guy:] Baby, you don't understand because-
[Girl:] What it is I have to do to make you love me.

I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing my mind.
I'm so sorry for all that I've done,
I'm so sorry for what I've become.
I'm so sorry, so sorry for wasting your time,
I can't hold you back 'cuz I'm losing m
y mind.

Snö

Hejsan! Kom hem för ungefär 1 halv timme sedan, har varit på möte hos min läkare. Innan så var jag i skolan till klockan 13, då jag slutade, åkte till sjukhuset och träffade min läkare. Vi pratade från klockan 14 - 15. Åkte sedan hem och nu ska jag snart äta middag.
Det har kommit snö! Det började att snöa i Onsdags, och nu är det fullt med snö på backen, och på träden! Så fint. Har tänkt att fotografera och visa, men just nu är det så mörkt ute, och det är kallt. Inte kul....
Vad har ni gjort i dag?
Jag ska börja med en ny utmaning! Det bestämde jag i dag, med min läkare.

Design

Jag vill ha en ny design på min blogg. Jaha, men byt då? Nej, jag vill ha en design som jag har gjort själv, men problemet är att jag inte vet hur man gör en egen desgin, eller jo det vet jag, men jag vet inte hur jag uppdaterar den. Vilka problem! Satan!

Lite bilder

Jag tänkte lägga upp lite bilder på mig och min bror för en gångsskull. Så ja, här kommer några...
 Fredrik i somras      Jag för någon vecka sedan.   Jag på praktiken.    Jag i Juni?

 

 

 

 

Jag ursäktar bilderna på mig, jag vet, är ingen modell. :(


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag har varit en bra dag, men ändå misslyckad...

Hejsan! I dag i skolan så gick det galant med allt! Fan vad nöjd jag är med allt. Började 08.30 - 14.45, åkte till Sjukgymnasten och pratade om Maten, och tankar, fick ett matschema av henne angående hur mycket det ska vara av allting, och vad jag tex ska äta på en dag. vid 16.00 kom Birgitta och hämtade upp mig på sjukhuset, och vi åkte och hyrde film, och hämtade hem Sushi. Vi hyrde filmen, " Har du hört ryktet om Morgans?" , jag tror den heter så, och ja, den var inge bra alls, gud, jag höll på att somna där i soffan vi satt, så då gick jag på toa, och då passade Birgitta på att poppa Pop Corn... Jag känner hur Ångesten växer inom mig. Jag som i dag hade pratat med Sjukgymnasten att det inte är bra att äta sånt varje dag, okej, det är inte farligt, men det är ju inte bra att hålla på med det i längden, jag som hade bestämt mig att följa det här schemat, jag som hade tänkt att ta det där steget att våga. Men då kommer det här emellan och förstör allt, jag ville bara gråta när jag hade ätit upp allt kan jag säga... Fan också... Också innan hade vi ätit Sushi. Okej, det är inte mycket Fett i det, men ändå.
När jag kom hem tog jag en kort promenad, och satt mig sedan och kollade i skolkatalogen. Det är nog för sent att ringa min moster Kerstin nu. Ogilla. Hon som jag vill prata med!

Nej nu

Ska jag lägga mig och sova. Jag är så j*vla trött.
Tror inte ens att jag orkar läsa nåt, får se hur der blir med det. I morgon är det en kortare dag, slutar 14.45, ska åka till Sjukgymnasten, och sedan efter det så kommer Birgitta att hämta upp mig, vi ska äta middag hemma hos henne och så ska vi hyra film och se på. Ja, Ångest, växer inom mig, av olika orsaker, jag måste, jag ska, ändra på det här...

Yes, that´s right

When lies turn into truth, 
I sacrifice for you.
You say that I am frozen.
But what can i do?

Hejs

Jag sitter och kollar igenom lite bloggar, och är inne på Facebook. Mina ögon svider kan jag ju säga... Kanske jag ska gå och lägga mig? Jag la mig halv 1 i natt, och gick upp halv 7.... Trött, japps....

Excuse me

För mina depp inlägg, men det var såhär jag kände hela min sjukdomstid, och jag kan få upp sådana tankar nu också, men dock, så kommer jag aldrig att insjukna igen. Promise</3

<3

When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on

'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone

If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts. You are not alone

You are always on my mind

Maybe I didn't treat you

Quite as good as I should have

Maybe I didn't love you

Quite as often as I could have

Little things I should have said and done

I just never took the time

You were always on my mind

You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died

Give me, give me one more chance

To keep you satisfied, satisfied

Maybe I didn't hold you

All those lonely, lonely times

And I guess I never told you

I'm so happy that you're mine

If I make you feel second best

, I'm sorry I was blind

You were always on my mind

You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died

Give me, give me one more chance

To keep you satisfied, satisfied

Little things I should have said and done

I just never took the time

You were always on my mind

You are always on my mind

You are always on my mind

 

Dikt

någonstans inom mig
lever någonting,vackert
varje gång jag försöker
släppa ut det vackra,
tränger mörkret in mig i
ett hörn,
inga ficklampor i världen
kan hjälpa mig.

Sötsaksflickan

Hejsan i lingonskogen! Hur är det med er? Med mig är det sådär, har lite Ångest faktiskt, men inte så allvarligt att jag storbölar, och det är bra.
I dag har jag varit i skolan från klockan 08.30 - 16.35, inte så niiiice. Sedan när jag kom hem åt jag en stoooooor middag och massa godis och oboy, ovanligt va? Nej men jag måste skärpa mig nu! men jag klarar inte av det, och det är fan skrämmande. Men jag MÅSTE skärpa mig, så är det bara.
I dag på skolan så hade jag faktiskt Ångest inför den här dagen, det har jag haft hela veckan, dock inte om Maten, utan om, ja, kompisarna. Jag är ganska tillbaka dragen i vissa sammanhang, och det är inte så bra. Klart att jag kan säga vad jag tycker ibland och till vissa personer, men inte till alla som sagt. Jag är ganska lätt att bestämma över ibland, och det är inte bra. Så jag pratade med några lärare i dag, och det gick bra. Vi ska fixa och vraka lite så det blir så bra som möjligt för mig. Jag ska ju inte behöva ha Ångest när jag är på skolan. Eller!?

Dja

it's like a multicoloured snapshot stuck in my brain
it kept me sane for a couple of years
as it drenched my fears
of becoming like the others
who become unhappy mothers
and fathers of unhappy kids
And why is that?
'Cause they've forgotten how to play
or maybe they're afraid to feel ashamed
to seem strange
to seem insane..

Lista

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej,

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Min familj,


3. Hur lång är du? 1.69

4. Vad väger du? ...

5. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck, Gamen, beroende.....


6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Jadå :D kul

7. Föredrar du att ringa eller skicka smsa? Smsa

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är inte gifta, men bor i hop

9. När såg du senast din mamma? 2 timmar sedan

10. Icke godkänt i något ämne? Nej

11. Mvg i något? ? Vet inte, får väl veta det till jul tror ja

12. När vaknade du idag? 4 i morse av ett j*vla larm

13. Vilken är din favoritplats? Utomlands, hemma

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning,


17. Vad sover du i ? Underkläder

18. Hur många kuddar har du i sängen? 4 - 5

19. Var har du bott? Där jag bor nu

20. Tycker du om kinamat? Jajamensan!

21. Tycker du om kaffe? Nja, faktiskt, lite grann, drack det i dag, helst Latte

22. Vad dricker du helst till frukost? Oboy

23. Kan du spela poker? Nej..

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Japp

25. Vill du ha barn? Ja, men inte nu

26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, och lite franska

27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, om det är utomlands, om det är skabbigt vatten, bassäng

29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, prylar, smycken, hehe

30. Är du cool? Skulle inte påstå det va...


31. Kan du rulla med tungan? Jao

32. Vem är den roligaste människan du känner? Det är många det

33. Vad har du för ringsignal? Vet inte, har ljudlös

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Musmattan

36. Kan du byta olja på bilen? Japp, är expert, men nej det vet jag inte!

37. Vilken var den senaste boken du läste? Killar, kompisar, och nya frestelser, men har inte läst ut den än.

39. Dansar du i bilen? Nej?

40. När var du i kyrkan senast? I somras

41. Hur många hål har du? 2. I öronen alltså!
42. Har du någon piercing? Nej.

43. Har du någon tatuering? Nooo

44. Gillar du någon just nu? Ja

45. Har du provat droger? Nejs

46. Hur mycket pengar har du på din mobil? Vet inte, har obegränsat med sms och det, så vet inte.

47. Har du pojkvän/flickvän? Nej

48. Vad är ditt mobil nummer? 070 haha säger inte mer

49. Vad ska du göra ikväll? Sova! Förfan skola imorgon! Jag kommer försova mig omgomgomgomgomgomgomgogm jag måste lägga mig nu hejs!

50. Har du några syskon? Japps Fredrik :D

Heeeej, hur är läget?

Hejsan! Har nyss sett klart Beck, Gamen, har sett den filmen ett antal gånger bara.... Ja, jag älskar verkligen Beck filmerna, jag har alla, så ja, jag har sett dom ett antal gånger, och nu när dom går på tv varje Söndag så kollar jag mer än gärna.
I dag har jag varit hos Fredriks kontaktperson och hans tjej, gud vad kul det var. Jag kände mig faktiskt väldigt trygg och vågade prata om allt möjligt! Ja, ni hör ju. Jag kan ju vara blyg ibland, men det mesta har släppt. Vi bakade sockerkaka, och nöttoppar, gott blev det. Sedan kom Mamma och Pappa och hämtade oss, vi åkte och handlade, sedan åkte vi hem, Mamma gjorde Tacogratäng, efter det åt vi Godis, och kollade på Kvarteret Skatan. Jag kan inte minnas att det var så roligt när jag tittade på det sist, kanske för att jag var sjuk då? I allafall, så var det riktigt roligt! Skrattade så jag höll på att ramla ur soffan.
I morgon är det skola. inte så nice, jag skulle mer än gärna ha lov längre.... Men, ja, det går nog bra, är nog skolless bara. Men det är man ju ibland, jag kanske ändrar mig när jag kommer till skolan i morgon, vem vet, det återstår att se.

Dagboksinlägg 6/11 2009 Fredag

Frukost: 2 dl fil 3 %, 2 mackor med smör och leverpastej, 3/4 müsli.


Mellanmål: 1 näringsdryck med skogsbärssmak, 1 päron.Lunch: Kycklingsås, makaroner, kall råkost sallad, 1 glas mjölk 2 dl 3 %.Mellanmål: 1 näringsdryck med skogsbärssmak, 1 macka med smör och leverpastej, 1 glas mjölk 2 dl 3%.Middag: Lasagne, kall syrlig råkost sallad, 1 glas mjölk 3%.
Kvällsfika: 2 dl fil 3%, 1 macka med smör och leverpastej, 3/4 müsli.
Känner mig så jävla tjock! Det är inte klokt. Det värsta är att känslan stämmer. Jag ÄR TJOCK!
Allt på mig dallrar. Magen, rumpan, låren, armarna, dubbelhakorna, allt. Jag vill bara dö. JAG HATAR MIN FETA, TJOCKA KROPP!    Jag vill vara Anorektisktsmal. Jag MÅSTE. Det får inte gå för sig att jag är såhär tjock! Var på bio i dag också, och det gör inte saken bättre. Har suttit i mer än 2 timmar på den där jävla bion, och slappnat av! FAN OCKSÅ! Jag är så jävla tjock! Stackars mig.Såhär skrev jag för precis 1 år sedan i dag... Ja, herre gud.. Jag var alltså på bio, ja just ja! Jag var med Birgitta på bio, synd att jag inte skrev upp vilken film det var, fast iochförsig, jag har ju kvar alla biobiljetter sedan 1 år tillbaka typ, så det är en hel del....

 

Matschema

Jo, nu är det ju såhär att jag var på möte med min förra kurator angående Anorexi, nu var jag där i Torsdags med Mamma angående att jag inte äter helt som jag ska göra alla gånger, okej, jag är normalviktig, men jag äter inte fullt ut alla gånger. Då kan det exempelvis att jag blir så himla vrålsugen på något på kvällen, och då, äter jag lite för mycket om jag säger så. Så vi diskuterade med Karin om hur jag ska gå tillväga. Jag fick ett matschema som jag ska följa, det är bara det att det är svårt att ta steget, invanda vanor går liksom inte att ändra på med att knäppa med fingrarna, tänkte lägga upp lite vad det är jag ska äta, och alla andra.

Frukost: Fil,gröt,varm eller kall dryck,två skivor bröd med smör och påläg, tex, ost,skinka,leverpastej,grönsak.


Mellanmål: Frukt, Banan, äpple.


Lunch: En normalportion mat med hårt bröd,smör och pålägg, ett glas mjölk.Mellanmål: Frukt och/eller bröd med smör och pålägg samt mjölk, eller tex en bulle med mjölk.Middag: Se lunch!Kvällsmål: Två skivor bröd med smör och pålägg, mjölk eller filmjölk.Och jag tycker liksom att, jamen det här börjar jag med i dag, eller i morgon! Sedan kommer det saker emellan som hindrar mig, av alla dess slag, men jag SKA göra det, jag orkar inte med ett liv av att ena stunden "svälta mig" till att sedan "äta för mycket", jag svälter mig inte, men Karin kallar det så... Ajja.Tjolahopp!

Hejsan! Jag har nyss klivit upp, jag la mig inte förrän kvart i 2, men klev ändå upp 10.45, imponernade.
I dag fick jag ett sms nu när jag låg och sov, i min skönhetssömn, av Jenna, det var den här lördagen jag skulle sova hos henne, andra lördagen i rad. Jag får se om jag orkar åka dit, för jag tror faktiskt att jag börjar bli förkyld. Ogilla. Nu ska jag snart äta, och får sedan höra av mig till Jenna hur det blir, om jag åker dit eller inte, det återstår att se med min förkylning...
Kram <3

Okej, nu ska jag lägga mig!

Men ville bara säga det hära....

Allways forgive, but never forget, learn from your mistakes, but never forget...
<3


Nu ska jag sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Måste börja att somna lite tidigare på kvällarna, klockan är snart kvart över 1, jag är så himla trött på morgonen, även fast jag sover länge...
Jag kommer ju inte att somna direkt när jag lägger mig heller. Attans!
Vi hörs i morgon!
Kram <3

Hejsan

Hejsan! I dag har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Jag vaknade klockan, eller ja, jag vaknade rätt tidigt men låg och drog mig och somnade om, men jag gick inte upp förrän klockan 11.20............
Ja, har inte gjort något speciellt som sagt, utan jag har varit hemma, sedan åkte vi och åt middag på Tacobar. Mumma, filibummba. Sedan åkte vi och köpte godis och en film, åkte sedan till min mormors och morfars grav, tände ett ljus, åkte och tvättade bilen, och åkte hem. Satt mig framför tvn och åt godis, och kollade på tv som sagt. Nu ska jag snart gå och lägga mig, var ganska trött innan jag satt mih här, och nu blev jag pigg. Lyckat. Men jag ska försöka att somna lite tidigare i dag i allafall. vad har ni gjort i dag?
I morgon är det lördag, och hockey. Vill verkligen jättegärna gå i morgon, har inte varit där på flera matcher nu. Jag ha velat gå jättelänge men har haft så himla fullt upp hela tiden, och jag vet inte ens om jag kan gå i morgon, för jag kanske ska bort. Ja, vi får la se hur det blir. Och jag som skulle prata med min moster i dag, nu har du säkert gått och lagt dig, men jag VILL prata med dig. Du pratad eju med Fredrik och sedan la ni på, då vart jagbutter måste jag säga, men vi får höras snart för tusan! Jag saknar dig! Och alla andra nere i Skåne!
Kram <3  

Grekland

Jag vill så gärna åka utomlands. Jag vill åka till Grekland. Jag har alltid velat åkt dit, åhhh gud vad jag längtar utomlands, bort från kylan. Kyla är det värsta jag vet, och ångest och sånt, men kyla är inte kul. Men jag skulle aldrig kunna åka bort över julen för att det är kallt och fira julen någonannanstans en hemma, det skulle jag inte göra bara. Det är något speciellt med julen, mysig, jag skulle aldrig välja bort Sverige för att det är kallt, nej, där går gränsen. Men efter jul kan jag mer än gärna åka, eller nu innan Jul.Somliga går i trasiga skor

Hejsan! i dag var jag på möte med min behandlare angående Anorexi, Karin. Jag var hos henne varje vecka förrut. Men har inte träffat henne sedan ett halv år tillbaka ungefär, så det kändes ovant att komma till henne. Nu var jag där av helt andra imständigheter, om mat, men inte om Anorexi. Ni fattar nog. Det är ett ganska så känsligt ämne att prata om, det är därför jag beter mig som en jag vet inte vad, och skriver bara halva meningar, och det ursäktar jag mif för. Men vi kom fram till saker och ting, och vi pratade gamla minnen, haha låter sim att jag är 80 år, men nej, vi pratade om förra året och 3 år tillbaka när jag blev sjuk. Och nu, i dagsläget vad bra allting är med mig. Klart jag inte mår bra jämt, men för det mesta. När jag kommer in på sjukhuset får jag ju såklart en känsla av att det har varit mitt hem under en väldigt lång tid. Jag har bott där väldigt länge. Nästan hela min sjukdomstid, så det är jobbigt att gå igenom vissa delar i sjukhuset, se alla rum och salar, samtalsrum och korridorer, känslan sitter kvar av hur jag kände då, det kommer upp i huvudet. För ett år sedan var jag inne på krishemmet, tvångsinalgd, det är helt obegripligt, usch. Jag har skrivit upp allt jag åt och vad jag gjorde när jag var inlagd. Jag har kvar alla antexkingar. Jag kanske delar med mig av ett såsant inlägg, jag får se om jag pallar det.
Nu ska jag snart sova, är väldigt trött, även fast att jag sov till klockan, 10.50. Jag är så trött på morgnarna, men inte så konstigt när jag lägger mig 1 - 2 tiden.
Kram <3

Nu ska jag sova

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag tuppar av med huvudet på tangentbordet. Hur skulle det se ut?
Nej, nu har jag kollat på massa bloggar, och det jag ville se och skratta åt, hittade jag ju naturligtvis inte. Så trist. Ajja, har kollat på lite olika, fan vad kul det är att läsa om andras liv, alltså nu menar jag det goda jag läser, klart att dom inte heller är på topp jämt. Och så är det ju.
Nu ska jag borsta tänderna, om Fredrik blir klar nångång.........
Kram ♥
Jag saknar dig.... ♥

Jul

Gud vad jag längtar till jul! Julafton, allt, jag längtar ihjäl mig. ÅHH! När man kliver upp på morgonen och känner lukten av nybakade pepparkakor, och hör julmusiken i radion, då är jag i paradiset. Jag får upp minnen från när jag var liten, och all kärlek som sprids, och all glädje som sprids nu. Det är en sån härlig känsla. Jag älskar verkligen Julen. När man går in i vardagsrummet och sätter sig i soffan och tittar på granen som är så fint pyntad, ser klapparna under granen, och kollar igenom rummet och ser gulliga tomtar i fönsten, ljuslyktor på borden som lyser, glitter i fönsten, julgardiner, allt,allt,allt. Jag Älskar verkligen Julen. Och tänk, snart är det Jul. I julas så tänkte jag, jaha, nu är det bara 365 dagar kvar till nästa julafton. Dagarna kring julhelg går med stormsteg, sedan är det bara att vänta 1 år. Och tänk, nu är det bara 1 månad kvar. Det är helt obegripligt vad fort det har gått...

 

 

 

 

 

 

<3

Hejsan,goddag, hejpådej

Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det ganska så bra. Ska snart gå och lägga mig och läsa. Ska läsa ett kapitel ur, Killar, Kompisar, och, Farliga Frestelser. Jag älskar dom böckerna, men dom är väldigt svåra att få tag i. Inte så kult......
I dag har jag inte gjort så speciellt mycket, var på möte klockan 15, 16, åkte hem och åt middag, sedan efter det, vid 18 tiden så åkte jag, Mamma, och Fredrik till stan för att prova på att ha gympa på ett gym. Det var jag, och Fredrik, det började 18.30 - 19.30. Det var gymnastikövningsr vi gjorde typ, det var asmånga där inne. I början så kände både jag och Fredrik att, nej men usch, vi åker hem igen, det här vill jag inte! Men sedan så efter några minuter så släppte vi på spänningarna och hade kul helt enkelt! Såhär kul har jag inte haft på ett jävla bra tag nu. Så det behövdes. Och på slutet var det avslappning, ÅHH vad skönt det är när man har ansträngt sig. Och om man inte har anstängt sig heller, men ni fattar vad jag menar.
I morgon så ska jag på möte med en kvinna som jag och mina föräldrar pratade med när jag hade stark Anorexi. Hon heter Karin. Men nu ska vi prata under andra förutsättningar....

Bio

Hejsan! Hur är det med er? Bra hoppas jag. Med mig är det sådär om jag ska vara ärlig.
Ska snart åka till sjukgymnasten, och efter det så ska Birgitta komma och hämta mig på sjukhuset, så ska vi åka och äta middag, vet inte riktigt vad det blir, det skulle vi kolla på när vi ses. Sedan efter det så ska vi på Bio. Vi ska se filmen, Lyckan, Kärleken, och Meningen Med Livet. Det var jag som valde film, Julia Roberts är med. Den är nog jättebra.
Är så jävla förbannad över en viss jävla sak just nu. Eller några saker är det faktiskt. Bla, Tabletter, Ångest, Känslor, och, ja...........

Klassfoto

WIIHIIOOO! hejsan! Jag stog i duschen och då knackar det på dörren, vad gör du? Det är Fredrik som frågar, jamen vad tror du!? Jag står i duschen, hörs inte det!? Ehjo, kanske, ja vet inte, men i allafall korten har kommit. Så jag skyndade mig att göra mig klart och springa ut i köket och öppna kuvertet och se... Eh.. ja.. jag kollar igenom översta raden och ser mig och backar, hm, där var ju jag, ja, jag vart faktiskt ganska nöjd. :)
Kortet utöver blev fint på allihopa, sedan kollade jag på dom enskilda på mig, och dom var inte så pjåkiga dom heller. Så nu är det bara att vänta på skolkatalogen, den kommer väl lagom innan jul....... Får man hoppas....

Confused

Du säger att du älskar regnet,
men när det kommer fäller du upp ditt paraply.
Du säger att du älskar vintern, men när vintern kommer, stänger du din dörr.
Du säger att du älskar vinden, men när vinden kommer, fryser du.
Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig...

Jo, det är ju så

The mind asks the questions; the heart has the answers...


Trött som tusan

Hejsan! Hur är det med er? med mig är det ganska bra. Skönt med lov! Förra veckan hade jag matte, och nu! Sitter jag här, hihihihihihi.
Jo, jag har ju inte uppdaterat på ett tag, beroende på att jag inte varit hemma, och att jag har varit allmänt trött på allt som kretsar kring mig själv, men nu börjar jag komma tillbaka till mig själv och känna glädje igen. Jag ska starta ett nytt liv i dag. Eller försöka i allafall.
Jag var hos Jenna i lördags och sov över där, åt god middag och hade det jättekul, åkte hem i går vid kvart över 4 tiden, hämtade mamma, åt middag köpte godis och blablabla. Nu sitter jag här och ska gå och koka Mannagrynsgröt, mumsilimumsi!
Hörs senare!
Kram <3

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0