SOMETIMES I GET A GOOD FEELING

Hej! Längesedan jag skrev här som jag lovade så att jag skulle göra.. Men har haft fullt upp de senaste dagarna. Har träffat Erika ett antal dagar vilket alltid är lika kul. Har haft massor att prata om och är så glad att du förstår mig utan att man behöver förklara en massa saker. Var i torsdags med Erika och massa andra människor som jag inte känner direkt, eller vissa men inte alla, och såg en film på bio. Den SÖG.. Eller det var inte den bästa filmen jag sett men den gick ju att se, men som sagt, jag har sett bättre. Och vi pratade även om vi skulle hitta på någonting på sista april, får se vad vi hittar på. Vad ska ni göra på sista april? PUSS ♥


FILIP OCH FREDRIK

Hej på er allihopa! Lägger in ett inlägg här nu tänkte jag! Har haft en kul helg, började med att mina kusiner kom i fredags eftermiddag, vi hade ju bakat tårta duktiga som vi är, och den blev god kan jag lova kan lägga in en bild på hur den ser ut, chokladtårta med grädde och hallon. Iallafall så kom dom och vi spelade en massa spel och pratade en hel del eftersom det var ett tag sedan vi sågs tyvärr, och hade det allmänt kul. Dom åkte hem vid 11tiden kanske och sedan pratade vi andra och bara hade det bra, blev rörigt det där men ni fattar. Sedan i lördags hälsade vi på pappa och handlade en massa grejer hem, och på kvällen åkte jag, mamma, och Fredrik och såg på Filip och Fredrik. Filmade och knäppte kort med det blev inget vidare eftersom vi satt på balkongen och jag var tvungen att zooma så det blev ju inte den bästa kvaliten, men tänkte lägga ut det jag filmade och bilder så ni får se. Träffade även på lite folk vi känner och pratade med dom. Och igår såg dagen i stort sett ut likadant och i dag med. Kommer visa er lite bilder så det blir lite roligare. Vad har ni gjort i dag? PUSS♥

SVAR PÅ NÅGRA FRÅGOR

Här kommer några svar från min frågestund, resten kommer i ett senare inlägg..


Hur länge har du bloggat, och har du haft någon blogg innan den du har nu? :)

svar: Jag har bloggat i 1 1/2 år, och jag har inte haft någon annan blogg tidigare,

 Hur kommer de sig att du började blogga från början? Bra blogg! :)

svar: Från början var det för att skriva av mig alla känslor inom anorexin och för att jag ville hjälpa andra med dom problemen, sedan började jag skriva om andra saker för att det inte skulle bli så grått och jobbigt att läsa. Tack! :)Du har sagt tidigare att det har hänt någonting som du inte velat berätta, utan du ville vänta ett tag, du behöver inte svara men vad är det som hänt? :(svar: Ja, jag kan berätta det nu lika bra att få ur sig det. Min pappa har fått cancer, eller han fick det i höstas och har varit på behandling uppe i Umeå hela hösten, och fick komma hem i julas, och var då hemma ett tag, innan dom förstod att allt inte var borta så han fick genomgå en till operation och den här gången en avancerad som har tagit jävligt hårt på mig, eller ingen har ju mått bra av det här men jag reagerade jävligt hårt och har mått jättedåligt, och nu börjar han må bättre igen. Dock så blev han inlagd idag pga uttorkning men det ska dom åtgärda snabbt.
Hur kommer det sig att du fick anorexi, och hur länge var du sjuk i sjukdomen? du är stark!

svar: Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag blev sjuk men jag kan försöka att sammanfatta en text som ni kan få läsa, det är många saker som gjorde att jag blev sjuk men kan berätta det i ett annat inlägg, och jag var sjuk i 3 1/2 år ungefär.Kan inte du göra videoinlägg där du pratar och sånt? Skulle vara så kul! :)svar: Ja det kan jag göra, men skulle vara snällt om du/ni sa vad ni ville jag skulle videoblogga om :)
Är du helt frisk nu eller har du svårigheter kvar med vissa saker inom anorexinsvar:
Jag är frisk nu, men har ju en del tankar och känslor kvar givetvis, ska jag vara ärlig så tror jag att det kanske alltid komma finnas en liten känsla av otrygghet, men inget som kommer att förstöra nåt i mitt liv, anorexin stör inte mig längre på samma sätt som innan.Kan du göra en sminkvideo? :)svar: Ja det kan jag göra!

Hur kom du på ditt bloggnamn?
svar: Haha jadu säg det, jag kom inte på nåt det var därför det fick bli det här värdelösa namnet haha. Men ska starta en ny blogg med ett bättre namn. Jag har läst i dina arkiv tidigare och du skriver väldigt bra, kan inte du göra flera såna texter?svar: Det kan jag absolut göra, det är ju mina egna tankar och känslor som kommer ut i texter, och det kommer att komma texter allt efter som så håll utkik, tack att du tycker det! :)

 


Hur ser du på anorexin i dag när du själv mår bättre?


svar:
Att det är en förjävlig sjukdom som ingen ska behöva bli drabbad av. Jag kan ju nu i efterhand tänka tillbaka väldigt mycket på hur jag mådde och hur länge jag var sjuk. Alla behandlingar jag varit på osv, och det är jobbigt att tänka sig tillbaka för man mådde inte bra då.

 

Det var några frågor från frågestunden. Blev många frågor kring anorexin märkte jag, och jag kommer att ta andra delen senare, ska hjälpa till med en tårta som vi ska bjuda på då vi senare i eftermiddag får främmande av mina kusiner!

PUSS♥SOMMARVÄDER

Hej på er alla! Hur är det med er? Jag har ju inte bloggat nånting på ett tag som ni säkerligen har märkt, men nu kommer jag att lägga in nåt inlägg här och var lite när som helst. Just nu har vi främmande av min moster vilket är jättekul. Kommer även dela med med mig av en del tankar som jag har inom mig osv, och kommer nog att uttrycka mig en hel del via bloggen hädanefter. PUSS ♥

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0