God natt!

Ska lägga mig nu och försöka sova tänkte jag. Får se hur det går! Lär ju bli som vanligt att det slutar med att jag ligger och läser en massa skvaller tidningar och lägger i från mig den vid halv 3 och somnar någon timme senare.. Duktigt! Nej men seriöst, jag har ganska svårt att somna på kvällarna vet inte varför? har dessutom ont i min ena tå? Alltså hur lyckas man? Vad har jag gjort liksom, ingenting? jag har lätt att få ont i tårna har jag märkt, skumt.

Har nu mejlat lärarna och frågat vad det är för uppgifter vi håller på med, får ju sysselsätta mig på nåt vis, är fortfarande förkyld så vad tusan, lika bra att göra det bästa av situationen.

Blev sugen på att åka på Monki och handla kläder också. Det är ingen affär jag brukar handla på sådär jätteofta, var mer förr i tiden, då man gick i 8an.. Aja, har märkt att dom har ju fina kläder där sisådär efter ett par år igen.

Nu är jag trött, men vi hörs i morgon!
Puss och Godnatt! ♥

Inte mina bilder...

Bloggerskan på väg tillbaka

Hej på er sötnosar! Hur är det med er? Bra hoppas jag! Men mig är det väl bra, man ska inte klaga!
Har varit rätt frånvarande på bloggfronten på ett tag.. Hm, vad kan det bero på? Jag har haft en massa grejer att fixa med så har inte haft tid för bloggen tyvärr, men är nu på väg tillbaka igen! Har funderat en hel del på skola osv, ska ev sluta. Är så jävla skoltrött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, samtidigt som jag oroar mig för att det är jävligt onödigt att sluta när det bara är 1 1/2 kvar, men är det så bara när man är trött? Såg nånting på Vakna med the voice om nån kille som var skoltrött och fick peppning från dom, just när det klippet var kände jag att det måste man ju bli motiverad av om man får en sån knuff, men nej. Är man trött så är man, jag känner att skolan kan jag ta senare i livet, det är inte ett måste nu, jag vet det. Men samtidigt oroar jag mig för att jag inte går dit, jag är trött, men att måste läsa vidare senare känns skönt, men ändå? Vart fan ska jag läsa nånstans? Komvux eller.. Aja, man får se vad som händer. Ska ha nåt möte med skolan om hur det blir. Satt och skrev nåt brev i går om allt och ska nog ge det till skolan. Därför min bloggning varit rätt dålig, men är på g igen nu! Och det är väl bra!

Vad har ni hittat på i dag? Jag har kollat på 2 1/2 män och fått skratta! Det var ju kul, sedan har jag ätit hamburgare och godis, mumsfilibabba!
Ska träffa min älskade kusin på lördag vilket ska bli jättekul, inte setts på länge!

Och i morgon ska jag på hockey! ♥

We♥it


Godnatt!

Godkväll! Ska snart lägga mig tänkte jag. Läsa lite skvaller och sova, det blir en bra avslutning på kvällen!
Ja, vad har man hittat på i dag då? Jag har pluggat faktiskt. Tänkte göra klart en fråga jag hade kvar av cancerarbetet, märkte då att vi den här veckan skulle ha jobbat med ett eget arbete om cancer också. Alltså att vi skulle ha valt en cancersjukdom vi ska forska om, skriva som en rapport och den ska vara klar nu till veckan. Jag fick lite panik där då. Jag har seriöst inte orkat pluggat nånting nu i veckan, men i dag kände jag mig tvingad och fick ju stressa ihop nånting nudå, får se om jag har lärt mig nånting av det.. Men det tror jag, det är det jag menar med att få mycket läxor, dock var det jag som var slarvig den här gången men vadå, jag blev ju klar i dag och jag började med arbetet i dag? Och vi hade en vecka på oss tydligen att göra det. Haha jag är redan klar, skönt!
Aja, vad har jag mer gjort då? Jag har kollat på tv och sett på film. Min förkylning är inte snäll med mig just nu, jag känner mig värst idag, det jag känner nu är det värsta på hela veckan och då är det illa. Halsen kliar och jag hostar 5 gånger på en minut ungefär. Inte så kul... Och jag har ont i hela kroppen!
Hoppas ni har haft det roligt i dag iallafall!
Nu ikväll satt jag och kollade på Idol! Dom var ju bra ju! Annars då? I morgon är jag bjuden på fest men jag orkar inte gå! Attans också att jag ska vara sjuk! Men det kommer ju fler tåg som man brukar säga..
Vad ska ni hitta på i morgon?

Svarar på kommentarer i morgon, ska sova nu!
Hörs! ♥
We♥itVar det bara jag som grät när man fick se en liten film vad hon gått igenom innan hon skulle sjunga den här låten? Usch vad jag grät, men gud så bra hon är!

Godnatt!

Hej hallå! Nu sitter jag här i sena natten och har ont i halsen. Jag har blivit förkyld, och grejen är att när jag väl blir förkyld, då är jag verkligen förkyld, ont överallt osv. Men det är väl så det är ibland.
i dag har jag inte gjort nåt speciellt alls egentligen, legat hemma på soffan, och varit inne på datorn och roat mig med lite program haha, så man har ju haft lite kul i allt elände, ironi.
Har inte arbetat med nåt skolarbete idag, gjorde klart allt igår. Vi har fått sjukt mycket läxor nu i tvåan, vilket är bra på sätt och vis så man kommer igång igen efter ledigheten, men en grej som jag stör mig på är att, dom ger oss en massa läxor och uppgifter som vi ska göra nu inom en viss tid, och det är inte en eller två grejer, utan det är verkligen 5 , 6 arbeten som ska vara klara inom en viss tid, och så är det väl på gymnasiet, men jag tycker att det är fel till viss del. För att nu när man får allting man ska göra så stressar man ihop nånting för att sedan gå vidare till nästa uppgift. Jag hatar att göra halvdanna arbeten, utan sätter jag mig in i ett arbete ska det bli nåt bra utav det också, och då stressar man ihop ett arbete, går vidare, sedan gör man klart det och går vidare, och vad får man ut av det? Lär man sig nånting pga att man stressat ihop en massa? Nej inte jag i allafall, så det är ju nackdelen då, men man får helt enkelt gå tillbaka och läsa det när man är på ett nytt projekt? Nu blev det snurrigt!
Nej men jag är en sån människa som alltid vill lära mig och förstå, så jag kommer inte ge mig, jag kommer lära mig det tillslut!
Okej, vad var det här då? Ett ganska meningslöst inlägg. Men nu vet ni vad jag gjort den senaste tiden, pluggat. Men det är ju kul också, grejen är ju att gymnasiet är nåt man själv väljer om man vill gå eller inte, och det är ens egna val. Och det är bra att det finns nånting för alla som man är sugen på att plugga till, så det här är mitt val, och jag är nöjd med valet!
Bra klass dessutom så det är ju bra!

Vad har ni hittat på idag ? :)

Vill ner till Stockholm nu, ja!

Det är okej att känna

Vi arbetar just nu i skolan om cancer. Jag hatar verkligen det ordet, så många männsikor som drabbas av det varje år. Vi såg en liten kortfilm om det förra veckan i skolan, och det är så sant det dom säger i den filmen, att man tror inte om sig själv att man kan bli drabbad, alla andra runt omkring en, men just inte en själv. Man förstod hur skört livet är när man ser en sån här film, det får en att tänka till och inse verkligehten.
Jag känner personer i min omgivning som haft cancer och dött, men jag känner även en kusinkompis som klarat sig ur cancern, det gäller att aldrig ge upp, och att fortsätta kämpa!Det var inte den här kortfilmen vi såg, utan den här filmen har ni säkert sätt via facebook osv, men sprid den!

:)hehe, jag dog lite grann åt lilla Kjells miner, han är rolig han. Vart man genast på bättre humör igen :)

12 september

Hej hallå på er! Hur har ni det? Bra hoppas jag, jag har det väl inte sådär jättebra just nu kan man säga, eller jag är förkyld och är hemma i dag från skolan.
Jag har ju inte uppdaterat nu på ett bra tag, vilket har sin lilla förklaring, orkar seriöst inte gå in på det nu, en annan gång kanske.
Har hänt mycket på senaste tiden, både bra och mindre bra saker som speglar hur jag mår just nu. Och humöret går upp och ner vilket det gör i tonåren, och just nu mår jag sådär, jag har blivit väldigt känslig på sista tiden och känner ångest inför val jag väljer, och det är inte lätt, inte lätt att vara tonåring. Men det blir ju bättre!
När jag säger ångest är det ångest inför skola, livet osv, vad det ska bli av en när man blir äldre, har ju min lilla plan dårå, men allt ändras från dag till dag och man märker att det är allvar nu.
Att stå mellan barn och vuxen är en speciell tid, det känns underbart att bli vuxen, att bli äldre, men vägen dit är jävligt svår.

NU ska vi prata om något roligare istället. Hur har ni haft det sedan sist ? Har ni gjort något skoj?

Nu ska jag se en film eller nåt, har ni nåt bra förslag?


hörs, ♥


hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0