:)

Du får aldrig en andra chans, att göra ett första intryck


Hallå!

Hej på er! Hur mår ni idag? Kväll är det ju iofs, men ändå! Jag mår bra, är lite trött bara, men annars så!

Jag skulle ju åka ner till Skåne på tisdag, det blir lite ändring i planeringen, för att vi får främmande i morgon, och meningen var att mamma skulle skjutsa ner mig halva vägen, och att min moster kommer och möter vid halva vägen så åker vi ner till henne, men nu är det ju så att vi får främmande, så den planeringen gör vi på lördag istället! Men det går bra det med! Hinner man packa i lugn och ro också!

Ja, imorgon får vi som sagt främmande, så då blir det till att umgås med dom, annars har jag väl inget planerat egentligen, så man får se vad som händer.
Vad ska ni själv göra?

Ska lägga mig typ nu, eller nej, men snart. Måste försöka vända tillbaka dygnet lite grann, man är ju rätt död på morgonen liksom :(
inte ok, så det får jag börja med lite smått!!

Hoppas ni alla haft en fin dag!!

KRAM ♥HAHA! Det verkar rätt kul att testa helium, men vet i tusan om jag skulle våga, eller våga gör jag ju men ändå, äh strunt samma!

Vackert haha
jag dog lite grann :((((
haha nejdå, men lite kul var det ju, måste ju pigga upp mig, är trött som en gnu, så får väl sova snart eller nåt,

:)

Det är den som går vilse som finner de nya vägarna.


Jobbig tid som jag bara önskar var en mardröm

Jag satt inne på " mitt rum " ja, det var ju faktiskt mitt rum på sätt och vis. Jag hade inte varit hemma på flera månader, och var nu van vid vad som skulle hända. Om man tänker tillbaka, så har jag inte varit hemma på tre år. Eller klart jag har det, men inte på ett " normalt " sätt.
Jag har dragits in och ut från sjukhuset under en svår, smärtande period, och nu sitter jag här igen, och kollar in i väggen, och känner hur någonting fult, smutsigt, och förfärligt byggs inuti mig.
rör mig inte, jag är äcklig, smutsig, och förtjänar ingen hjälp. Jag tar någon annans dyrbara tid, på att just jag ska må bra. Men jag kommer aldrig att må bra. Det är bara att inse, lära sig, och intala, jag kommer aldrig må bra igen.
Jävla idiot, hur vågar jag ens tro att jag ska bli lycklig, jag är fan inte värd det.
Orden river inuti mig, som vassa kanter, knivar som sticker hål i mina lungor, letar efter andan, är det ens någon idé att försöka?
Jag vill springa, springa till friheten, glömma bort allting för en sekund, ramla ihop i ett snår någonstans, och vakna nästa dag, och önska att jag mår bra.

bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
bara gör, biter ihop och håller käftenLängtar inte tillbaka för ett ögonblick, är så skönt att bara vara just mig själv och ingen annan.

haha
haha fy fan, stackars! :(

:)

Tiden är till för att allt inte ska hända samtidigt.Hej hallå! Hur mår ni idag? Jag mår bra, satt nyss ute i solen, men kunde inte sitta kvar så värst långe till, haha, är inte van att det är så varmt. Det är sommar, men man har vant sig vid regn och blåst, blööh, så ska det ju inte vara!

Har suttit typ hela förmiddagen och rensat bilder, lagt in nya osv, är rätt trött i huvudet nu ^^

vad ska ni göra i dag finisar?


KRAM ♥


Just ja

Har precis ätit, och ska sätta mig ute i solen ett tag, nu när den är framme får man ju passa på!

Kom ju på att jag inte lagt upp bilder från när jag var i Skåne haha, illa, det var liksom i Juni jag var där! Men ska ju ner dit snart igen, så då blir det mer kort, dock är jag ju inte fotograf om man säger så, men jag knäpper för att jag tycker det är kul och att man ska ha ett minne därifrån, inte för att ställa ut mina kort, så :)
En blandning blev det här av, Skåneresan, Linkin Park konserten, och När vi var på Allsång på Skansen, och det var inte alla bilder, men det tar en sån tid att ladda upp, tar fler vid ett annat tillfälle!

Inga höjdar bilder, men men!!

KRAM ♥
:)

Så länge man inte ger upp har man ingenting förlorat.Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår jättebra. Satt nyss ute i solen, haha, man är ju inte van att det är så här varmt ute, illa när det är sommar och allting ^^

Har nu bestämt att jag ska åka ner till min moster i Skåne, och det ser jag verkligen fram emot!
Dock har vi inte bestämt dag osv, men ska prata om det ikväll, så det ska bli jättekul!

Vad ska ni göra idag?

KRAM ♥

Hej!

Hej på er mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår jättebra!
Ska snart äta lunch, sedan får jag se vad som händer! Ska nog följa med ut till mina kusiner och hämta den där soffan, och i samma sväng hälsa på mina kusiner som bor granne med min mormor och morfars gamla hus!
Vad ska ni göra i dag?

Såg på en film igårkväll, satt och grät under filmen, fy fan, men bra var den, och verkligen viktig att visa ungdomar framförallt!!

KRAM ♥:)

Berätta en lögn för din vän. Håller han den hemlig, då kan du berätta sanningen.Jag tänker inte på allt elände som har varit utan på allt det underbara som ska komma

Hej mina finisar! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är inte speciellt trött heller som jag brukar vara haha, vad är det med mig? Kan ju iofs bero på att jag sov ut inatt! Så här skönt som jag sov inatt har jag inte gjort på länge! Intressant, haha!
Dagen då! Har inte gjort speciellt mycket idag egentligen. Läst har jag faktiskt gjort, och det händer inte så ofta, men idag så, då gjorde jag det! Så det var ju bra, annars ingenting typ, var rätt hängig trött i eftermiddags, orkade inte göra nånting, såna dagar finns ju också, då man helt enkelt inte har lust att göra nåt speciellt.

I dag fyller min morbror år kom jag på! Grattis Erik!
Får komma och hälsa på när du kommer hem från Stockholm, vi ska dit på onsdag kom jag också på haha! Vi ska hämta en soffa som står ute i min mormor och morfars gamla hus, och även hälsa på släkten! Ska bli skoj!

Vad har ni för planer inför veckan?

KRAM ♥


Sötbilden

Komplex

En grej som många alltid nojar över är ju sin kropp. Jag har själv gjort det under en lång tid, och därmed gick det så långt så att jag blev sjuk. Så långt ska det inte behöva gå!

Det är inte alltid lätt att acceptera sig själv, men det är någonting man måste lära sig att leva med. Du är du, och Jag är jag, och så är det. Det finns nog inte nån som inte jämför sig med nån annan här i världen. Det man är expert på i sånahär lägen är att man klankar ner på sig själv alltid, i alla lägen är det faktiskt så. Man hittar bara felen på sig själv och inte på den andra, och så är det för den som just ni jämför er med, den ser ner på sig själv, men höjer er till skyarna. Allt blir så tvärtemot.

Det man måste göra i det här läget är att, för det första att acceptera sig själv. Det kanske är jättesvårt, men det måste man helt enkelt göra.
Det andra är att man måste gå emot sina hjärnspöken man har i huvudet, om man tex har svårt att visa ben armar, osv, så måste man utmana sig själv med att just visa ben och armar. För om man aldrig vågar utmana sig själv, så kommer det bara att bli svårare längre fram, och tillslut kanske man struntar i det totalt.
Jag var riktigt svår med det förut, jag hatade att visa min kropp i kjol, klänning tex. Jag var på behandlingen i Mora, och tog då upp det här med min terapeut, att jag tyckte det var riktigt jobbigt, och undvek alltid det in i det sista, men då så var det enda för mig att gå i kjol, gå i klänning och utmana mig själv att visa vem jag är och stå upp för mig själv. Jag hade en massa bortförklaringar till varför jag inte ville visa mig, dels för att jag var sjuk, men även dels för att jag kom på en massa dumma onödiga grejer som bara jag nojade över, ingen annan skulle ens lägga märke till det. Så det är det, man sätter krokben i sin egen vardag och förstör bara mer för sig själv, man krånglar till nånting som inte var ett problem i början.

Jag har lärt mig mycket under min resa jag gått igenom, jag har blivit en mognare person än vad jag var förut. Det beror ju även på också att jag har blivit äldre, men jag tror också att det beror på att jag har fått prata om mina problem jag varit drabbad av, och sedan jobbat med dom, och sett förbättringar. Jag har även hjälpt en vän till mig som varit drabbad av anorexi, jag hjälpte henne att bli frisk. Jag trodde aldrig det skulle vara möjligt, att jag skulle kunna hjälpa en annan människa, men det kunde jag! Blott 15 år var jag när jag hjälpte henne!
Och det stärkte nog mig som människa också, att jag kan, jag kan hjälpa andra, och då kan jag hjälpa mig själv också!


Kramar! ♥

:)

Bakom molnen är himlen alltid blå.

Hej mina fina vänner! Hur mår ni idag? Bra hoppas jag! Jag mår bra, är lite trött bara, men annars är det bra!

Dagen har väl i mestadels gått åt till att kolla på tv om det som hänt i Norge, så jävla hemskt, så ofattbart egentligen att det hänt! Det ligger jättenära Sverige också, fy fan vad obehagligt, men att det är så många som dött, jag blir jätteledsen, har kollat på tv, läst tidningar mm, men känner bara att ju mer man läser, ju mer man får veta, desto värre blir allting. Såg nåt reportage om en kille som var med under händelsen, som klarade sig. Han hade fått ett skott i axeln, och låg nu på sjukhus, och kommer att klara sig. Men han berättade om hur allt var runt omkring, jag skakar bara jag tänker på det. Dessutom berättade han om att när han hade blivit skjuten av den här mannen som utfört det här bombattentatet, så hade den här killen gömt sig i ett tält, och den här mannen hade tydligen hittat honom, men han hade bönat och bett till den här mannen att få leva, och så sa han på sjukhuset att han trodde att antingen så kände mannen som utfört allting medlidnade av allt han gjort, eller så kände han att det inte var någon idé att döda killen, han kanske skulle söka efter en grupp eller så för att få fler dödade och spara tid. ÅÅHH! jag blir så ledsen och arg!

R.I.P alla som omkommit,
lider med dom drabbades anhöriga <3
Tankar en helt vanlig fredagskväll,

En fredagkväll. En helt vanlig dag för vissa, en helt annan grej för andra.
Kan nu i efterhand tänka på en del grejer iochmed när jag var sjuk. Då var det mycket fokusering på vad det var jag åt, inte bara från föräldrar eller sjukhusets sida, utan även från mig. Jag var helt beroende av vad jag stoppade i munnen. Jag hade koll på varenda smula jag åt, vilket var riktigt jobbigt. Jag kunde inte sätta mig i soffan och bara äta nånting jag var sugen på, utan jag var tvungen, ( i mitt huvud ) att räkna, och fundera, och klura och bara förstöra för mig. Jag blir så ledsen nu idag när jag tänker på hur mycket anorexin har styrt mig. Dock kunde jag inte stå emot vissa saker, och därför var jag också sjuk. Hade jag varit stark i mig själv hade jag blivit frisk fort, men jag hade det väldigt svårt, jag kunde inte bli frisk över en natt, det gick bara inte! Det hade gått för långt allting, och jag vågade inte leva utan anorexin.

I dag satt jag i soffan och åt grejer som jag var sugen på, inget konstigt med det. Men då kom jag att tänka på alla gånger när jag var sjuk, hur jag höll på, hur jag bara orkade hålla på med allt jag gjorde, jag förstår det inte. jag blir ledsen på samma gång som jag blev arg, hur kan en jävla sjukdom få styra över ens liv, ens liv som man ska göra saker man vill göra, inte driva sig själv till vansinne.
När jag öppnade pappret på dumlekolan så tänkte jag tusen tankar om vad jag tänkte som sjuk, och jag blev bara så förbannad! Jävla anorexihelvete, varför finns du överhuvudtaget? Vem döpte ens sjukdomen till anorexi? Vem har forskat under alla dessa år om sjukdomen, vem? Det är ju bra iofs att man forskat om den och vet hur jobbig den är, så att även en frisk människa som aldrig varit sjuk förstår hur det är för en anorektiker att leva med det, och se det från den drabbades perspektiv.
Men jag blir bara så ledsen att sjukdomen finns överhuvudtaget. Den förstör så mycket i ens liv, så jag vill bara sätta mig ner på golvet och gråta, men vad blir det för bättre av det?
Önskar bara jag kunde knäppa med fingrarna, och önska att imorgon skulle anorexin ha dött ut i världen, men så lätt är det ju inte. Jag är frisk nu, vilket jag är väldigt tacksam över, men jag lider med alla männsikor som är drabbade, jag lider med just dig, varför, varför har du förstört en sån fin människa med den dumma jävla anorexin!

Jag kommer ihåg när jag blev sjuk, det berodde på mycket att jag blev sjuk, och jag kan inte sätta fingret på att det just var den grejen eller den, men vet på ett ungefär varför jag blev drabbad, och det var inte bara utav en orsak.

Kommer också ihåg hur mycket jag hatade under min tid som sjuk. Jag hatade alla männsikor som ville försöka hjälpa mig. Dom förstod ju ingenting, varför ska du då hjälpa mig tänkte jag, jag vågade helt enkelt inte ta någon in på livet eller vad man säger, men efter många om och men, så vågade jag mer, och fick därför stöd och hjälp också.

Man kan inte önska sin värsta fiende att bli sjuk. Det finns mycket här i världen man kanske tänker att, ah den där jäveln ska fan få lida i helvetet, men anorexi kan man inte önska att någon ska få, det går inte. Det är en sån hemsk sjukdom som bara borde utrotas.

Till alla er som kämpar därute, ni kommer klara det! Ni kommer bli frisk, ni är starkare än anorexin. Och det vet ni!


Kramar!! ♥:)

Hur kan vi begära att någon annan skall kunna bevara vår hemlighet när vi inte själva kunde det.Hej på er!

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra! :)
Fick främmande idag, så det var jättekul. Har sedan inte gjort så mycket mer, åkte iväg en lite stund förut iofs, men annars ingenting, vad har ni gjort i dag?

Imorgon ska jag vara med en kompis, får se vad vi hittar på! Vi är ju så påhittiga av oss, så vi kommer nog på nåt!
Fredag imorgon igen! Shit vad veckorna går fort, men som jag sagt tidigare, nu är ju vardagarna också som helger ^^

Riktigt fin musikvideo det här är, ^^

Har själv sjungt den här låten hela dagen, och typ 1000 andra, jo jag gillar att sjunga, det märks nog, min familj är van det just för tillfället :)

:)

Man kommer aldrig först genom att gå i andras fotspår.


Dagens,

Godkväll! Hur är det idag? Med mig är det bra. :)
Sitter just nu och lyssnar på musik, och kollar igenom gamla bilder och sånt, kul (Y) och ja, ska väl sätta igång en film eller så om ett tag, känner att det är det jag vill just nu!
Vad har ni gjort idag? Jag har inte gjort speciellt mycket, har haft huvudvärk hela dagen typ, men var ändå iväg en sväng, men sedan när jag kom hem somande jag nästan, pga huvudvärken. Vet inte vart den kommer ifrån men? Ja, annars har det varit en bra dag!
I morgon ska jag vara med Erika igen tror jag, så vi kommer ha kanonkul, vad ska ni göra i morgon?
Snart helg igen, fast nu är ju dagarna som helger också, men skönt är det!!

KRAM♥


Kände mig typ som de han sjunger i början förut idag haha ^^

HAHAHaha jag dog lite grann, ^^

Hej min finisar!! Hur mår ni? Jag mår jättebra, är trött bara :P, men annars är det bra! Har inte gjort nåt speciellt idag, kände att det behövde jag också göra, orkar inte fara och flänga överallt hela tiden, inte för att jag gör det egentligen, men ändå, kände att jag bara ville vara hemma idag. Skulle ha varit med en kompis, men har sovit dåligt inatt, så blev inget av med det, får se vad som händer i morgon. Det återstår att se som sagt! Vad har ni gjort idag? :)

KRAM♥

:)

Det är aldrig för sent att bli den du kunde ha varit.Regnet slår mot rutorna nu, men natten är ljus i ett land utan ljud

Godkväll mina finisar! Hur mår ni? Jag mår kanon! Kom hem för nån timme sedan, var hos min bästa vän Erika i dag som jag inte träffat på ett tag, så det var underbart kul att ses igen! Hon har betytt mycket för mig, hon fanns också alltid där när jag var sjuk, och har alltid ställt upp för mig om jag behövt, likaså jag för henne! Så jag litar på henne till 100% vilket jag tycker är viktigt!

Åkte till henne efter lunch nångång, fixade mig lite snabbt innan jag for iväg i regnvädret, och ja, det regnar fortfarande, aja tråkigt väder, punkt.
När jag kom dit så lekte vi med hennes kattunge lite grann, kollade lite på film, pratade, fikade, skrattade, kollade på datorn, typ så, och det var kul, åkte sedan hem till middagen, och har inte gjort nåt speciellt sedan dess, ätit godis haha, och kollat på tv, var inget kul direkt på tv. Men ändå. ^^
Vad har ni gjort i dag? :)

Ja, det var väl min dag, ska nog lägga mig tidigare i kväll än i natt, säger ju det ibland. Men menar det nu!
Satt och kollade på svtplay i gårkväll på Ana Gina Show avsnitt, haha, jag dog lite grann.

KRAM♥Tänkte även lägga upp en bild på mig och Erika, men ångrade mig, vi var inte direkt seriös på bilderna, så en annan gång!

Är på väg till min bästa vän Erika, blogga...

Är på väg till min bästa vän Erika, bloggar när jag kommer hem! Vad ska ni göra idag? Kramar!! <3

:)

Det enda i livet som man ångrar,
är de chanser man inte tog.
HAHA, jo det lyder väl som programmet heter, talang
HAHA gud vad jag skrattade åt det här alltså,HAHA, shit alltså, det där är rätt skickligt om man säger så,

Tips för att på bästa sätt vårda ditt hår!

Här är några tips jag brukar göra för att på bästa sätt vårda mitt hår!1. Om du upptäcker kluvna toppar, gå och klipp dig. Detta resulterar i finare hår samtidigt ett bättre utseende på håret. Att klippa så lite är inte speciellt kostsamt och tar inte heller lång tid.


2. Kör hårtorken på medium värme istället för på max, extrem hetta kan torka ut håret och orsaka krulligt hår.


3. Undvik för lång exponering av solljus, detta kan förutom att vara skadligt för huden orsaka torrt hår.


4. Många människor är drabbade av mjäll. Om du är en av dem, undvik att klia eller skrubba huvudet då detta gör saken ökar fällandet. Istället ska du använda ett mjällschampo samt ett balsam som är avsett för mjäll.5. Ett schampo som ökar volymen är ett bra tips för dig med tunt hår. Har du tjockt hår och vill framhäva glansen i det, finns hårvårdsprodukter som kan hjälpa till.6. När du väljer salong, se till att välja en salong som har haft öppet en tid och har en ren och professionell arbetsyta.7. Fråga dina vänner efter rekommendationer. Har de använt någon hårvårdsprodukt du är på jakt efter. Diskutera med dem om deras erfarenheter med dessa hårvårdsprodukter. Samma sak gäller förstås med olika frisörsalonger.  Ofta hittas de bästa frisörerna genom rekommendationer.


8. När du borstar håret ska du använda mjuka lugna rörelser istället för att snabbt dra igenom håret. En del av att få fint hår är helt enkelt att ta hand om håret även utan produkter.


9. När du använder styling produkter se till att du inte överhettar håret när du har dessa i håret. Extrem hetta kan och kommer skada ditt hår, för att inte tala om brännskadan från en överhettad stylingprodukt. Det finns värmeskydd som du kan använda vid exempelvis plattning. ( Jag använder alltid värmeskydd )

10. Undvik att använda gör det själv produkter, dessa kan torka ut och även skada håret. I vissa fall har personer upplevt håravfall efter att de använt hempermanent eller hårfärgningsprodukter. Ska du färga håret eller göra något annat mer avancerat så boka in en tid hos in lokala frisör.Sånt här hår typ, tadaaa!

Välkommen in , och dagens händelser
Hejhej! Sent inlägg gudars vad klockan är mycket! Snart bums i säng alltså haha!
Dagen har jag spenderat inne i stan med att kolla i butiker, dock inget köpt! (Y)
Morgondagen ska jag nog spendera med mamma faktiskt! Hon är ledig imorgon, så får se vad vi hittar på, annars har hon ett hektiskt jobbschema, så det är skönt när hon är hemma! Åker eventuellt och hälsar på våra kusiner, ska även hämta hem en soffa som är våran, men som stått där ett tag haha ^^

Ikväll har jag inte gjort så jättemycket! Fastnade dock framför tvn, och därmed också sen bloggning! Först var det pappa som kollade på nåt tråkigt, så jag fick vänta på tvn, fick den typ vid 10tiden? Och då kollade jag på idol-auditions, haha älskar det, skrattar lika mycket varje gång.
Vad har ni gjort i dag sötnosar? Hoppas ni mår bra!!
KRAM♥

PS: Bättre bloggning imorgon!!

Dagen,

Helloooo. Hur mår ni? Jag mår kanon! Trött dom ett as, men annars är det bra. Ska väl lägga mig snart, så säger jag ofta har jag märkt, men av en underlig anledning så sitter jag ändå kvar vid datorn i typ 1000 år.. Duktigt (Y)
Jaja, men så är det ju ibland.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, och morgondagen har jag egentligen inget bestämt, så det får bli som det blir helt enkelt!
Kommer nog åka in till stan en sväng och shoppa, som vanligt alltså, och kanske vara med nån kompis, skulle inte sitta fel!!
Vad ska ni göra i helgen? :) Ajjjjj
Haha ajjj, stackarn, det är fan synd om han.. 

Och gud vad less jag blir på att dom inte ens kan stava på slutet, men aa, så är det ju ibland ^^

:)

Livet behöver inte vara perfekt,
för att vara underbart.
Solsidan
HAHHAHA!!

Det är bara en sak jag är säker på, och det är att det finns mycket lite som man kan vara säker på

Hejsan!! Hur mår ni? Bra? Hoppas det! Jag mår bra, förutom att jag har ont i nacken. Det är inte någon speciell anledning att jag har det, jag har väl suttit på nåt konstigt sätt vid datorn och dragit upp axlarna eller nåt? I landsproblem, jag vet. Men ont gör det. Men det går väl över som det mesta brukar göra!

I dag var jag in till stan och köpte nån tidning med mamma, märkte även att jag stod med, haha, så det var ju kul.  Sedan for vi hem och jag hjälpte till att laga mat, och det händer inte sådär jätteofta, men det är rätt mysigt att göra det tillsammans, haha!
Vad har ni gjort i dag? :)
Blev även sent inatt med, och det märks på morgonen när man ska upp såklart, är så jäkla trög på morgonen att jag vet inte vart jag bor känns det som, nä så illa är det väl inte, men nästan.
Sitter just nu och lyssnar på när min storebror spelar nånting haha, låter ju lite underligt, men rätt skönt att lyssna på, han spelar på typ nån keyboard eller nåt. ^^
Och även att pappa sitter i andra rummet och lyssnar på det där med Victorias födelsedag, och det är just nu Carola som sjunger, vilken kontrast. Aja, onödigt men ändå haha!!

KRAM♥
:)

Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel,
för det betyder ju att man är klokare idag än igår.21.21

Står alltså klockan på nu när jag skriver detta! Haha, får se om detn gör det även när mitt inlägg är färdigt.

Hejsan! Hur mår ni i dag? Jag mår bra, är lite trött bara, men annars så är det bra. La mig ju rätt sent inatt.. Men sånt gör man ju ibland, haha. I dag var jag med pappa till hans syster och hälsade på, vi satt och pratade ett tag och bara hade det trevligt. Pratade även om min utbildning jag går, och om jag trivs osv. Och det var typ i förrgår eller nåt som jag kom att tänka på att jag trivs bra med min utbildning, men att jag även skulle velat gå media. Men då känner jag att, jag vill inte gå om ettan igen, och jag trivs bra med min utbildning jag går nu, det är ju liksom rätt för mig, jag vill ju hjälpa andra, så det är ju en bra utbildning. Men ibland så kommer man att tänka på om man kanske skulle prova nåt nytt, men det tänker jag inte göra, jag trivs som sagt också väldigt bra med mitt gymnasieval!

I morgon ska jag nog vara med en barndomsvän jag inte träffat på ett tag, på tiden att ses nu känner jag! Vad ska ni göra i morgon? :)

Justja! När jag kom hem från pappas syster så hade jag fått post!? Då undrade jag bara vad det kunde vara, men då visade det sig att jag hade skickat in nånting till en tidning, och tydligen vunnit två trisslotter, haha, så det var ju kul!

KRAM♥


Blev även lite solsidan avsnitt, ovanligt ^^

Beck
Haha jagvet, det kanske inte är det roligaste, men jag tycker det, det är det här jag tillbringar kvällarna med att sitta och kolla på....

Blixtar och dunder, fy f*n

Godkväll mina finisar! Hur mår ni? Jag mår kanoners! Var trött för typ en kvart sen, men det försvann tydligen haha.
Jo, bloggningen har väl inte varit super i dag om man säger så, men det har åskat och blixtrat hela dagen! Fy f*n vad jag hatar det alltså, usch! Jag blir rädd haha, sitter typ inne i ett rum och hoppas på bättre tider, typ. Inte kul, men det försvann efter sådär typ 5 timmar... Så det var ju bra.
Vad har jag gjort i dag då? Ja, varit hemma för det mesta och kollat ut i regnet. Alltså vad blev det för sommar? Men okej, det har varit rätt fint vissa dagar också, så jag ska inte klaga. Sedan när vädret tillät att bli bättre, så kollade jag på film, och åt godis, så det var ju mysigt.

Vad har ni gjort i dag? Antar att ni haft en roligare dag än mig iallafall, hoppas det!

KRAM♥Jäkligt tråkig lista

ALLMÄNT...
Namn: Kajsa
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Inga
Längd: 1.69
Skostorlek: 38 - 39
Hårfärg: brunt
Är du kär i någon: kanske de
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja det gör jag verkligen!
Tänker du på självmord: nej? aldrig
Tycker andra att du är attraktiv: det gör dom säkert, haha nejmen, dom som tycker de säger det väl i sånafall.
Vilket shampoo använder du: olika, orkar seriöst inte kolla.
Vilken parfym använder du: just nu britney spears, men det blir lite olika där med
Vad är du rädd för: spindlar, mörker, mördare, typ
Gillar du att tvätta: nej, vem har det som hobby liksom?
Gillar du Berg-och-Dalbana: gillar och gillar, nej


SENASTE...

Film du hyrde: det var längesedan, köper mest filmer ja
Film du köpte: Till det som är vackert
Låten du lyssnade på: on the floor
Låten du hade på hjärnan: samma
Låten du laddade ner: jadu, ingen aning
Personen du ringde: mamma
TV program du tittade på: öhm, kommer inte ihåg haha, dåligt minne, ao
Personen du tänkte på: ingen


FAVORIT...

Mat: kan jag faktiskt inte välja,
Låt: inte det heller. fan vad tråkig jag är!
Sak att göra: vara med vänner, shoppa, familjen,
Sport: ingen haha
Dryck: cola,
Kläder: det som är snyggt
Film: finns ju bara ett antal att välja på ju,
Bil: vem bryr sig?


ANTAL...

Gånger du varit kär: många haha
Gånger ditt hjärta brustit: aldrig trorja
Hjärtan brustit på grund av dej: jadu,
Gånger ditt namn varit med i tidningen: nån gång, har inte räknat
Ärr du har på kroppen: 1 på benet sen 5an typ


SENASTE...

Bok du läste: veckorevyn (Y)
Personen du fick mail av: blogg.se
Personen du fick brev av: brev? ja, skickar väl inte brev så där jätteofta.... men var väl sjukhuset eller nåt?
Personen du fick sms av: dig
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: varit till stan och köpt ett par skor
Var det kul: jorå, man ska väl inte klaga
Hur tidigt stiger du upp: det är olika,
Gillar du att slåss: det är väl inte en favorit direkt,
Vad ska du göra ikväll: sova, kolla på tv

Är du seriös: ja
Vad är du allergisk mot: broccoli fyfan
Var har du ont: ingenstans
Använder du hårspray: ibland så
Kan du stå på händer: det kan jag säkert om jag försöker
Favorit serie: kan inte välja,


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: båda
Gillar du ketchup: ingen favorit, men godare än senap
Är du glad nu: jadå
Var du glad igår: jajamen
Känner du någon som jobbar på sjukhus: det gör jag
Vad dansar du till: musik,
Stockholm är: en helt underbar jävla stad som jag ska flytta till nu
Göteborg är: också en fin stad
Kan du sjunga: folk säger de
Mer värt än guld: familjen
Spaghetti eller makaroner: samma sak typ?
Ett land jag helst vill besöka: grekland, cypern, spanien, italien, mm
Ska bli skoj: blir det nog
Ska inte bli skoj: men vad är det för frågor? palla haha
Sparar till: inget
Väntar på: inget
Pålägg som gäller: olika
Dagens dryck: cola, mm

 

 

 

Thomas Järvheden
Haha ööhhm okej, det är ju normalt, men aa. Jag måste erkänna att jag skrattade åt det här ^^

:)

Det är framtiden jag är intresserad av,
eftersom att jag kommer tillbringa resten av mitt liv där.
Var och köpte ett par nya skor

Godkväll! Allt bra? Hoppas det! :) Jag mår kanon. Var ner till stan och köpte ett par nya skor efter lunchen, vart supernöjd, dom var riktigt sköna också haha, sedan gjorde jag inte så mycket, åkte hem och bara tog det lugnt. Hoppas på en lite mer roligare dag i morgon.
Justja! Mejlade ju blogg.se ang att det inte gick att ladda upp nya bilder, fick nåt svar och testade det dom tipsade om, och då gick det ju galant, så det var jättebra!

Var inne på facebook igår kväll som alltid haha, och bestämde att jag skulle vara med en gammal barndomsvän som jag inte träffat på ett tag, ska bli jättekul att ses igen, så det blir nån dag den här veckan, har även lite andra grejer jag ska göra den här veckan, så jag är fullbokad!
Har ni nåt skoj ni ska göra i veckan? :)

KRAM♥

Haha en bild på mig när jag var liten, åren går haha ^^

Fortfarande nåt fel med blogg.se att jag inte kan ladda upp nya bilder!

Hejsan! Hur mår ni i dag? Jag mår kanoners, sitter här och ska väl snart åka iväg en lite sväng i det fina vädret! Så skönt ute.
Ja, som rubriken lyder så är det nåt knas med blogg.se. Eller alltså, jag kan inte ladda upp nya bilder, utan bara gamla som jag typ haft i flera andra inlägg, och det är så tråkigt, jag mejlade blogg.se i går, så får väl se vad dom svarar. Är det bara för mig det är så, eller har ni också det problemet? Skulle inte förvåna mig om det bara är så för mig, haha, jobbigt läge.
För en vecka sedan satt jag i en bil på väg till Stockholm, saknar, vill tillbaka dit, men vi ska ner nåt mer dit i sommar vilket jag ser fram emot väldigt mycket.
Vad ska ni göra i dag?

KRAM♥
Jag skyndar mig att skratta åt allt för att hinna före gråten

När jag tänker efter, så känns det som att det var jag som var den personen som hjälpte mig själv i mitt tillfrisknande. Jag vill inte lägga någon skuld på någon på sjukhuset, och säga att det var någons fel, för det var det verkligen inte. Men deras behandlingsmetod var väl kanske inte den bästa enligt mig. Dom var inte speciallister inom området, men dom är bra på massa annat, och gjorde verkligen det bästa dom kunde för min skull, vilket jag nu i efterhand ser. När jag var sjuk tyckte jag allt dom gjorde var värdelöst. Jag såg inget positivt i det dom gjorde, skyllde allt på dom. En grej som jag tyckte då, och som jag även står fast vid i dag, är att jag tycker jag borde ha fått gjort mer saker. När jag var inlagd så var det ju bara fokusering på att jag skulle få i mig maten och inte röra på mig någonting. Jag förstår deras oro för att jag skulle rasa ännu mer i vikt, men jag känner att det hade nog gett mig något annat att se fram emot om jag hade fått gjort saker medans jag var sjuk. Tex, jag satt bara inomhus i 3 år, det var inte direkt kul, min höjdpunkt var om jag kunde få åka in till stan och fika. Dock inte gå långa sträckor, vilket jag absolut förstår, men att gå en liten bit en dag i veckan, skadar inte, tvärt om. Jag hade fått en försmak på det normala livet igen. Jag hade glömt bort det fina som fanns. Jag var bara inuti mig själv. Om jag hade fått vara ute mer, eller bara fått gjort något annat för en dag, hade det nog också varit lite lättare för mig att våga förändra ett gammalt beteende.
Jag kommer ihåg den gången jag blev utskriveb från BUP, och skulle få vara hemma, och börja skolan igen. Det var något som jag verkligen sett fram emot väldigt länge, få komma tillbaka till allt det vanliga. Jag svävade som på rosa moln, och mådde jättebra. Det kom dock grejer emellan som gjorde att jag mådde sämre igen, och jag kom återigen in på BUP, men jag kände från den dagen jag hade fått gjort vanliga saker, levt vanligt, börjat vara med vänner igen, och bara försökt för en sekund att strunta i tankarna och det där "måstet" som alltid fanns inom mig. Släppa det, och bara fokusera på vad det är jag vill. Kom ju som sagt in på BUP igen, men sen den gången var det lättare för mig att våga testa det nya. Under mina 3 år som sjuk, så för varje gång jag blev utskriven, men sedan trillat tillbaka och kommit dit igen, så har det varit lättare för mig att våga testa nya saker. Och det beroende på att jag fått känna på hur livet är, att det finns något fint utanför sjukhus väggarna, att jag kan klara mig själv, och att jag inte behöver bli uppassad hela tiden, att jag kan, det är det som var viktigt.

Mina föräldrar, släkt, och vänner har funnits där, och det har också betytt mycket, samt personalen på BUP har gjort så gott dom kunnat, och även hjälpt mig i situationen, stort tack till er, jag är så tacksam, ♥
Haha aaw, lilla Daniel Paris

:)

Det är bättre att ångra vad man har gjort,
än att ångra det som aldrig blev av.Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Hej mina fina vänner! Hur är det med er? Med mig är det kanon! Ska strax äta lunch, och ska nog in till stan en snabbis och kolla lite grann, eventuellt köpa nåt som jag alltid gör när jag är där.. Får nog ta att sluta åka dit, slösar ju bara bort mina pengar! Fast jag köper ju saker jag behöver, så det kanske inte är att slösa ändå.
Solen skiner, och det känns bara så bra allting! Underbart! Annars har jag inget direkt bestämt idag, men det återstår att se, är ju sommarlov ju, och då kan allt hända 

Nu ska jag äta lunch, så hörs vi sen finisar!
Vad ska ni göra i dag?

KRAM♥Gatufesten Oskar Linnros


En av många artister som besökte Gatufesten, inte jag som filmar ^^

:)

Den enda människa du kan ändra på, är dig själv.
Gatufesten

Hej min fina vänner! Hur mår ni? Jag mår jättebra! Fint väder, och roliga saker att göra på dagarna, kan ju inte bli bättre!
Har ju varit in till Gatufesten ett par dagar nu, och det är ju verkligen super! En grej jag dock stör mig på är namnet Gatufesten, låter ju ganska... Aa vad ska man säga, Gatufesten liksom?? Jaja, det finns ju namn man kan undra över, men dom har lyckats bra med det iaf, har ju varit där i flera år, och det blir bara bättre och bättre för varje år, och det beror ju kanske också på att man blir äldre för varje år, ingen aning, men kul är det! :)
Vad har ni hittat på?
I morgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, men det visar ju sig, men på måndag ska jag nog vara med min kusin, så det ska bli skojjjjj! :)

Hoppas ni mår bra!! Kramar! ♥Allsång på Skansen <3
Hade skrivit värsta långa texten om allt jag gjort, men det försvann, och nu blev jag irriterad! SATAN I GATAN! Men aja, var ifl ner till stockholm i tisdags och såg på allsång på skansen, och det var en upplevelse som jag gärna vill få uppleva igen. Har lust att flytta ner dit, gillar när det händer saker, klart det händer saker här hemma också, men vill ändå upptäcka nåt nytt :)
Bloggningen kommer såklart bli bättre nu när jag är hemma igen! Hoppas ni mår bra mina fina vänner! Har ni gjort nåt skoj på senaste tiden? :)
AnaGina

Haha jag dööööör! Så jävla bra!

Tips för bättre hy,

1. Drick mycket vatten. Vatten rensar ut gifter och ger fukt inifrån. Drick minst två liter om dagen. Det motsvarar ungefär åtta glas.


2. Sov bättre och längre. Huden läker och reparerar sig under natten.3. Använd endast rena örngott med hundra procent bomull. Om din hud är fet hjälper bomullen till eftersom den suger upp oljor.


4. Sovrumstemperaturen bör ligga runt 18 grader. Öppna fönstret och släpp in sval nattluft så håller sig huden frisk medan du sover.5. Använd endast rena handdukar efter ansiktstvätt. Använd inte samma handduk som du använder till din kropp.6. Ät mycket frukt och grönsaker. Förslag; broccoli, citrusfrukter och tomater. Tomater skyddar mot solbränna och åldrad hy. Drick grönt te.7. Ät livsmedel som innehåller zink och vitamin B5. Livsmedel med zink; skaldjur, spenat, nötter, fullkorn, solrosfrön och gröna ärtor. Livsmedel med vitamin B5; bananer, avokado, nötter och fullkorn. Brist på zink kan orsaka akne och mjäll.8. Kosttillskott kan vara ett bra alternativ för att tillföra kroppen viktiga vitaminer och mineraler. Många påstår att zinktillskott löst deras akneproblem.9. Även om din hy är fet, tvätta ansiktet endast två gånger om dagen. En gång på morgonen och en gång på kvällen räcker.10. Undvik produkter (som t.ex. foundations och ansiktskrämer) i ansiktet som innehåller oljor och talk. Dessa täpper till porerna och kan förvärra problemen.11. Satsa på en oljefri fuktkräm. Ett bra förslag är Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser. Den håller verkligen huden matt i flera timmar! Finns att köpa på apoteket.12. Gå ut. Huden andas och behöver frisk luft. Många har blivit av med sina problem efter att ha solat. Glöm inte att skydda dig i solen bara.13. Undvik kontakt mellan fingrar och ansikte.


14. Peela kropp och ansikte då och då för att avlägsna döda hudceller.15. Tvätta aldrig ansiktet med tvål. Använd milda rengöringsprodukter, helst utan parfym.16. Gör en ansiktsmask en gång i veckan. Banan och äpple är bra om du har torr hy. Citron och jordgubbar är bra ingredienser som motverkar fet hy. Fruktsyrorna i citrusfrukter och äpplen är bra mot akne. Blanda gärna i lite honung.
17.
Satsa på en foundation utan olja och parfym. Tex, Max Factor Facefinity Compact Foundation som är lagom täckande och helt fri från oljor och parfymer. Testa gärna mineral makeup som passar de med hudproblem.18. Byt ut din concealer mot ACO Cover Stick för fet och finnig hy.19. Om du har en tendens att bli glansig i t-zonen, använd blotting papers som suger upp glanset utan att göra huden pudrig. Skippa vanligt puder. Det täpper till porerna som i sin tur gör att huden bara blir ännu glansigare.20. Ta en titt i skafferiet. Vitlökssaft sägs torka ut finnar. Honung lugnar röd och irriterad hud. Citronsaft används på finnar och sägs bleka ärr. Aloe vera läker alla sår. Tips! Aloe Vera Juice finns i hälsokostbutiker. Färsk aloe vera appliceras på huden och tros bota akne, eksem och torr hud.21. Var glad. Är du deprimerad, stressad och mår psykiskt dåligt påverkar detta ditt yttre. Vid stress urlakas zink ur kroppen och det är ett viktigt mineralämne för både hud, hår och naglar.


Bild, google,

:)

För att vara lycklig krävs det tre ting: något att göra, något att älska och något att hoppas på.
Sitter just nu med Erika hos hennes farmor...

dsc00118 (MMS)

Sitter just nu med Erika hos hennes farmor och är barnvakt till erikas kusin Anton. Kollar på nåt barnprogram. Haha, känner oss som barn igen. Och självklart blir det ju massa lek med katten.

Tips för bättre självkänsla

1. Om man har låg självkänsla fastnar man lätt i negativa tankar om hur dålig man är. När man har tankar om att man är dålig kan man försöka bryta dem genom att fråga sig själv: hjälper det mig att tänka så här? Är det verkligen sant att jag inte är bra på någonting?2. För att komma ifrån tankar på utseende och prestation, som inte har med självkänslan att göra, kan man fråga personer man litar på vilka egenskaper de tycker om hos en. Man kan be personen skriva en lista som man sätter upp på en väl synlig plats.


3. Man kan också fundera på vilka egenskaper man tycker om hos andra. Vad är egentligen viktigt? Att vara ”snygg” enligt rådande ideal, bäst på proven i skolan eller att man är en nyfiken, omtänksam, klok, fantasifull eller modig person som vågar vara sig själv?4. Det stärker självkänslan att ha bra relationer till andra, både vänner, kärleksrelationer och familj. Om personer i ens familj eller närhet säger taskiga saker till varandra, kan man be dem sluta. Kanske kan man istället be varandra säga något positivt om var och en?
5. Man kan göra saker som man inte brukar. Om man aldrig brukar vara den som räcker upp handen först, kan man försöka göra det på nästa lektion. Eller så försöker man säga man ifrån nästa gång någon försöker göra sig rolig på någon annans bekostnad, söka ett jobb man gärna vill ha, ringa ett samtal till någon man tycker om eller visa en novell man har skrivit för en kompis.
6. Istället för att fastna i tankar om sånt som har varit fel tidigare i livet, kan man försöka acceptera det som hänt och de känslor man hade då. Om man till exempel tycker att ens föräldrar inte uppmuntrade och såg en tillräckligt när man var liten, kanske det finns andra i ens omgivning just nu som tycker om och bekräftar en. Man kan också fråga sig vad som är bäst för en att göra just nu. Det behöver inte betyda att man inte får visa att man är ledsen över saker som har hänt, tvärtom kanske man behöver sörja under en period för att sedan gå vidare.Bild från google,

Price Tag2 vänner till mig som sjunger, eller det är en som sjunger, och den ena som spelar gitarr, grymt duktiga ni är tjejer!! ♥

Vi tar och kör en liten lista här då när man ändå inte har något annat för sig

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jeans, tröja, strumpor mm, smycken och grejer också,
Vad använder du just nu för skor: Jadu, om jag visste.. Haha skoja, nämen det är ett par svarta, så långt är jag med,
Favoritfärg på kläder: Varierar det där, men svart grå, ööhh, brun, men kan även ha somriga färger, så som sagt, varierar

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag själv
Du pratade med: Jadu telefon eller vad? Nä man med pappa
Du delade en drink med: Ja, Erika?
Du gick på bio med: ojjj, var ett tag sen, men tror det var mamma
Du gick på stan med: Mamma
Skällde på dig: Bror

Senaste
Låt du hörde:
Jag själv som sjöng
Film du såg: Lögnens pris om man nu kan kallad et film, fyfan
Mat du åt: Hamburgare, godis är ju inte mat liksom...
Kram: Mamma
Puss: Säg det
Fest: Jadu, ett tag sen
Känslan: Nu?
Ilska: Förut i dag
Resa: Ja alltså utomlands var ju förra året då, men nu i sommar ner till Skåne, och Stockholm på måndag
Glädje: I dag
Dröm: I natt antagligen?
Boken du läste: Hm, ungdomsbok jag inte kommer ihåg namnet på
Personen du träffade: Pappa
Personen du pratade i telefon med: Erika
Personen du fick sms av: Samma
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig ätit en
Gången du var utomhus: Förut i dag,
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i dag
Saken du köpte: En film, och den filmen var, Till det som är vackert, two and a half men, och något med Magnus Betner

Om dig

Namn: Kajsa
Ålder: 17
Smeknamn: Kajsa
Syskon: Bror
Sysselsättning: Vadå sysselsättning?
Bra egenskaper: Snäll, rolig, ställer alltid upp, lyssnar alltid, mm, ibland kanske för snäll haha
Dåliga egenskaper: När jag blir arg, då är jag arg
Linje/klass: Ska börja andra året på gymnasiet i höst, omvårdnadsprogrammet
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 39


Hemma igen!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår bra! Nu är jag hemma igen då, och då ska bloggandet bli bättre! Jag trodde att nu när jag är hemifrån ska jag hinna blogga lite då och då, men icke, inte blev det så mycket bloggning inte, trist, men är ju hemma igen nu, och det ska bli bättre med det! :)

I dag har jag inte gjort så speciellt mycket, var med mamma och handlade och kollade i lite affärer, köpte en film, och sedan när jag kom hem var jag med en kompis jag inte träffat på ett tag, hon visade även sin nya kattunge hon fått! Som bor hos hennes farmor och farfar för tillfället, vilket är tur på ett sätt, då hade jag nära att komma och hälsa på i dag, hennes farmor och farfar bor bara här i gatan där jag bor, så det var ju bra.
Sedan mer då, ätit hamburgare till middag, och det var ju smaskens, och sedan godis och lite sånt, kollade även på en Beck som vanligt typ haha, Gamen blev det i dag då. Det känns konstigt att vara hemma igen efter så lång tid borta! Men skönt också självklart, även fast man saknar sina släktingar därnere, så är det skönt att vara hemma igen också! Och såklart, bloggandet ska bli bättre nu!
Vad har ni gjort i dag? :)

KRAM ♥
hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0