GRATTIS PAPPA ♥

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår helt ok. Sitter och kollar igenom lite bilder som jag kommer att ladda in sen. Och ska snart äta. I dag har jag gjort julkort, läst veckorevyn, läst hänt extra och ska snart sätta igång en film. Juste! Har även knäppt några outfit bilder också.. Mycket jag har läst idag också.. Aja, kul det med! I morgon är det fredag och jag saknar Dig. I dag fyller min pappa år, Grattis! ♥
Vad ska ni göra i morgon?
Gjorde nyss min egen chai, supergott. hade nästan glömt att jag hade chaité hemma. testade även att göra lockar förut, blev helt ok alltså!
Nu ska jag äta, men jag svarar på kommentarer sen!


DET FANNS INGET ATT EGENTLIGEN FLY FRÅN

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår helt ok, är trött och lite så men annars är det helt ok. I dag har jag inte gjort nåt speciellt, haft huvudvärk och lite så förut idag, men det mesta är borta nu. Har annars kollat på 2avsnitt av mäklarna, och gjort julkort. Imorgon får vi se vad som händer. Var jätteläskigt i går när jag låg ner i sängen, då skulle jag hämta en tidning som låg på bordet och tröck då ner mitt huvud i kudden och kände en smärta i hela huvudet som var väldigt obehaglig. När jag sedan tröck mot huvudet så gick det som signaler och gjorde ont i hela huvudet.. Jättekonstigt, men det är inte så idag iallafall, hoppas det inte blir så ikväll också. Hoppas ni gjort nåt skoj idag iallafall. Kommer uppdatera bättre i helgen, har haft en del grejer att göra som tagit min tid. Vad har ni gjort idag?

Dag 7 - mina drömmar

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska svara på det här.. Men nånting som jag vill iallafall är att alla ska få vara friska och må bra, inklusive mig själv. Och att jag i framtiden kan försöka leva i nuet och inte tänka så långt fram.. Det är nånting som är jobbigt hos mig, att jag alltid tänker framåt, ligger 2 steg fram liksom.. Jobbigt, så det hoppas jag att jag kan ändra på.

ÄLSKLING DET VI MEST AV ALLT VILL HA ÄR NÅGONTING SOM ALDRIG KAN BLI VÅRT

Godkväll! Hur mår ni idag? Jag mår helt ok, tänker lite fram och tillbaka på allt som går att tänka på.. Men annars är det väl bra. Var ner med mamma på stan idag och köpte 1 julklapp, och lite annat. Sedan for vi hem och julpyntade lute grann, det andra tar vi på första advent, alltså på söndag! Tänk att det är första advent på söndag, och ingen snö.. Förra året vid den här tiden var det snö, och jag saknar det! Förra året var man oviss om vad som skulle hända, och det var väl lika bra det.. Ibland känns allt så jävla orättvist.
I morgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får se, kommer antagligen slänga in ett inlägg lite här och då i morgon då jag inte har nåt för mig. Vad ska ni göra i morgon?


Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid




Dag 6 - en deppig period i mitt liv

En period som var jobbig för mig och inte så uppmuntrande var ju när jag hade anorexi. När jag blev sjuk i det så förändrades allting, jag blev förändrad till en början, var mig inte alls lik och var riktigt egoistisk. Men är det så konstigt? När man mår så pass dåligt att man inte tycker om sig själv, då tror man inte att nån annan gör det heller. Det var en jobbig period i mitt liv, att jag redan som 13åring blev sjuk, usch. Men nu är jag äntligen fri från det. Det har tagit mycket energi och varit jobbigt för hela familjen men det har varit värt allt det jobbiga för att jag mår så mycket bättre nu! Ingen ska behöva drabbas av den här sjukdomen. Lider verkligen med alla som är sjuka.. Och jag vill hjälpa er på nåt sätt!
En annan jobbig period i mitt liv är ju perioden jag genomgår just nu. Har hänt en jobbig sak inom familjen som ni kanske vet. Vad kommer jag att gå in på senare, har ingen vidare lust att prata om det så mycket just nu. Men ni ska få veta varför.

DET FINNS INGA ORD

Sitter och kollar igenom lite bilder jag knäppt för ett tag sedan, och jag kommer antgaligen visa dom också, får se. Nu ska jag in och kolla klart på Beck, och sedan får jag se vad som händer. Kanske sätter igång en film och försöker att somna lite tidigare i natt.. Jag tänker på Dig, och Du är stark!
Har även börjat skriva min önskelista till jul, kommer att ladda in den senare. Har ni börjat med det?
Ska även ha en frågestund tror jag, där ni kan fråga vad ni vill.




Dag 5 - något personligt om mig

Hm.. alltså jag kommer inte direkt på nånting personligt om mig själv om jag ska vara ärlig. Tråkigt men sant, vet seriöst inte vad jag ska svara på det här.. Ni får helt enkelt fråga mig bara om ni undrar nåt!
Annars idag så har jag varit ner med mamma på stan och handlat lite julklappar! Köpte även en julkalender som gick för några år sedan på dvd, har den redan men bra att ha 2st ju! Sedan åt vi på mc donalds och åkte hem. Har regnat hela dagen typ.. Tråkigt, vill ha snö ju! Iallfall, så har jag väl inte gjort så speciellt mycket annat, duschat,smsat med en massa osv. Imorgon får vi se vad som händer, och jag har en fråga till er. Vad tycker ni jag ska blogga om? Vad tycker ni är intressant osv? Kom gärna med tips så jag vet!
Just nu kollar jag i allafall på Beck, den filmen har man sett några gånger men vad gör det? Är ju utrustad med alla dvd:erna. En vecka kvar till första advent , längtar! Vad ska ni göra i morgon? ♥

DET KANSKE KOMMER EN FÖRÄNDRING

Hejsan! Hur mår ni idag? Jag mår helt ok, har ont i huvudet, men annars så. I morgon ska jag åka iväg med mamma en sväng och kolla på julklappar, och vi kommer nog komma hem med lite grejer. Pappa fyller år på torsdag också, så det blir lite till det med. Och i morgon är det en vecka kvar till första advent! Mys.
Annars idag har jag inte gjort så speciellt mycket.. alltså jag blir fan rädd vad det kan vara med mitt huvud alltså!? har haft ont i det rätt länge, en tryckande huvudvärk mot tinningen liksom.. uscha..
Fick förresten reda på en jättetråkig sak i gårkväll och imorse.. Du är Stark, du klarar detta! Jag blir bara så ledsen att du fortfarande göra samma sak..
Imorgon kommer jag nog hålla mig ute ur huset också.. min brorsa ska ta hit några kompisar och då har jag ingen lust att vara hemma haha.. men aja, kommer visa bilder på det jag köper imorgon, dock inte julklapparna då kanske eftersom dom kanske läser min blogg.. det vore ju lite synd om dom såg vad dom fick haha..
men om jag köper nåt till mig själv så kommer bilder !
vad ska ni göra i morgon?



Bjuder på en gammal bild från förra året.. kommer väl komma nån ny så småningom!

Dag 4 - hur jag är som person

Jag är en väldig snäll person. Nästan för snäll ibland kanske. Ställer alltid upp för mina vänner och finns alltid där om nån behöver prata, och det gäller alla. Jag är den som kommer med goda råd och hjälper till. Jag är väldigt social och tycker om att träffa nya människor, dock kan jag vara lite blyg i början, men vem är inte det första gången? Efter ett litet tag släpper det, och sedan är jag som jag är med dom jag känner, avslappnad, och skämtar, och är mig själv helt enkelt!



Bilden har väl egentligen ingenting direkt med det här att göra menmen, bjuder på en bild på mig senare nångång!

JAG VET INTE VARFÖR MEN KANSKE ÄR DET DÄRFÖR JAG MINNS DET SÅ VÄL

Godkväll! Hur är det med er idag? Med mig är det helt ok. Sitter just nu och kollar igenom lite bilder som jag funderar på om jag ska ladda in eller inte.. Aja, återstår att se. Och tänkte gå in i tv rummet och kolla på lite tv. Har inte sett Idol idag! Men jag har inte följt det heller direkt varenda fredag utan har bara kollat lite då och då.
I morgon ska jag handla julklappar och sedan får jag se vad som händer. Kanske träffar nån?
Har iallafall hjälpt mamma att städa idag, känner mig duktig. Det händer annars inte jätteofta. Vad har ni gjort i dag?
Hade jätteont i nacken när jag vaknade imorse också, och det gick inte över på ett bra tag. Och så har jag fått ont i halsen.. Hm.. Och det var riktigt kallt ute idag när jag hämtade posten. Och jag fick rabatt från åhlens haha! För att jag är medlem, så det känns ju bra. Tänkte handla julklappar där ändå så det var ju bra. Annars får vi se vad som händer i morgon.



Vill ha snö nu!

Dag 3 - vad jag gör på fritiden

Det är lite olika det.. Ibland är jag med kompisar, oftast. Annars är det ju läxor som tar den största delen av fritiden men eftersom att jag är sjukskriven från skolan nu så har jag ju mer fritid som går åt till att träffa kompisar, och umgås med familjen. Jag tycker även om att fotografera och sjunga. Även att pyssla och inreda. Även shoppa och lite annat. Brukar göra rätt mycket på fritiden.



MEN JAG FÖLL FÖR DIG OCH DU FÖRTJÄNADE EN NOMINERING FÖR ROLLEN DU SPELADE

Godkväll! Klockan är jättemycket nu! Snart 12.. ska snart bege mig in i tv rummet och sysselsätta mig med nåt skoj innan jag somnar, vad vet jag inte än haha. Men det blir väl film och läsa lite grann. Annars idag har det varit en mysdag på alla sätt och vis! Och imorgon lär bli likaså. Det var svinigt kallt ute i dag också, hämtade posten och jag höll på att frysa tårna av mig ungefär.. Men aja, vintern är påväg och det är mys tycker jag. Kylan ja vad gör man åt den, man får väl klä sig lite varmare antagligen. Vad har ni gjort idag?
Fotograferade lite idag också, och även på mig själv. där ser man.
kanske bjuder på några bilder sedan. och ja, jag undrar om jag ska ha nån frågestund, det kanske blir så ändå.





Dag 2 - mina närmaste vänner

Hm.. Jag har många vänner men mina närmaste vänner är nog ändå, Erika. Jag har känt henne sedan jag gick i 2an ungefär och hon är den jag kan berätta allt för, och som alltid funnits där. Många minnen har jag med dig som jag inte kommer att glömma. Och så är det Anna, min kusin. Dig har jag känt hela livet och du betyder mycket för mig. Även om vi inte ses så ofta tyvärr, så ska du veta att du betyder mycket! Och när vi ses känns det som igår, och vi måste ses mer! Dig kan jag prata om allt med också.
Och så har jag andra vänner som står mig nära, men man har ju sina vänner man känner man kan berätta det lilla extra för, och det är ni!!♥




DET KOMMER ALLTID FINNAS EN HAND FÖR DIG NÅNSTANS

Nu ska jag förflytta mig in i tv rummet och sätta igång en film och sedan sova, får se vad det blir. Och kanske läsa lite grann, får se. I morgon ska jag nog på ungdomsgården med Erika, och annars vet jag inte, strosa omkring hemma bara, skönt det med! Snart helg! Längtar till fredag och då kommer Du hem! Hittade lite gamla bilder på mig själv från förra året, kommer bjuda på några lite längre fram men även hur jag ser ut nu. Inte för att jag har förändrats nåt på det viset men ändå, kan ju vara kul att se!
Och om någon vill hjälpa mig med en design och header så är det bara att säga till! Vi hörs i morgon fina läsare!♥



Dag 1 - mina bästa minnen

Hm.. vad ska man svara här då? Ja, alla gånger man åkt utomlands är ju underbara! Att först sitta på flyget och må illa av ångest, är flygrädd märkte jag i somras, fy satan. Även om jag var lugnast ändå i min familj så mådde jag inte bra, men att ändå veta att när man landar så upplevar man nånting underbart, värme, sol, bad, god mat, allt,allt,allt,allt. Det är ett av mina bästa minnen, att resa!
Även alla konserter jag varit på kommer jag inte heller glömma, Håkan♥ osv! Tiden på sjukhuset kommer jag inte heller glömma, det kanske inte var min roligate tid men det är absolut en erfarenhet jag tar med mig och jag har lärt mig mycket under tiden och kan nu se saker med andra ögon. Och det finns säkert tusen saker till som jag inte kommer på just nu, men ja.


ÄLSKLING DET ÄR LIVET

Godkväll! Hur mår ni idag? Jag mår helt ok, lite småtrött men annars så. Var iväg på bio också! Såg Svensson Svensson haha! Och den var bra måste jag säga! Trodde inte det om jag ska vara ärlig. Brukar ju inte bli bra när det varit en succé en gång redan, men jo det var helt ok. Ska på bio nånting mer också, men då ska jag se Breaking Dawn. Ser fram emot det också. Annars har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Var iväg och handlade en julklapp! Dock kan jag inte säga vad det är för nåt. Ifall min bror läser min blogg så får han ju reda på vad det är, och det skulle ju inte bli så kul. Så ni får se det sedan. I morgon ska jag kanske träffa Erika och lite annat folk, och lite så.
Förresten! GRATTIS CLAUDIA PÅ 18ÅRSDAGEN! Hoppas din dag blev bra, och den är ju inte över än!
Ska även börja med min lista som jag skrev om igår, en såndär 7dagars.
Vad har ni gjort idag?


OCH JAG BLIR VERKLIGEN SÅ GLAD

Sitter just nu och chattar med Erika. Så otroligt skönt att prata med henne. Har känt hon sedan jag gick i 2an kanske. Och hon är absolut min bästa vän! Det är skönt med hennes stöttning under den här perioden nu också. Hon vet precis! Så skönt. Och jag ska träffa henne på torsdag kanske. Vi ska till en slags ungdomsgård och umgås med massa andra också, så får se. Annars blir det nångång nästa vecka. Men känner mig ändå rätt sugen att följa med på torsdag. Och Timrå spelar hemmamatch på torsdag mot Luleå. Nu får ni faktiskt vinna tycker jag! Jag kommer dock inte gå på den matchen isånafall. Ni får bevisa mig att ni kan vinna! Då kommer jag tillbaka igen!
Nu ska jag snart sova, eller ja. Jag ska förflytta mig mot tv rummet och sätta igång en film. Vad blir det ikväll? Ja det märker vi ju. Hörs imorgon fina läsare! ♥

we♥it


Tänkte även börja skriva efter en sån här lista. Den brukar ju vara på ungefär 30 dagar eller så, men jag tror inte jag orkar skriva en för hela 30 dagar liksom.. men man vet ju aldrig jag kan ju ändra mig.

dag 1 - mina bästa minnen
dag 2 - mina närmaste vänner
dag 3 - vad jag gör på fritiden
dag 4 - hur jag är som person
dag 5 - något personligt om mig
dag 6 - en deppig period i mitt liv
dag 7 - mina drömmar


VI HAR VÄL INGA HEMLIGHETER KVAR

Godkväll! Var ju som sagt i väg på möte förut idag, och det gick bra. Vi pratade mest om hur allting är nu osv. Och det gick bra att vakna i tid också. Sedan efter jag hade ätit lunch med mamma så for vi och handlade lite grann. Jag som skulle kolla på julklappar.. Jag gjorde inte det. Utan det enda jag fick med mig hem var en concealer. Men kommer åka i väg i morgon också, så då lär det bli nånting. Ska även på bio i morgonkväll halv 6 tror jag att det var. Så det ska bli kul. Har även fixat med bloggen lite grann, ska ändra lite tänkte jag. Är rätt trött på hur den ser ut nu faktiskt. Min header, ja vad ska man kalla det? Är det en header överhuvdtaget? Det är ju bara en ful jävla överskrift. USCH! Så det ska fixas, men skulle ju hjälpa mig lite grann om någon är gullig att förklara lite för mig hur man gör. Eller om någon säljer design osv? Skulle uppskattas!
Nu ikväll är jag rätt trött, ska snart sätta igång en film och bara ta det lugnt. Vad har ni gjort idag?


JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG

Ska stänga av datorn nu och förflytta mig in i tv rummet och sätta igång en film. Frågan är. Vilken? Lär ju bestämma mig rätt snabbt ändå. Aja, ska på möte i morgon klockan halv 10 som sagt, bloggar om det när jag kommer hem om det är nånting att blogga om. Märker jag ju då. Skönt att få prata om det som behövs prata om. Tänker på Dig.
Och om jag köper julklappar i morgon kommer det in bilder på det sen.
Har även funderat på att ha en frågestund. Vad tycker ni?





HURRICANE

Godkväll! Hur är det med er? Med mig är det helt ok, är trött så ska väl snart sova tänkte jag. Får se hur det blir med det.. Ska på möte i morgon halv 10 så måste åka hemifrån vid 9, så det blir till att lägga mig i tid så jag kommer i väg. Får se vad vi ska prata om, men det känns skönt iallafall. Efter det får jag se vad som händer, men jag tror att jag kommer att kolla på julklappar och även handla dom också. Men det ser jag bara fram emot så.
Vad ska ni själv göra i morgon? Jag ska kanske träffa Erika också, får se om jag orkar, men det skulle vara trevligt. Hon kan alltid få mig på bättre tankar.

DET SPELAR INTE LÄNGRE NÅGON ROLL

Hej på er! Vad hittar ni på för roligheter i dag? Jag sitter och försöker fixa lite med bloggen. Ändra färger, text,bakgrund,header osv. Och det går väl helt ok ändå måste jag säga.. Annars då? Ja, jag är just nu hemma och gör inget speciellt. Ska snart hänga upp tvätt och börja fixa inför middagen. Har lovat mamma att hänga upp tvätten så det kan jag väl göra. Det skadar ju inte. I kväll får jag se vad som händer, har ingen vidare lust att hitta på nånting. Är rätt trött om jag ska vara ärlig, men det kanske blir bättre senare? Hoppas på det iallafall. Vad ska ni själv göra i dag?
Lär ju slå igång en film eller så om ett tag. Har ni några förslag på bra filmer?



Gammal bild men.........



FILMKVÄLL

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår helt ok. Sitter just nu och kollar på film på 4an. Det är Beck just nu, och som ni kanske vet så brukar jag ju kolla på det annars också haha. Var dock längesedan nu, så då uppdateras jag via tvn istället.
Har annars idag varit iväg en liten sväng annars ingenting typ. På tisdag ska jag på ett möte, uppdaterar er om det sedan om det var nåt att skriva om. Märker jag ju då.
Vad ska ni göra i morgon?

Hej på er! Hur mår ni i dag? Jag mår helt ...

Hej på er! Hur mår ni i dag? Jag mår helt ok. Sitter just nu och kollar på film så det är därför det blir mobilblogg. Svarar på era kommentarer så fort jag kommer till en dator. Vad har ni gjort i dag? Jag har varit i väg och kollat på julklappar. Jag köpte inget i dag, utan det blir senare i veckan. Tråkigt att blogga från mobilen då man inte har några bilder.. Svarar som sagt på era kommentarer i morgon. Kram<3

MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR ENKEL, RAK OCH SANN. DET ÄR BARA JAG SOM KRÅNGLAR IBLAND

Ska snart stänga av datorn och förflytta mig in i tv rummet och kolla på en film sedan sova. Slå på en film och sluta tänka så mycket. Det kommer bli bra. Jag vet det, Du har lovat det.

Vill ändra på min blogg också. Den ser förjävlig ut! Men jag är ju inte den vassaste kniven i lådan om man säger så. Jag har ingen aning med alla dessa koder som ska klistras in här och där. Får först bli lite instruerad om hur jag ska göra. Hur gör ni era designer och headers? TIPS TACK!







MAN SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNAS

Hej på er. Hur mår ni idag? Jag mår helt ok. Förlåt för dålig uppdatering, men hann aldrig blogga igår. Ska inte ske igen.. Iallafall, i dag var jag iväg med mamma en sväng och kikade på lite grejer. Handlade även lite presenter tills pappa fyller år, och även till farsdag. Kan dock inte avslöja än vad det är för nåt ifall nån i familjen kikar in min blogg. Visar senare..
Annars då? Jo var som sagt i väg en sväng och sedan har jag inte gjort så mycket mer idag. Var svinkallt ute idag. Nu är vintern påväg känner jag. Längtar till jul.
I morgon är det fredag och allt känns super. Saknar Dig.
Får se vad som händer i morgon, uppdateringen kommer att bli bättre! Promise.. ♥

INGENTING

Godkväll! Sitter och lyssnar på lite musik och kollar på lite bilder som jag knäppt. Annars då? Ja, ska väl sätta igång en film om ett tag och försöka somna lite tidigare så jag vaknar tidigare i morgon.
I dag har jag kikat igenom min garderob och hittat kläder som jag inte ens visste att jag hade.. Märker vilken koll jag har. Nej men jag har en förmåga att handla hem en massa kläder och sedan hänger dom tydligen kvar i garderoben ett tag och sedan köper jag nya och sådär håller det på. Kanske dags att ändra på det beteendet och satsa fullt ut på att handla julklappar. Det låter som en bra idé. Ska åka och kolla på julklappar nån dag nu i veckan. Tycker det är bra att vara ute i tid, och man får en sån julkänsla med allt pynt som finns framme.
I morgon får jag se vad som händer. Kanske fotograferar och fortsätter att kombinera outfits.
Vad har ni gjort i dag?




Nu kan det gärna få komma snö tycker jag! ♥

HÖSTKÄNSLOR

Hej på er! Hur är det med er idag? Med mig är det helt ok.
Sitter och kikar igenom lite bilder som jag knäppte för några dagar sedan. Men en grej som är lite konstigt om jag får tycka till är att jag måste förminska dom för att kunna ladda upp dom? Så har det inte varit förut, och nu börjar jag bli irriterad. För det blir fa-an inte samma skärpa på dom när dom är förminskade.. Men aja, petitesser..

Förövrigt har jag inte gjort nåt speciellt idag, kikat på solsidan och typ bara varit. I morgon får jag se vad som händer. Blir nog till att bara ta det lugnt framför tvn. Vad har ni gjort i dag?








Inte finaste bilderna heller som sagt men vadå, knäpper för att det är kul ja.













Juste! Idag var faktiskt kronprinsessparet på besök i Sundsvall. Var inte där tyvärr, fan så satans dåligt utav mig, men hade inte tillgång just den tiden, fick bara se en skymt av dom hörde jag, och det jag sett i tidningen var att dom var rätt upptagna med det arrangörerna visade. Hoppas dom fick en bra bild av stan iallafall.








NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Vet att jag inte varit närvarande här på ett bra tag, och jag börjar sakna bloggandet faktiskt. Det har hänt en del saker som varit psykiskt påfrestande för hela min familj, och än är det inte över. Det går att fixa som tur är, men det har som sagt varit väldigt jobbigt för oss alla i min familj. Jag ska börja blogga igen för att på något sätt kunna slappna av efter allting. Ni får mig faktiskt att må bra, och får mig på bättre tankar, tack.
Kommer att berätta senare om vad som hänt, men känner nu att jag avvaktar. ♥



hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0