LUFTEN SMAKAR SOM EN JORDGUBBSPAJ EN SOLIG DAG I MAJ

Hejsan! Här är jag igen! Sitter och tittar ut genom fönstret och ser hur fint väder det är, så ska gå ut en sväng och sola lite nu tänkte jag! Märks att sommaren är på väg snart är det juni!
Kollar även igenom bilder som jag tänker ladda in på bloggen från kameran, har även gjort en videoblogg men vet inte om jag lägger in den haha! Får se. Vad ska ni göra i dag?

 Vill till Stockholm nu!



Kommentarer
danten89

Jag mår toppen=)

Har ni med sol och underbart väder?=)

2012-05-24 @ 14:43:53
URL: http://animalcity.blogg.se/
Diana

ja, sååå skönt med värmen alltså! ingen får klaga på det nu för då vet jag inte vad jag gör, så som alla har tjatat som sommar! ^^



ja, kakorna blev HELT perfekta!! Sådär halvsega som de ska vara ;)



hmm... alltså jag minns inte riktigt hur det var, men ja jag tror att det kommer upp direkt på bloggen. jag la in 2 videos från skolans lucia i vintras och jag tror det kom upp direkt :)



just nu är det ganska stressigt, mycket att göra och har varit igång hela dagen. men planerar att avsluta kvällen vid tvn, det förtjänar jag ;) fast måste bara hinna med allt jag ska innan dess, haha XD hittills har jag städat, varit en sväng i skolan, ätit middag. nu ska jag fixa lite annat och packa inför helgen, ska på hajk med scouterna då, fre-sön. på söndag kväll är det släktkalas för mig också :P så det är därför jag har bakat lite ;)



åh, gott med glass! jag solade en timme igår faktiskt, kände att jag behövde få njuta lite av vädret jag med.



hur ser din helg ut? :)



massa kramar! ♥

2012-05-24 @ 16:53:02
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
aww

skönt å höra! :)

jag är okej.

idag har jag ridit, du? :D kram<3

2012-05-24 @ 19:52:06
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
camillaa

jag vill också till stockholm:D



har du en bra dag isolen?:)

vad spännande, kommer bli massa videoklipp nu då?:D



idag har jag tränat och pluggat hittills:) slutspurten iskolan nu :D ska snart träffa pappa:) imorn ska jag jobba 7 på morgonen så blir enlugn kväll haha:P vad gör du ikväll?

ska jobba hela helgen så inte mkt annat planerat förutom eurovision imorn:D skadu se? vad har du för helgplaner?



pussar<3

2012-05-25 @ 15:57:58
URL: http://resanupp.devote.se
Patricia♡

Stockholm är så fiint. Vill också dit. Var alldeles för länge sedan jag var där:( Flera år till och med. Jaja, Gbg duger bra det också. Helst vill jag vara vid havet hela dagarna, önskar så att jag hade ett hus vid vattnet..



Har du haft en fin helg?

Kram

2012-05-27 @ 16:47:50
URL: http://patriciac.blogg.se/
Sara

Sv; med mig äre väl lite si och sådär med och jag ska nog bara ta det lugnt ikväll tror jag och rensa alla tankar :/ själv?

2012-05-28 @ 15:28:18
URL: http://sarawangmark.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0