HEJ PÅ ER ALLA

Hej på er alla! Sitter och kollar igenom lite bloggar och ska snart sätta mig ute i solen ett tag! Så fint väder, härligt!
Fick reda på att min kusin och hennes familj kom till våra kusiner i går. Dom ska bo ute på Alnö och komma till oss i morgon och hälsa på. Det blev tydligen ett litet missförstånd som det lätt kan bli ibland, min morbror trodde det var i dag som skulle komma.. Men i allfall, nu är dom här och det är kul! Får se om vi åker ut och hälsar på dom i dag också. Annars blir det till att vara hemma och ta det lugnt! Skulle kanske vara med Erika i dag, men hon ska till sin pojkvän klockan 16 och måste åka ett tag innan så det är nog ingen idé blir ingen tid då. Men till veckan ska vi till birsta och handla lite! Puss ♥
 


Kommentarer
salukis.webblogg.se

va kul:)

2012-07-27 @ 11:49:09
URL: http://salukis.webblogg.se/
hanna ♥

idag ska jag bara mysa ute på landet typ, själv? :D

2012-07-27 @ 12:11:02
URL: http://heaa.blogg.se
Eleonora Adriana ♥

Ha en fin fredag :)

2012-07-27 @ 18:45:25
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/
bexollila.

ja det är underbart !
tack så mkt :D
de e bra och idag ska ja ba ta der lugnt sj?

Missa inte tävlingen - Vinn en earcuff ! - http://www.nattstad.se/bexollila?id=3634495

2012-07-27 @ 19:11:53
URL: http://www.nattstad.se/bexollila
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nå vännen hur går det med ditt fotande? Är du ute mycket och leker med kameran?

Ja att sitta vid havet eller bara vid en sjö är hur mysigt som helst. Ibland tar jag med mig datorn dit och sitter där och blogga. Mycket skönare än att bara sitta hemma.

Jo jag har också en hel hög med nagellack. Får också beslutsångest alla gånger jag ska måla på nytt. På tal om nagellack så skulle jag faktiskt behöva måla om naglarna idag, med det får vänta tills imorgon.

ha en fin fin helg nu vännen.
Kram

2012-07-27 @ 21:15:03
URL: http://patriciac.blogg.se
B R O W N S U G A R

Svar: Jo tack de e bara fint :D hur e de själv?

2012-07-27 @ 21:40:01
URL: http://www.brownsugar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0