DU ÄR NOG DEN

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra, ska snart sova för ska upp tidigt imorgon för att åka in till stan på ett möte. Sedan ska jag handla lite smågrejer efteråt, bla byxorna som jag pratat om ni vet, och en present till Erika som fyller 20! Jag har lite olika alternativ, men har ändå svårt att bestämma mig för vad! Blir nog enklare då man ser sakerna framför sig? Eller vad tror ni? Kanske inte, men det löser sig!
Sedan kanske jag ska träffa Erika på kvällen en stund, vi får se! Svarar på kommentarerna i morgon eftersom jag måste sova nu. Hoppas ni haft en kanondag, det har jag haft. Har även lagt in bilder på datorn som jag ska visa för er, och videoklipp haha! Kanske bjuder på ett sånt med. PUSS♥

 



Kommentarer
Sandra

Jag har min bästa vän på besök ett par dagar. Idag har vi shoppat, möblerat om hemma hos mig och bara umgåtts.



Vad har du för planer för imorgon tisdag ?

Kram

2012-01-10 @ 01:21:50
URL: http://magiskaminnen.se
moa

SV: Åh okej va roligt, är de jeans eller? :D



KRAM.

2012-01-10 @ 08:14:37
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
issa - tjejrappare och låtskrivare

Allt bra med dig idag? :) kram

2012-01-10 @ 12:13:33
URL: http://issas.nu
B R O W N S U G A R

Svar: Tack! :) Idag är jag sjuk så har bara legat i sängen :( sjdå?

2012-01-10 @ 19:23:38
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Anna

Sv: Haha min dag har väl inte direkt varit toppen, med tanke på att jag blivit magsjuk och i stort sett sovit hela dagen :/ Hur har du haft det?



Jag hoppas att du har rätt om ens egen styrka! Det är så inspirerande att läsa och se personer som verkligen lyckats bli friska! Så starkt!

Kraam <3

2012-01-11 @ 00:02:35
URL: http://annap.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0