Samtal, skratt, och en bästa vän på det!

Hejsan hoppsan! Hur är det med er i dag? Med mig är kanon! Förutom förkylningen som tar knäcken på mig. Vill inte vara sjuk, vill vara frisk nuuuu. Jag var ju hos min psykolog J i dag. Det var bra att få prata med henne. Det känns så skönt att kunna prata med henne om allting. Så bra förtroende har jag aldrig haft för någon psykolog förut. Förutom i Mora. Dom var bäst!
Var där klockan 15 - 16. Åkte sedan hem och åt middag, och for sedan i väg en liten sväng till min vän E. Jag orkade egentligen inte, men jag skulle hjälpa henne lite med projektarbetet, och vad gör man inte för sina vänner? Vi hade kul och skrattade en hel del. Sedan kom jag hem vid 8tiden och åt kvällsmål. Det var gott! Mackor och oboy, mums!
Sedan kollade jag lite på "Sveriges Mästerkock" och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Försökt att sjunga lite, vilket inte går så bra med min röst som är hes. :(
I morgon kommer jag att vara hemma, men ska nog jobba på fredag igen. Ska jobba helgen också. Det ska bli kul att komma tillbaka och träffa de gamla, saknar dom lite. Dom är så söta. :)
När jag hade ätit lunch förut i dag, så kom posten. Och då fick jag ett brev, eller en enkät som jag svarade på frågor förut när jag var sjuk. Dom skickar hem sådant ibland, och jag fick det i dag. Ska nog svara på den i morgon.
Nu ska jag snart lägga mig och sova bort förkylningen, ska nog värma en stor kopp te nu och lindra den svidande känslan i halsen.
Vad har ni gjort i dag?
KRAM ♥




Mitt nya favorit te.



Nu längtar jag verkligen till sommar och sol. Det var soligt i dag, och blåste varma vindar. Snön smälter, och fåglarna kvittrar. Vårtecken!


Kommentarer
camilla

Vart jobbar du? :)



Aa nää de e svårt de där och veta varför man blev sjuk liksom :/ räknade du mkt kalorier och sådant?

Aa de e tur att man har en sån förstående familj och sånna underbara vänner, de gör allt så mkt lättare verkligen. Har du kvar alla dina kompisar? :D



Åå tack för att du lugnar mig :)o jag vet ju att min behandlare har sagt att om de skulle gå för fort så stoppar dom en liksom så :) men rädslan e ju ändå där på ngt sätt..



Vad ska du hitta på idag? :)



Kramar<3<3

2011-03-24 @ 07:43:14
URL: http://resanupp.devote.se
viktoria

Hihi tack:)

Superskoj med en från sundsvall!

Jag känner igen mig i allting du skriver och du skriver himla bra! Jag hade Göran som behandlare när jag va i Mora år 2008! :) Sträng och hård, men ack så bra han var! Vem hade du som behandlare? :)

Jag hade nog behövt yttlgiare lite längre behandling, för nu har jag ramlat ner i träsket igen, men jag ger inte upp för det :)!



Du är så himla stark och duktig tjej! Tänk vilken erfarenhet vi drar med oss i livet! Släpp allt med sjukdomen nu och blicka framåt. Och du, skoj med undersköterskutbildningen. Jag blev färdig undersköterska förra året :)!



Ha en bra dag och sköt om dig. KRAM!

2011-03-24 @ 07:57:39
URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Jennie

Va skönt att du känner så!

Hoppas att jag också kommer göra det,

men är på god väg iaf ;)

Men måste gå och prata me min samtalsperson

här hemma igen. Asså börja ta upp det igen, för det va det jag INTE gjorde när jag hade slutat Mora förra hösten, och sen kom massa jobbiga saker på en gång samtidigt så inte undra på att man föll igen..

2011-03-24 @ 08:14:04
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Kajsa-Stina

sv Camilla: Jag praktiserar på ett äldreboende och ska vara där i 5 veckor. :)

Ja jag räknade mycket kalorier och innehållsförteckningar. Men slutade med det rätt snabbt när jag blev inlagd. Jag fick dels inte se när dom lagade maten, och sedan så ville jag bara försöka glömma bort allt med kalorier. Jag försökte att inte kolla på tex en innehållsförteckning. Först var det jättesvårt, men det blir lättare efter ett tag att stå emot. :)

Ja verkligen! Det är så skönt att ha en familj och vänner som stöttar. Jag har kvar alla vänner, och det känns skönt. :) Dom har verkligen försökt peppa mig allt dom kunnat göra.

Ja jag förstår det. Det var jobbigt för mig också, men jag litade på dom, och nu ser jag ju i efterhand att det inte for i väg uppåt, mer än vad jag skulle. :)

I dag ska jag nog vara med en kompis, och bara ta det lugnt. Vad ska du göra i dag? :)

Kramar <3<3

2011-03-24 @ 14:12:31
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Viktoria: Ja precis! Roligt att du också är från Sundsvall! :)

Tack så mycket! :) Okej! Jag hade Dalida. Men när jag hade möten med Göran, så märkte jag verkligen att jag kunde lita på honom. Och som du säger, han var sträng och hård, men det var bara bra! Älskar verkligen M.H.E! :)

Jag tänker stötta dig allt vad jag kan! Du är en fin tjej, och kommer att klara det! :)

Tack! Du är också duktig. Anorexi är ingen lätt sjukdom, men när man väl är fri från den är det så Underbart! :) <3

Hihi jaa! Det är jättekul att plugga till undersköterska! :) Okej! Vad kul att du också är undersköterska!

Tack, ha en bra dag du med!

Kramar <3

2011-03-24 @ 14:21:19
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Jennie: Jag är säker på att du kommer att få känna samma underbara känsla! Jag kommer att stötta dig vännen! :) <3

Ja det är alltid bra att prata med någon! Jag går själv på samtal varje onsdag, vi pratar om allt möjligt, bla hur det är med maten nu, och det är ju superbra med den! Men det är ändå bra att kolla upp hur det är, man ser ju för varje vecka sina framsteg. :) Och om de skulle gå lite sämre än vecka, så tar man tag i det på en gång! Så att det inte går så långt till de negativa.

Kramar <3

2011-03-24 @ 14:26:08
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
camilla

Vad skoj :D trivs du bra där?



Jag är också sån där, har stenkoll på allting men de blir så otroligt mkt bättre hela tiden så bara att hoppas de fortsätter så :D



Vad mysig dag :) ska ni hitta på ngt skoj? :D

Jag ska på kalas vid 5 tiden till min kusin, ska bli skoj :D men känns lite jobbigt för jag har ätit så mkt mer idag än vad jag brukar så de känns jobbigt att åka dxit o äta mat och tårta och allt :/ har du haft hetsätningar någon gång?

kramar i massor<3

2011-03-24 @ 14:32:02
URL: http://resanupp.devote.se
Kajsa-Stina

sv Camilla: Jag trivs jättebra där! Det är verkligen kul. :)

Ja det är verkligen jobbigt att ha en sådan kontroll. Man får liksom aldrig vila känns det som, men bra att det börjar bli lite lättare. :)



Hihi ja! Jag ska hjälpa henne lite med hennes projektarbete, och så ska vi fika och skratta en massa! Det gör vi alltid när vi ses. :)

Okej vad kul med kalas! Älskar att gå på kalas. :)

Jag känner igen mig. Jag hade verkligen mycket ångest inför sådant förut, tex om jag hade ätit mer än jag brukar göra. Men jag brukar tänka såhär när en sådan tanke kommer. Att, det är inte så ofta man är på kalas, man kan ta en liten tårtbit, och äta en normal portion med mat. Man kommer inte att gå upp i vikt om man äter lite mer någon dag. Men jag förstår din ångest. Jag hade jättejobbigt med tankarna förut, men försök att tänka på att de inte är kalas så ofta, och att du kan testa att prova ta en liten bit. Det är inte lätt, men du kan försöka! :) <3

Jag har nog inte haft hetsätning direkt, men jag har känt ångest för att jag själv tycker jag ätit för mycket. Men det är mest tankarna som spökar.



Du kommer klara det vännen! Kramar <3<3

2011-03-24 @ 15:08:21
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0