Fotografier

Just nu håller jag på att kolla igenom gamla fotografier från när jag var liten. Det är rätt kul att kolla på. Och så håller jag på att ladda in bilder i datorn från kameran.
Snart kvällsfika, och lite tv-tittning. I morgon kommer jag att vara hemma. Förkylningen är inte att leka med, och jag vill inte riskera att smitta någon gamling. På Onsdag är jag ledig, får se hur det är med förkylningen då. Ska även på samtal hos min psykolog J på onsdag klockan 15.00.
Var någon vecka sedan sist, veckan innan lovet, så det var ett tag sedan.



Sjukling...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0