När jag väntade på att Mamma skulle komma så knäppte jag två kort, dålig kvalitet dock...

Ja, medans jag väntade på att Mamma skulle komma, så knäppte jag 2 kort på skolan, WOW, 2 kort, men ändå. Haha, kanske blir fler, vet inte ens om man får knäppa kort i skolan? Oups, jag gjorde i allafall.

En bild på mig, värsta stora pricken i pannan, igen. :( Haha, jag och prickar... Även en soptunna i bakgrunden.




Och en bild från ett av metodrummen. Dock blev det ingen bra bild alls, eftersom att jag knäppte från korridoren, och dörren var stängd. Lyckat! + att rummet är inte alls sådär litet egentligen. Rena paradiset att vara där inne och "leka" rättare sagt, lära sig hur allt ska gå till! :)


Kommentarer
Amelie

sv:

tack!! jag finns också här om du vill snacka :)

var rädd om dig! bamsekram

2011-02-22 @ 01:03:05
URL: http://amstrams.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0