Film,film,film och åter filminspelning!

Hejsan! Hur är det med er i dag? Med mig är det bra, lite små trött, men annars så! Dagen har rullat på bra. Började 08.30 som vanligt, inga ändringar i schemat på det hållet, och slutade 14.45. Jag och min bästa vän J och R håller ju på med en film om Hjärtat som ska vara klart, egentligen i morgon, vilket den definitivt inte kommer att vara. Vi har inte ens hittat skådespelare till alla rollerna i filmen, och det ska ju egentligen inte vara en "stor" film liksom, men min vän J vill ju alltid göra allt perfekt, så det kommer att ta sin lilla tid att få det gjort om man säger så. Det kommer inte att vara klart till i morgon som sagt, vi har ju inte ens börjat att spela in, så jag känner lite press nu om man säger så. Och i dag när jag och R var själva utan J så pratade vi om att det kommer inte att kunna gå att hitta "skådespelare" till alla roller, jag sa att , det kanske inte ens är alla som vill vara med som hon har tänkt, och då måste man ju leta vidare, och det tar tid, och att allt ska vara perfekt, och det ska ju vara föräldrar med i filmen, och vuxna, så det kommer bara att bli pannkaka av allt känns det som, så jag har varit lite irriterad i dag, pga av stress och press pga av filmen. Men i morgon ska lärarna prata med J om hur vi skulle kunna göra. J kan vara ganska trångsynt ibland, när hon väl bestämt sig för en sak, så ska det vara på det viset, annars j*vlar. Så det kommer kanske att bli lite knivigt i morgon, men aja, det återstår att se.
Annars har jag bara varit hos Sjukgymnasten efter skolan i dag. Vi pratade om hur jag mådde, och pratade lite om maten och så, sedan när jag kom hem så åt jag, sedan har jag bara vilat, somnade en liten stund innan halv 8 ocksåm vaknade och åt kvällsfika, mätt nu, oja. Ska snart lägga mig och kanske börja att kolla lite smått på "läsloggen" ett jäkla tjat om läsloggen, jag vet, men jag ska ta tag i det, så är det bara. Jag hade ju som en liten redovisning för min Svenskalärare i går, och det gick faktiskt bra! :)
I morgon har jag samtal med min psykolog J, ser fram emot att få prata ut om veckan, och nya saker som ska ske. Vad ska ni göra i morgon?
KRAM ♥




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0