:)

Det är bara en sak jag är säker på,
och det är att det finns mycket lite som man kan vara säker på.






Kommentarer
camilla

Åå men vad kul :D sånna böcker brukar jag älska hihi :)



Okey :D men de e ju tur att du började äta det igen för varför ska man undvika sånt man älskar hihi??



Jaa de känns så jäkla bra faktiskt :D

Mitt matschema fick jag va en dietist, men jag följer det inte alls..eller jo jag följer det men alla mina måltider e mkt större än det schemat :P på mitt schema står endast en frukt som mellis :O ganska lite tycker jag, eller?



Vad skönt att de gick så bra på mötet :) de måste kännas bar att de fick lite mer bakgrund nu då? :)



Vad händer idag finis?

kramisar och pussar<3

2011-04-21 @ 08:07:39
URL: http://resanupp.devote.se
viktoria

Tack tjejen för dina fina ord!

Jag antar att det är såhär man känner ibland och man måste få känna så också. Det går inte att trycka undan känslor helt enkelt!

Ska du göra något speciellt i påsk och på loveT?:)

Ha en superbra dag och ta hand om dig. KRAM!!!

2011-04-21 @ 08:30:04
URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Camilla: Haha jaa! Dom är jätteunderhållande att läsa faktiskt! :)



Ja men absolut! Så det ändrades rätt fort faktiskt till att jag började äta det igen, vilket är underbart! :)



Ja, det är verkligen lite med en frukt till mellanmål. Det hade jag i början, men det utökades ju mer man blev van maten liksom, så jag följde inte heller matschemat precis som det stod, men vi ändrade det sedan till näringsdrycker på mellanmålen osv, så sedan följde jag det till punkt och pricka! :)



Ja men absolut! Dom vet ju eller dom visste ju ingenting alls om vad jag gått igenom om man säger, så dom fick lite mer att veta, och vi pratade och diskuterade om skolan hur det går osv. :) så jag är nöjd!



I dag har jag bara tagit det lugnt med familjen och ätit mycket godis! Nu är jag mätt haha! Fick en sockerchock! Haha, men det är gott! :)

Vad har du gjort i dag? :)



Pussar och Kramar! <3<3



2011-04-21 @ 22:09:29
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Viktoria: Absolut måste man få visa känslor och få ur sig ilska, och gråt. Det hjälper lite grann tycker jag själv, efter att man gråtit lite grann känns det liiite lättare, som en sten som släppt från bröstet. Även om det bara är småsten, så är det lite mindre tyngd i bröstet! Och det blir bättre! Man har jobbiga dagar, och man har bra dagar! Det kan vara bra att må dåligt ibland, för då tar man vara så mycket mer på de gånger man mår bra, och sedan kommer det bara att bli bättre och bättre, och vi kämpar för att du ska få må bra så mycket du kan!! :)

Du kommer fixa det tjejen! <3



I dag har jag haft fullt upp med Påskfirande med familjen, ätit god mat, och godis. Vad har du gjort i dag? :)



KRAMAR! <3<3



2011-04-21 @ 22:15:46
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0