Sjukgymnast

Hejsan. Hur är det med er? Med mig är det bra. Jag kom nyss hem från min sjukgymnast som jag inte haft på ett halv år! Det är inte klokt vad längesedan det var. Men kul att träffa henne. Hon gör en alltid på glatt humör. Inte för att jag var på dåligt humör i dag men ändå. Vi satt och pratade lite om hur det är i skolan och hur jag mår. Hon är ju van att se en tjej som utåt sätt är trevlig, men inuti mår dåligt. Hon var så glad att se mig riktigt glad. Så vi bestämde träffar då jag ska komma till henne efter skolan på Tisdagar.
Jag har inga planer inför dagen faktiskt, utan det blir väl att vara hemma. Det är jätte tråkigt väder ute. Regnigt och fuktigt. Så det blir nog en film-dag för mig. Är ju ledig i dag. Kul! Tredagars helg! Hallelujah! Haha.
Var ju på Hockey i går med Pappa. Jag är glad för vårat lag vann!
Nu blir det snart lunch, och en slappdag.
Hörs, kram <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0