:)

Det är den som går vilse,
som finner de nya vägarna.





Kommentarer
sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Hade du en bra helg då? :) Kram

2011-05-23 @ 22:34:09
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Diana

usch, hoppas det går över snart! :o



det ska nog gå bra! du får ju börja på parkering och typ i lugna områden ;)

jo, det är kul i början, men när det blir ett tvång känns det mest jobbigt :P typ som med träning, när man börjar tvångsträna försvinner hela nöjet med det!



idag har jag varit till banken en sväng och hos min sjukgymnast, sen teorilektion ;) och så har ajg övningskört såklart! behöver nog inte skriva det längre XD haha



jaså? varför var du i skolan så länge? :)



puss finis! <3

2011-05-23 @ 22:39:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
camilla

De förstår jag verkligen, att slå i tårna e ju ngt som gör ngt fruktansvärt ont asså. hehe!



Ja men de tycker jag med :D förr när mamma bakade frågade jag alltid om hon kunde lämna extra mkt smet:P de va ju höjdpunkten med o baka att man fick slicka skålen xD minns en gång då jag blanade ihop en smet bara för att äta ^^



Ja au pair kan variera :) jag var borta i 7 månader, oftas vill de att man ska stanna som minst 6 månader (men de finns de som bara vill ha 3 också) sen kan man stanna länge :) har du funderat på det?



Åå vad skönt att du har en vän som alltid funnits där :) hur tycker hon att du är nu jämfört med innan?:)



Massor med pussar söta<3

2011-05-24 @ 07:39:19
URL: http://resanupp.devote.se
Johana

cool bild!

2011-05-24 @ 08:47:59
URL: http://duggin.blogg.se/
thaipinnen

sv; jora:D

2011-05-24 @ 11:46:40
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Zami

sv: Ja exakt! :) Men sen kommer de en till kurs i kör lektionerna som är tre timmar ungefär som första kursen. jag var också nervös när jag skulle köra första gången, men det gick bättre än vad jag trodde.

Jag har bara kört en gång men jag ska snart göra det igen hade jag tänkt :D



Kram! :) <3

2011-05-24 @ 12:05:56
URL: http://nattstad.se/Zamiii
Kajsa-Stina

sv Sannalitens.blogg.se: Jag hade en jättebra helg! Umgåtts med vänner, och bara haft kul! Sedan har det blivit en hel del solning och glass, vad har du gjort i helgen? :)



Kramar! <3<3

2011-05-24 @ 21:30:10
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Diana: Det hoppas jag med! Men det känns lite bättre i dag än vad det gjorde i går, så i morgon lär det ju kännas bättre än vad det gjorde i dag, så det går!! :) Skönt!



Haha ja! Bäst för mitt eget bästa att jag börjar på en parkering, man vill ju inte riskera något haha!

Förstår det. Det är som läxor, och som just träning som du säger, att när det går till överdrift och blir till ett tvång är det inte roligt alls, mest en plåga :/



Okej, kul! Vad får du göra hos din sjukgymnast? Är det mest att prata och så? Får du bollmassage? :)

Övningskör du varje dag? Gud vad kul!! :D



På måndagar går vi så länge, det är det som kan vara lite jobbigt ibland, men det gick bra! Dagarna går faktiskt rätt fort ändå, också så lär man sig ju sig nya saker hela tiden, så man får anteckna, och bara det tar ju tid! :)



Pussar och Kramar fina! <3<3

2011-05-24 @ 21:35:21
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Camilla: Haha jaa det gör det verkligen! Och jag verkar vara expert på att klämma naglar har jag märkt haha :(



Ja! Det känner jag så väl igen mig i! Det kan jag be mamma fortfarande att göra haha! :) Så jäkla gott med smeten! Jag brukade ofta förut göra chokladbollssmet och äta upp det, och gör det även fortfarande :)



Okej! Det låter kul och intressant att vara au pair! Min moster var också det när hon var yngre, och hon tyckte om det jättemycket. Så jag har funderat på det. Är ju inte säkert, men man vet aldrig :)



Ja verkligen! Det känns så skönt att kunna prata om gammalt som hänt, och även se nya saker som händer, som är positivt! Hon märker en jättestor skillnad på mig nu, jag är ju mycket piggare, gladare, och roligare att vara med! :) Hon saknade den "gamla Kajsa" när jag var sjuk, vilket jag förstår! Alla sa det när jag var sjuk, att dom saknade "gamla jag" :)



Vad har du hittat på i dag fina? Hur mår du? <3



Pussar och Kramar fina du!! <3<3

2011-05-24 @ 21:40:54
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Johanna: Tack så mycket!! :)

2011-05-24 @ 21:42:16
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Thaipinnen: Jajamen! Händer i dag då? :)

2011-05-24 @ 21:43:25
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Diana

haha, precis! parkering är nog första steget för alla, men det tröttnar man ganska snabbt på :P



ja, lite så är det nu... så jag kan inte säga att jag sätter mig bakom ratten med ett leende precis XD



ja, vi pratar lite och sen avslappning och typ närvaroövningar. har fått bollmassage några gånger, tycker det är skönt men kittlas på benen :P haha.



ja, den här veckan försöker vi köra varje dag typ!



jaha, hur länge går du på måndagar då? :o förra terminen gick jag till fem och sen var jag tvungen att ta 2 bussar hem, så jag kom hem halv sju varje måndag! rätt jobbigt.



pusssar!<3

2011-05-24 @ 21:45:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Zami: Okej! Tre timmar, omg! Men det kommer nog gå bra! :)

Okej! Jag tycker att det verkar så krångligt med växelspaken, och kopplingen och det haha! Men det är väl något man lär sig :)

Okej, ja, det verkar så jäkla kul att köra! Längtar tills jag ska gå kursen, eller ja.. Kursen, det är bilen jag vill köra, kursen går jag bara för att jag måste! :)



Kramar! <3<3

2011-05-24 @ 21:46:27
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Zami

sv: Det är inte så svårt, du lär dig det väldigt fort. Jag gjorde det fast jag har rätt stor fördel till det också för jag har en moped man måste växla på så jag lär mig de rätt fort. Men det är inte speciellt svårt. Bara om du står still och ska köra då får du inte släppa kopplingen för fort för då får du kärringstop :D

Den kuren är tre timmar lång och jätte tråkig sen kommer det en till kurs som är tre timmar, jippi!!.. Not xD

2011-05-24 @ 21:58:35
URL: http://nattstad.se/Zamiii
Kajsa-Stina

sv Diana: Haha jaa det blir nog lite tråkigt i längden, men det jag är lite osäker på, är hur man fickparkerar!? Jag är helt jäkla tok nervös inför det momentet! Är ju för tusan nervös när mina föräldrar eller någon annan fickparkerar också! HAHA! Men det går nog de med :)



Ja, det är verkligen skönt med bollmassage! Och skönt att få prata om saker som man funderar på och så, :) haha, aa det kittlas lite på benen faktiskt!



Jag går till klockan 16 varje måndag, förut var det 16.30, men de ändrades, fick ett nytt schema, sedan är dagarna mest att vi går till 15tiden, och ibland 13tiden! Så det är rätt skönt! :)

OJ! Komma hem så sent varje dag, kan inte var kul.. Skulle inte klara av det.. USCH! Men hur går du i skolan nu? Är tiderna bättre? :)



Pussar och Kramisar!! <3<3

2011-05-24 @ 22:25:56
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Zami: Det känns skönt att höra att man lär sig det rätt snabbt! :)

Okej! Kan vara bra dom du säger att ha en moped som det är likadant på, jag har en moppe jag med, men jag har faktiskt inte kört med den så mycket haha! :)

Haha jag ska tänka på det, så att jag inte får kärringstopp! Det vill man ju inte ha! :)



HAHA! Hoppas inte dom tråkar ihjäl en! Men det lär dom ju göra... Haha, hoppas bara jag tar in något av vad dom säger så man inte måste göra om allt! Skulle ju inte vara så kul alls de.. Men det blir nog bra de! :D



Kramar! <3<3

2011-05-24 @ 22:28:58
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Zami

sv: Okej är det en moped med växlar du har ?



På kursen pratar dom mest om hur man ska köra på de mest miljövänligaste sättet xD



Kram! :) <3

2011-05-24 @ 22:31:24
URL: http://nattstad.se/Zamiii
Albin

Hej hej :D Väldigt snygg blogg! :D



Hur mår du då? :)

2011-05-24 @ 22:40:17
URL: http://nallou.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Zami: Det är en automatväxlad moped jag har, så jag behöver inte tänka så mycket på det där med växlingen.. Utan det blir ju som sagt lite annorlunda med en bil, men det kommer gå bra! :)



Haha, ja det brukar ju vara det dom försöker att lära ut en så man ska köra miljövänligt, och jag kommer väl i framtiden kanske försöka göra det, men jag kommer nog inte ha någon speciell bil för det, eller de märker man väl då. haha, jag sitter och planerar liksom vad jag ska ha för bil i framtiden... Lite långt fram kanske att tänka på det nu? ;)



Kramar!! <3<3

2011-05-25 @ 22:03:26
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Albin: Hejsan! Tack så mycket! :)



Jo jag mår alldeles utmärkt, hur mår du själv? :)

2011-05-25 @ 22:04:49
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0