Nyklippt

Hej på er! Det var längesedan jag uppdaterade någonting nu. Flera dagar sedan! Och det finns ju såklart förklaringar till detta. Jag har haft mycket att ta itu med dom senaste dagarna som sagt, varit på möten, osv. Klippte mig i dag också förresten klockan 16.00, det blev kanon!
Men åter till saken, det är därför jag inte har uppdaterat någonting på ett par dagar tyvärr. Ska bli bättre på det nu. Var på skolan i dag med mamma, vi skulle prata om hur mitt nya schema ser ut, för hela klassen då. Och det ser bra ut, och det är en hel del nya ämnen som tillkommit vilket känns skönt. Att man inte behöver köra samma gamla ämnen bara som förra året. Kan det schemat utan och innan, fy fan. Men som sagt, nytt schema osv. Ska dit på fredag förhoppningsvis, annars på måndag.
I morgon ska jag på något annat möte, sedan får jag se vad som händer. Ska väl köpa lite nya grejer inför skolan, och lite kläder ska jag ävan handla. Ovanligt?

Kollade på fångarna på fortet i dag, eller ska jag vara ärlig så varenda dag det gått haha, lite beroende sådär, men vad gör det liksom ??????

Vad har ni gjort den senaste tiden? Hoppas ni mår bra i allafall!
Ska svara på era kommentarer då jag har tid, har ganska fullt nu om man säger så.
Men ska ta mig tid senare, lovar!!

KRAM ♥




Ursäkta för min dåliga uppdatering.

Hej på er. Hoppas ni mår bra, jag gör det, men har inte uppdaterat som ni märkt på flera dagar nu. Har ju sina förklaringar, inget allvarligt men har bara inte haft ork till det helt enkelt. Tänkt en massa på vissa saker och så, i och med skola osv, men det är löst nu så jag ska uppdatera nu igen.
Det var inget allvarligt egentligen, men jag har känt ett tag att jag är jäkligt skoltrött och bara vill hoppa av gymnasiet. Utbildningen vill jag ha, men jag är less på att sitta i en skolbänk och hålla på med samma grejer, jag vill komma ut och göra någon nytta också! Med det menar jag att få praktisera på sjukhuset nu! Det är ju dags för det detta året. Vi ska välja någon avdelning vi vill praktisera på, vilket jag ser fram emot! Bla, IVA,Njurmedicin,Akuten,Sjukgymnastiken,mm,mm! Så det var bara lite, mycket lite av det vi har att välja på, så det återstår att se vad jag väljer.

Hoppas ni har haft det bra dom här dagarna som varit! Det har jag, men har ändå tänkt på detta, så där är min förklaring till varför jag inte orkat uppdatera, men är bättre nu!

KRAM ♥










Har även funderat på att byta min bloggadress, har mina funderingar på vad det andra namnet kan vara.. Men tror inte det, eller jag får se, vi märker ju det som sagt!

Hej på er sötnosar! Vad har ni gjort för r...

Hej på er sötnosar! Vad har ni gjort för roligheter i dag? Jag var ner till stan och köpte ett par byxor, blev jättenöjd! Kommer nog in en bild på det sen. Annars har jag inte gjort nåt speciellt. Svarar på kommentarer då jag kommer till en dator. Puss!

Jag är tillbaka!

Hej mina söta vänner! Hur mår ni? Jag mår bra. Har ju inte uppdaterat nånting sedan i fredags tror jag det var. Och det beror helt enkelt på att jag har mått riktigt dåligt. Eller jag har känt mig svag mått illa osv, skakig mm, och jag har ingen aning om vad det varit frågan om? Men nu är det mesta över, kan bero på sömnbrist eller så, tror det, men som sagt, jag har mått dåligt och inte orkat blogga nånting. Men nu är jag tillbaka igen!
Trodde först jag hade fått typ diabetes eller nåt, men det har jag tydligen inte fått, så antagligen sömnbrist.
Men aja, nu är det bättre iallafall! Och jag ska uppdatera som vanligt igen.

Idag var jag ner till ikea en sväng och kollade lite grann, men hälften av grejerna tyckte jag bara var onödigt, men fanns ju en hel del fina saker också! Sedan åkte jag hem, och har inte gjort så mycket sedan dess.
Har regnat idag som bara den, lika med att mitt hår ser ut som affro (Y)
och då blir jag ganska irriterad.

Somnade vid åttatiden också medans vi kollade på tv.. Kanske dags att sova snart ?

Vad ska ni göra i morgon?
Hur har er helg varit? Bättre än min förhoppningsvis!

KRAM ♥






Slog på en Beck också, ovanligt va??

Hallå där!

Hejsan! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är nu hemma också.

Idag har jag varit in till stan och kikat lite grann, och köpte lite grejer, kommer kanske bilder på det imorgon!
Annars så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag tyckte det kändes som att det var en förkylning på gång, vilket det kanske är. Hela min familj känner sig lite hängig, och även jag, men jag är nog piggast ändå haha, men hoppas att det inte är nåt.
Imorgon får jag se vad som händer, har inga planer så det återstår att se!

Hoppas ni får en fin fredagkväll allesammans!

KRAM ♥

Hej mina sötnosar! Hur har ni det? Hoppas ...

Hej mina sötnosar! Hur har ni det? Hoppas bra. Jag mår bra och är just nu hos en kompis. Har varit här hela dagen, därför ingen bloggning! Bloggar imorgon då jag kommer hem, och svarar på kommentarer! :) Sitter just nu och kollar på film och äter godis! Puss!

Det är aldrig för sent att bli den du kunde ha varit

Godkväll! Hur är det med er? Med mig är det sådär, tror jag håller på att bli förkyld eller nåt, känns som det. Kan ju bero på lågtryck eller nåt också, hoppas det går över iallafall, vill ju inte bli sjuk nu!

Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt, orkade inte åka in till stan, beroende på huvudvärken och lite sånt, så jag har varit hemma hela dagen och kollat på film, mysigt det med.
Men imorgon ska jag kanske träffa Erika eller så, blir skoj det!




Haha, herregud, detta får mig på bättre humör iallafall, eller jag skrattar ju ^^

Skönt väder!

Hej hallå! Hur mår ni? Jag mår bra! Ska strax äta lunch och sedan får jag se vad jag hittar på idag.
Var ner på stan igår och kollade på lite grejer men köpte ingenting, kanske åker dit och köper de i dag istället? Eller väntar till imorgon. Har ingen lust att åka till stan idag faktiskt egentligen. Aja, får se vad som händer!
Det är skönt väder ute iallafall vilket är skönt! Är ju inte långt kvar av sommarlovet nu, börjar ju om lite mindre än två veckor.. Men ja det blir nog bra det med!
Nu tänker jag inte sitta och ångra saker man skulle ha gjort osv, utan njuta av de dagarna som är kvar! Jag tycker ändå att jag hunnit med en hel del saker i sommar, så jag har inte varit uttråkad direkt :)

Vad ska ni göra idag sötnosar?

KRAM ♥


:)

Det är framtiden jag är intresserad av - eftersom att jag kommer tillbringa resten av mitt liv där



HAHA



HAHA alltså jag dööör! x)




Aja, var ner till stan och kikade i lite affärer och så, hade det jättetrevligt! :)
Lär bli nåt åt det hållet i morgon också skulle jag tro!
Hoppas ni alla haft en fin dag och mår bra!

KRAM ♥

Good morning!

Hej mina söta vänner! Hur är det idag? :)
Med mig är det bra, lite ont i nacken men annars är det bra. Jag har ingen aning om varför jag har ont i nacken, bara har det, illa :/ men det går nog över snart skulle jag tro!

Idag ska jag ner till stan och träffa Erika. Ska åka ner dit efter lunch, sedan får jag se vad vi hittar på där, tar nog en fika eller så!
Ska nog även in och kika i löshåraffären och se om jag köper nåt idag eller så.

Vad ska ni hitta på i dag? :)

Skönt väder ute också!!


KRAM ♥



Hårförlängning kanske är ett alternativ?

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår jättebra!

Efter lunch så åkte jag iväg med mamma till stan för att kolla lite i affärer, hade plånboken i högsta hugg, men hittade jag nåt? Nej. Det är ju just typiskt. När man har massor med pengar så vill man inte ha nånting, känner ni igen er? Eller är det kanske bara jag som hittar saker då jag inte hat massa pengar!
iallafall, så kollade vi runt lite, men kände att jag inte hittade nånting, och då bestämde vi oss för att åka vidare. Vi åkte då till en affär som säljer löshår. Nu är det ju så att jag har bra fint hår, men vill ändå ha lite hårförlängning. Då när vi skulle gå ut från shoppinghuset så träffar vi på en arbetskamrat till mamma, och då frågar mamma honom om han vet vart håraffären kan vara nånstans? Hallå, han är man vafan, han använder väl inte löshår! Men han visste inte vart det var, som jag då visste att han inte skulle veta. Och han ba, vad ska ni med löshår till? Mamma sa att det är jag som ska ha det, det tyckte han minsann att jag inte behövde, jag har ju redan fint hår, och då skojade jag och sa att mamma skulle ha det höhöh, men allafall, så åkte vi därifrån och hittade då tillslut affären, och jag gick in och kollade, och bestämde mig för att avvakta, jag vet vilken färg jag vill ha osv, men tänkte ta det en annan dag! :)

Sedan har jag väl inte gjort så mycket, åkte iväg och handla mat och grejer, sedan vart det hem och äta middag, sedan blev det tvtittning, orkade inget annat haha, och godis. Och nu sitter jag här.
Vad har ni gjort idag? :)

Justja! Köpte lösögonfransar också, och en tidning, inget mer.

Imorgon ska jag nog träffa en kompis!

KRAM ♥



Ny frisyr ?

Hej hallå! Här sitter jag i natten, som vanligt typ och kom på att jag måste besöka frisören typ i dag!
Mitt hår är väldigt långt just nu, vilket är fint! Men det behöver toppas osv. Jag plattar håret varje dag, och då är det ju bäst att man använder värmeskydd, men gör jag det? Nej, typ aldrig! För jag har alltid så jäkla bråttom när jag ska iväg, så det blir bara, i med kontakten och börja platta, vilket resulterar då i slitet hår! Inte okej, för jag har en sån ångest övet hur jag behandlar håret på sista tiden, usch fy och bläh! Så nej, jag ska till frisören och fräscha till håret, och köpa mer värmeskydd, och lite andra produkter. Har ni nåt bra tips på produkter som ni använder i erat hår?


KRAM ♥





Jag använder det här värmeskyddet, vilket använder ni om ni nu använder?

:)

Chanser i livet får man inte, man tar dom


Bio ?

Godmorgon mina fina läsare! Hur är det idag? Med mig är bra! Sovit gott osv, så det är ju bra.
Ska snart äta lunch, sedan får jag se vad som händer, lutar åt att vi ska gå på bio. Men då är det ju det här med att välja film också! Har kollat lite grann vad det är för filmer som går nu osv och har hittat några, men har ni nåt tips på bra filmer som ni sett? Skulle vara roligt att höra! :)

KRAM ♥


HAHA



HAHA alltså, ja, väldigt vackert. Såg den för nån månad sen och typ dog. så kände att jag ville dela med mig av min sk humor.

Dum dummare...

Hej mina söta läsare! Hur mår ni? Jag mår bra! Men jag svettas som en jag vet inte vad! Är så jäkla varmt inne i huset, även fast vi vädrat hela dagen! Intressant, i know.. Men ändå, så är det!

Satt och kollade på dum dummare, och jag säger bara. Det är fan den fulaste film jag sett. Men skratta det gjorde jag, och det var det som var meningen.
Även att Anna Anka var med på ett hörn..

Annars idag då. Då var jag in till stan en sväng, evigheter sen sist. Köpte ingenting, lika bra det, eller jo justja två filmer men det kvittar.
Sen harj ag bara tagit det lugnt, varit kasst vädet till och från så, aa.

Imorgon ska jag evetuellt på bio eller så. Har ni några tips på bra filmer som går nu? Om ni sett nån eller så?
Var evigheter sedan jag var på bio! :o

Vad ska ni göra imorgon?

KRAM ♥












När det är dåligt väder ute, får man roa s...

mms_img58875 (MMS)

När det är dåligt väder ute, får man roa sig inne istället. En liten bråkdel av vårt urval av filmer. Vilken ska man välja tro?

Godmorgon!

Godmorgon på er! Om man nu kan kalla det morgon. Är ju ganska sent men ändå!
Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost, och snart är det lunch.

Dagen idag är väl inte planerad direkt, får se vad som händer!
Var ju med en kompis igår som jag inte träffat på ett tag, en gammal barndomsvän, så det var kul att ses igen!
Kanske träffar hon och hittar på nåt :)

Satt och kollade på filmen Älska Mig igårkväll. Har ju köpt hem den, och ja, som förra gången kom man ju på sig själv med att sitta och gråta.
Men jag var inte ensam om det.

Vad ska ni göra i dag sötnosar? Hur mår ni? :)

KRAM ♥


Hej mina söta läsare! Hur mår ni idag? Ja...

Hej mina söta läsare! Hur mår ni idag? Jag mår bra. Sitter just nu och äter lunch och ska snart till min kompis Elin. Får se vad vi hittar på! Vad ska ni göra i dag? :) Svarar på kommentarer då jag kommer in! Kram <3

Hej sockertoppar!

Hej mina söta vänner! Hur mår ni? Jag mår bra, är trött men annars är det bra!

Imorgon åker gästerna hem = vanlig bloggning!
har ju varit lite dåligt med det nu när vi har haft gäster, vilket det ska bli ändring på!
har haft grejer att göra hela dagarna, och jag har somnat tidigt! det är ju bra!

snart åker jag ner till Skåne som sagt, åker på lördag, så snart blir det till att packa också! får se vad jag tar med mig, men har ju klart ett par grejer som ska med!

imorgon ska jag vara med en kompis, så vi får se vad vi hittar på! :)
vad ska ni göra?
KRAM ♥



Sitter just nu och läser hänt extra och fi...

mms_img65054 (MMS)

Sitter just nu och läser hänt extra och fikar. Snart ska familjen tydligen golfa, får se om jag ens är nere på golfbanan, ska jag vara ärlig så tror jag inte det. Vad gör ni? Svarar på kommentarer då jag kommer in på datorn. Fina glasögon persbrandt har! Kram<3

Jag är likadan



Haha jag håller med. Jag klarar helt enkelt inte av att se en skräckfilm, inte när jag är själv ifl :((((

Sen bloggning!

Hej mina fina vänner! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är trött, men annars är det bra!
Bloggar väldigt sent idag! Och det ska inte hända igen!
Vi fick ju främmande idag, och då har jag inte haft tillgång till dator förrän nu! Det är ju skamligt!
Så jag har kommit på den smarta idén att ta med mig mobilen så att jag kan mobilblogga och lägga in inlägg vad jag gör när jag är ute på äventyr :)
så imorgon kommer det nog att ploppa upp ett sånt inlägg!

Imorgon ska min familj tydligen spela golf, jag har ingen erfarenhet av det om man säger så. Vi har en golfbana rätt nära vårat hus, eller ja, det är väl typ mellan 300 - 400 m dit, så då ska min familj dit och golfa, lycka till säger jag bara (Y)
får se om jag följer med dit, tror inte det, men vem vet!

Och snart bär det av ner till Skåne också, ska bli kul!
Kommer då självklart att blogga från resan! Kommer bli många inlägg den dagen!

Vad har ni gjort idag sötnosar?

KRAM ♥



hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0