Sitter just nu framför tvn och ser på sols...

mms_img68000 (MMS)

Sitter just nu framför tvn och ser på solsidan och äter godis. Dock är det reklam som ni ser... Fin bild jag tog med mobilen! Inte men ändå. Sedan blir det segemyhr!

Robins

 


Haha alltså, aa, jag dööör iiiigennnn ^^

Hallå!

Hejsan mina fina vänner! Nu har jag ju som sagt tillgång till dator, känns underbart. Känns konstigt att inte ha haft det haha, man märker verkligen hur beroende man är av datorn när man inte använder den, tur man har mobilen iallafall!

Vad har ni gjort i dag? Jag har inte gjort mycket. Jag är ju ( hemma ) med pappa. Mamma, min bror och min moster är ju nere i Danmark och tittar på lite saker, var ju meningen att jag skulle följa med, men jag hade sovit dåligt på natten, så orkade inte :( Menmen, får bli en annan gång, dom var även till Tyskland en sväng? Och det är ju en bit om man säger så, aja, dom kommer väl hem om typ en halv timme eller så.
Jag pappa, och en kompis till min moster, kom hit och gjorde oss sällskap, vi fikade, sedan for vi ut till ett ställe, två mil härifrån ungefär och då visade han där, var typ en park med massa olika grejer man kunde kolla på, vi kollade på utsikten, och ja, det var riktigt högt! Tur de var räcken runtom. annars hade jag nog inte suttit här nu.. Skulle ha haft kameran med mig, det är ju kul att vara efterklok, not.. Men sedan for vi ner till någon damm där det också var typ nåt speciellt, det var fint iallafall!
Åkte sedan hem till lilla Perstorp, beställde pizza och for hem, sedan har jag och pappa spelat spel. och jag har gosat med katten, och ätit godis, så inte så mycket har jag gjort i dag. Vad har ni gjort i dag? :)

KRAM ♥


 

Laban

Videoklipp

 



Alltså jag döööör.... Vet inte om det beror på att jag är trött och skrattar åt typ allting, eller så är det kanske roligt också haha, en bra kombination detdär!!!

Tänkte även visa hur jag bor just nu. Som ...

mms_img11637 (MMS)

Tänkte även visa hur jag bor just nu. Som sagt är jag ju i Skåne nu, och vi bor hos min moster. Hon bor bredvid en motorväg typ, eller aa, en väg nära en stor väg, man blir ju lite skraj när man ska ut med bilen, och måste backa ut i alltet.. Bilden visar kanske lite fel, men strunt samma! :-)

Sitter just nu med morotskaka, godis och g...

Sitter just nu med morotskaka, godis och glass och kollar på James Bond. Känner mig riktigt cool! Not. Men det är vad jag gör just nu iallafall. Jag testar nu även att mobilblogga för första gången. Jag har inte hunnit svara på kommentarer än tyvärr, men ska göra det så fort jag kommer till en dator, saknar er alla mina fina vänner. Hoppas ni alla haft en bra midsommar, och god fortsättning! Kramar! <3

Skåne nästa!

Hej mina fina bloggläsare! Hur mår ni i dag? Jag mår jättebra! Resväskan är packad, och snart så åker vi! Tänkte åka efter lunch, så vid 13tiden kanske. Vi har bestämt oss för att ta ungefär 50mil i dag, och 50mil i morgon, och att vi sover över hos pappas syster på vägen ner. Annars brukar vi alltid ta hela resan på en gång, och tro mig, man blir helt slutkörd i huvudet, man orkar typ inte göra nånting, och man typ skakar när man kommer fram haha, läskigt så vi sover hos pappas syster, och fortsätter resan neråt i morgon! Vi ska även hälsa på pappas bror, och mammas moster, så vi kommer hinna med en del!
Och fortfarande krånglar det med att lägga upp egna bilder? Ska kolla igen om ett tag, väldigt skumt måste jag säga, och tråkigt. Kan ju inte lägga in några nya liksom..
Vad ska ni göra i dag? :) Ja, jag ska sitta i en bil i några timmar, och sysselsätta mig själv med mobiltelefon och lite sånt, hoppas ni får en fin dag!!!

KRAM ♥









Typ min familj i ett nötskal. Skoja, hahah, men det kommer väl se ut såhär efter vägarna... Nejmen, lite kul måste man ju få ha, och även att bilden är svartvit, herre gudars!

:)

Jag tänker inte på allt elände som har varit,
utan på allt det underbara som ska komma.






Dagen

Hallå mina fina vänner! Hur är det med er denna kväll? Med mig är det bra, har nyss skrivit av alla nummer från min gamla mobil, som jag sedan ska lägga in i min nya mobil, och jag hatar verkligen sånt, att skriva av, och kolla typ 1000 gånger att alla nummer, och alla siffror framförallt kom med! ÅÅHHH! Jobbigt för hjärnan de... Vilka i-landsproblem man kan ha..
Aja! I dag var jag nere på stan en snabbis och inhandlade ett par kortbyxor, så det var ju bra, sedan var jag och mamma ut på min mormor och morfars grav och satte blommor, och sedan har jag väl inte gjort så mycket mer idag. Varit ganska tråkigt väder också, eller det var fint i morse och på eftermiddagen en liten stund, sedan vart det ju som det varit dom senaste dagarna, mulet alltså.. Men snart åker vi ner till Skåne, och då hoppas vi på bra väder! Men det hoppas jag ju att det ska vara ändå hela sommaren. Vad har ni gjort i dag? :)

Det är fortfarande knas med att lägga upp bilder som jag nyligen tagit, vad är det frågan om? Blogg.se vill inte som mig alltid. Men hoppas att dom ordnar det snart!

Dagarna i Stockholm var kanon iallafall! En upplevelse att minnas, och jag har knäppt kort, och filmat från konserten! Kul!

KRAM ♥




:)

Det är lättare att tro på en lögn man har hört tusen gånger,
än att tro på fakta som ingen tidigare hört.




Regnigt väder

Godkväll mina fina läsare! Hur mår ni i dag? Jag mår bra, eller aa, rätt så bra, jag har ont i foten, och jag lovar er, det gör verkligen ONT! Jag tror att jag har fått en spricka eller något sånt, alltså det är som en ilning i hela foten, och jag kan inte stå på den. Kul.. Alltså, varför!? Varför har jag drabbats av det för? Jag har ju inte gjort nånting alls heller, så jag förstår inte! Jag måste kolla upp det, mamma ringde vårdcentralen förut i dag, i eftermiddags, men dom sa att vi skulle ringa i morgon igen, okej? Bra vård här.. Tur att jag ska utbilda mig så att det blir någon ordning.. Så vi ska ringa i morgon igen och hoppas på att jag får en tid, och jag vill fan ha en akuttid, det gör verkligen ont, och även att jag och mamma åker ner till Stockholm i morgon för att gå på Linkin Park konserten, och här sitter jag med en ont fot, och även att deras flygplan kanske blir inställt för något jäkla askmoln! Så, jag hoppas att få komma in och kolla foten i morgon innan vi åker, och att flygplanet inte blir inställt pga askmolnet. Och även att jag har märkt att jag blivit flygrädd på sista tiden.. Vad är det som hänt med mig haha? Ursäkta att inlägget blev lite "argt" men det är så det känns inuti, "min fot" just nu, så vi hoppas på att jag får en tid i morgon som sagt. Pappa åkte och köpte ett bandage förut, och jag har haft på det hela kvällen, men det hjälper inte direkt. Hoppas att ni haft en fin dag iallafall! :) Här har det regnat hela dagen, så man har inte kunnat vara ute nånting heller.. Haha, även att jag fortsätter att klaga, men det beror på foten! :(
Var på skolan i dag med mamma för att lämna en uppgift, men läraren var tydligen ledig i dag och kommer dit nån annan dag den här veckan, så jag städade ut det sista ur skåpet, så nu är det gjort!
I morgon åker kameran ner i väskan, och jag ska knäppa kort på allt i Stockholm, hoppas nu att det går att lägga ut bilderna, har ju krånglat en del med det nu, men vi får hoppas!

KRAM♥








:)

Hur kan vi begära att någon annan skall kunna bevara vår hemlighet när vi inte själva kunde det.








Jag börjar bli ganska förbanand att det inte går att lägga upp nya bilder!

Sommarlov!!!

Hallå mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår kanon! På sista tiden sitter jag mest ute i solen och solar! Så jäkla underbart väder ute nu alltså! 30grader, jag klagar inte! Gud vad jag har längtat efter sommaren alltså! :)
Vad har ni gjort i dag? Som sagt, jag har solat hela dagen typ, ätit gott, knäppt lite kort, kollat på tv, och bara njutit av sommarlovet!
Inte långt kvar tills jag och mamma åker ner till Stockholm! Det ska bli jäkligt kul, och sedan några dagar efter vi kommer hem så rullar vi ner till Skåne och hälsar på lite släkt, så det kommer bli en bra sommar!














Price tag

Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night.
When the tale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile

Why is everybody so serious!
Acting so damn mysterious
You got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time.


Everybody look to their left (yeah)
Everybody look to their right (ha)
Can you feel that (yeah)
Well pay them with love tonight...


It's not about the money, money, money
We don't need your money, money, money
We just wanna make the world dance,
Forget about the Price Tag

Ain't about the (ha) Ka-Ching Ka-Ching.
Ain't about the (yeah) Ba-Bling Ba-Bling
Wanna make the world dance,
Forget about the Price Tag.


We need to take it back in time,
When music made us all UNITE!
And it wasn't low blows and video Hoes,
Am I the only one gettin... tired?

Why is everybody so obsessed?
Money can't buy us happiness
Can we all slow down and enjoy right now
Guarantee we'll be feelin
All right.


Everybody look to their left (yeah)
Everybody look to their right (ha)
Can you feel that (yeah)
Well pay them with love tonight...


Den här låten sjöng två kompisar i min klass på skolavslutningen i dag, så jäkla duktiga ni är!! :) ♥










Som jag kände när jag var sjuk,

Jag står här frusen fast
äntligen stilla
Som gravitationen, nåt vasst
Jag ska aldrig
gör dig illa igen
Du fastnar perfekt
i min polaroid
Du blinkar förskräckt
när jag ställer mig bredvid
Du ryggar tillbaks
när min hand just ska röra
vid din…

Det är så det ska vara
Det är så vi vill ha det nu
Det är så det ska vara
Som en perfekt och underbar lag
Perfekt och oförstörbar
som jag…

Ryggen mot väggen till sist
Äntligen slut
En svår situation, ja visst
har jag drömt om så länge nu
En hand mot min strupe
och andas blir svårt
En hand runt min hals
klämmer alltför hårt
och benen dom bär
inte längre min kropp
stå…

Det är så det ska vara
Det är så jag vill ha det nu
Det är så det ska vara
Som en perfekt och underbar lag
Perfekt och oförstörbar
som jag…





Dagboksinlägg 080405

Jag låg i sjukhussängen och tittade ut genom fönstret. Det var kallt och rått ute, jag såg det, för på fönstret kom det ett stänk av regn var tredje sekund, jag kunde de utantill nu, det hade varit de den senaste timmen, och jag räknade varje stänk som kom mot fönsterrutan. Jag kollade på klockan emellanåt, och väntade bara på att lunchen skulle bli. Jag låg och vred mig i sängen, och kände hur ångesten blev starkare, ju närmre klockan blev 12. Jag kollade ut genom fönstret igen, och suckade. Varför skulle just jag bli sjuk? Jag ser ju inte ens att jag är sjuk. Dom ljuger säkert, fast vad skulle dom tjäna på att ljuga för mig? Jag tar någon annans plats i sånafall, och ett sådant gravt fel får man väl bara inte göra inom sjukvården? I och för sig, jag ser ju att jag väger ** kg, men jag får det inte att gå i hop i huvudet. Det måste vara fel på vågen, jag kan inte väga så lite. Jag känner ju mig gigantisk. Jag orkar inte med mig själv och mina tankar, hur ska jag komma till rätta med någonting, när jag ändå inte kan prata med någon vettig människa som förstår mig? Jag kände hur gråten sved bakom ögonlocken. Inte gråta, inte gråta, det var det enda jag tänkte. Bredvid mig på en fotölj satt mamma och löste korsord, pappa var och hämtade kaffe i en automat, kostar tre kronor för att få sig en kopp kaffe, fan vad snålt. Betala för att få lite kaffe? I och för sig får vi ju maten gratis, jag vill inte ha den, men mamma och pappa får den ju också gratis. Vad fan tänker jag på om maten vi äter här kostar eller inte? Jag tänker bara på ät, och drickbara saker hela tiden. Varför!? Jag orkar inte med det. Finns det inget vettigare att tänka på än sådant? Verkar inte som det, eftersom att det är allt sådant som tar plats i mitt huvud. Jag suckade återigen, och kollade ut genom fönstret. Varför måste jag ligga här? Vilket jävla öde att hamna på en barnklinik och äta under tvång. Jag hatar det. Hatar är ett starkt ord, men jag verkligen hatar den här situationen jag är i.
Klockan var nu 11.44, och personalen från BUP var på väg för att göra oss sällskap vid lunchen. Det var helg, och då är inte dagvården öppen, utan då måste man äta på barnkliniken. Jag är inlagd på barnkliniken över nätterna, och äter på dagvården på dagarna, men på helgerna sker allt på barnkliniken. Och jag hörde steg närma sig dörren, och jag väntade bara på att knackningar skulle sätta i gång, och det gjorde dom. *KNACK* Dörren öppnades och där stod just, M.S. Jag kände honom vid det här laget, och han var väl den jag kände mig mest trygg med på något sätt. Han var den första som gjorde mig sällskap från första början, och kanske att det känns tryggt eftersom att han är min vårdare.
- Nu är det dags för lunch snart. Jag ska värma på i micron nu, så ni kan sätta er ute i matsalen.
- Aa, visst, vi kommer snart.
Varför i helvete ska han säga åt mig vad jag ska göra? Jag har fan egna ben att gå på, eller har jag det? Verkar inte som det, eftersom att jag varit tvungen att åka rullstol den senaste tiden. Men nu har jag börjat att gå lite smått igen. Vi gick ut i matsalen och tog bordet närmast dörren. Jag kollade i taket, och sedan på akvariet som stod i hörnet på en liten byrå. Jag såg den gula fisken simma omkring, och lekte med gräset som fanns i hela akvariet, han såg så fri ut, vilket jag också vill vara. Det hördes ett pling från köket, och sedan 2 till, och sedan 1 till, nu var alla fyra portionerna klar, och det var dags att äta. När jag fick tallriken framför mig kände jag bara att jag ville få det undanstökat, jag visste ju vad som väntade om jag inte åt, och varför ska jag strejka för? Det tjänar ju ingenting till egentligen. Men anorexi är fan inte lätt att ta sig igenom, om det hade varit lätt, hade ingen varit sjuk i det. Nej, nu far jag i väg i tankarna som vanligt. Ät bara för fan, kom igen nu Kajsa, lika bra att få det undanstökat.
Det var spaghetti och köttfärssås, kall råkost sallad, med en krämig blandning med vitkål bla, och varma morötter, ett glas standars mjölk, "fy fan, jävla äckliga kalorier överallt". Jävla äckliga spaghetti, fy fan vad jag hatar det! Jag hatar all mat, men fy fan för pasta! Första tuggan är alltid svårast, sedan flyter det på ganska bra, tills jag kommer till ungefär halva portionen, då kommer ångesten på riktigt, och dom måste tjata på mig i tusen år innan jag tar en till tugga, och sedan tvingar jag i mig resten av portionen innan dom hotar med sond eller näringsdryck. Fy fan vad jag hatar näringsdryck! Fick en i går, och fy fan vad jag skrek, aldrig i hela mitt jävla liv att jag kommer att dricka en näringsdryck igen, men dom har sagt på avdelningen att jag ska börja med två stycken om dagen vid mellanmålen, hur fan ska det gå till? Jag vill inte ha mer! Men jag vill fan inte vara här heller, men hur fan ska jag börja att tycka om mig själv när det är två olika viljor inom mig. Den ena, den friska jag, vill bli frisk, och säger till mig att jag är sjuk, men den andra jag, den sjuka, anorexin, säger att jag är allt negativt, att jag är allt annat än smal, vad fan ska jag tro? Anorexin är starkare, jag kommer inte att klara det på egen hand. Men vem fan kan få mig att ändra min uppfattning om mig själv, när det ändå är jag i slutändan som ska bli frisk?
Maten var nu uppäten och det var dags för vila. Jag blir alltid så sluten när jag tänker, när jag har ångest har jag allt inom mig, sedan spricker det, och allt kommer ut på alla de andra, jag skriker, och slår omkring mig. Vem fan kan få mig på bättre tankar?













Kan tydligen inte ladda upp egna bilder för tillfället, blogg.se är inte på min sida i dag.






:)

Det är aldrig för sent,
att bli den du kunde ha varit.




Nationaldagen!

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni? Bra hoppas jag! Jag mår bra, har dock lite ont i halsen, hoppas INTE jag kommer bli sjuk nu! Inte långt kvar av skolan, snart sommarlov ju, då vill man inte vara sjuk, inte annars heller, men ni förstår vad jag menar!
I dag var jag och mamma in en sväng till stan, och jag köpte lite grejer, en kjol, ett linne, och en dvdfilm, Beck - I Stormens Öga, nu har vi då alla Beck-filmerna... Jajamen, jag älskar Beck. Haha. Den är ju rätt gammal, 2 - 3 år sådär, men jag har inte velat köpt den innan, men nu gjorde jag då det!
Sedan åkte vi hem och åt hamburgare, och sedan knäppte jag lite kort i skogen haha, på lite blommor och sånt där, sedan även solade jag lite grann, så det har varit en kanon dag!
I morgon är det skola som vanligt, och då skulle vi få veta betygen i vård och omsorgsämnena, hoppas på att det är bra, jag har jobbat riktigt hårt med det, så nu vill jag få lite postivt tillbaka. Men de tror jag att jag kommer få, för jag får alltid bra på inlämningar och sånt, så det är kul! :)

Var på lite dåligt humör nu på kvällen, men så är det ju ibland, jag kan inte alltid vad den glada här i världen. Men nu är det bra igen, måste ju få bli arg nångång jag med!
Nu ska jag snart sova, eller om någon timme så att man kommer upp i morgon! ^^

KRAM♥













Hittar inte bilden på linnet *sad face* men får väl knäppa de då jag har på mig de en annan gång istället!

Heartbreak hotel

Godkväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Jag mår kanon!
I dag har jag inte gjort så speciellt mycket. Använt födelsedagspresenterna mest, sjungt, och lite sånt, knäppte även lite kort i dag för första gången haha, dock bara på mig själv då.. Men ska börja knäppa på lite roliga grejer och lägga ut! Gjorde även ett videoinlägg, men vet i tusan hur man lägger upp det så att det liksom kommer in på bloggen. Jag är helt lost på det om jag ska vara ärlig.. Men, jag får väl ta att lära mig det då!
I dag har jag även solat lite grann, skönt! Alltså jag trodde nästan jag var utomlands ett tag i dag, var så jäkla varmt, och skönt!
Sedan på kvällen blev de god mat, godis, kvällsfika, och lite tv. Nu ska jag kika på Heartbreak hotel, haha, gammal film, men jag tycker den är rolig, så vad tusan!

Vad har ni gjort i dag? :)

KRAM♥













Hmpf, fina bilder... HAHA!

:)

Att leva med inbunden aggression, är farligt, denna känsla ligger och pyr i ditt undermedvetna,
Lite syre, och lågan flammar upp. Kanske vid fel tillfälle,kanske vid fel situation.
Adrenalin, ren fysisk kraft.
Tunnelsyn mot det man blir arg på.
Ren smärta, hemska ljud och allt är över,
Resultat: Rädsla.




Födelsedagsbarnet slänger in ett inlägg!

Godkväll mina kära vänner! Hur mår ni i dag? Jag mår toppen! Fyller ju år i dag som sagt, därför dålig bloggning, men har haft fullt upp hela dagen med presenter, händelser mm, så har inte funnits någon tid!
Har varit kanon väder ute, så har hunnit med att sola i stressen också, skönt! Och vet ni!? Jag fick en mikrofon som jag velat ha så länge, och lite mer grejer, lägger in bilder på de när jag har knäppt några! :)
Har ätit tårta, godis, god mat, skrattat, och bara haft de underbart!
Nu ska jag inviga mikrofonen, får se hur de går, men det ska väl gå!! ^^,

KRAM♥








:)

Bakom molnen är himlen alltid blå.




hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0