MOT STAN

Hej! Åt frukost för en liten stund sedan och ska snart åka till stan och se om jag hittar några nödvändigheter. Man brukar ju alltid hitta nåt litet så kanske, om jag köper nånting så kommer det en bild!
Ikväll ska jag på bio med B och se En gång i Phuket? Har någon sett den och är den bra? Vad ska ni göra idag? PUSS♥

DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET

Har nyss tvättat håret och sitter nu och kollar på lite bilder som jag tänkt visa för er imorgon eller så.
Skulle ju till stan idag men åkte direkt till Erika istället och var där ett tag. Så vi åker till stan imorgon istället, redan 10 ojojojojoj! Lika bra att vara där tidigt, sedan får vi se vad som händer. På kvällen ska jag iväg med B på bio, har dock ingen aning om vad vi ska se. Men det löser väl sig, har ju några trailers att kolla igenom nu då.



HAHA!

LÅT DE FÅ VARA SOM I EN FILM

Hejsan! Ska snart åka ner på stan med mamma och kolla lite grann. Funderar på att köpa en tröja jag sett och om det blir så kommer det en bild! Fick även en fråga om vad jag använder för värmeskydd, 
 från trudes! Men har funderat på att byta, börjar ta slut och känner att jag vill testa nåt annat. Har ni några förslag?

I LIKE IT

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår bra, vakande med värdlshistoriens värsta halsbränna och kunde knappt prata, åt frukost och det försvann lite grann, åkte till Erika och då var den nästan borta!? Åt lunch där och skrattade så jag fick ont alltså! HAHA, är alltid så kul att träffa dig vännen. Hade massvis att prata om, fick även reda på ett och annat som gjorde mig jätteglad!♥ Behövde verkligen höra det kan jag säga.
Annars så satt vi mest och pratade, spelade spel, visade massa bilder och åt gelehjärtan! Sedan åkte jag hem och åt middag, och sedan skulle hon till sin farmor och farfar som bor i gatan så vi gick dit och gosade med deras hund och Erikas katt som är där just nu, och fikade. Sedan så pratade vi mer och kollade på tv, sedan gick jag hem och fikade ytterligare! Och nu sitter jag här och ska snart se på en film. Ska träffa Erika en snabbis i morgon också innan hon ska till tandläkaren, sedan får vi se om jag följer med henne till en ungdomsgård typ? Och träffar massa folk, om jag inte skulle träffa B imorgon men tror inte det.
Vad har ni gjort idag? PUSS♥

ALLA HJÄRTANS DAG ♥

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra men förkylningen sitter i som vanligt.
I dag är det ju alla hjärtansdag! Vi har myst hemma, och ätit god mat, och godis och vaniljhjärtan. Så det har varit mys! Hur har ni firat? Om jag hade haft pojkvän hade jag firat med honom med, men just nu har jag inte det.
I morgon ska jag pallra mig iväg till Erika även fast jag är förkyld! Får se vad vi hittar på, men vi har massa nya grejer att prata om! Ska ta med mig kameran också så jag kan bjuda på några bilder. Har varit lite med det nu, men nu ska jag börja igen!

 

SOMMARSPELEN 2011

Hallå! Sitter och kollar på idol-klipp på datorn och sommarspelen, underbart. Och har i dag inte gjort någonting speciellt, förkylningen sitter i och jag mår inget vidare pga det. Jag är helt orkeslös i kroppen och har typ ont osv, inte kul alltså. Hoppas ni har det bättre? I morgon får jag se vad jag gör, skulle vara kul att åka in till stan och handla lite grejer men tror inte jag orkar det, seriöst.
Såg på melodifestivalen igår, och jag tycker att rätt låtar gick vidare till final.
Åt en riktigt god yoghurt med mango i, kan rekommendera den! Ska kurera mig nu, och hoppas ni får en fin kväll! PUSS ♥ 

 
Skulle säkert göra samma sak.

MOMENTS AGO

Hallå där! Var ett tag sedan jag skrev, och det beror på min förkylning. Har seriöst inte orkat göra nånting och jag är inte frisk än. Men det börjar ge med dig iallafall. Har funderat en del kring bloggen alltså, den är SÅ tråkig. Och jag vill fan ha en ny design och header nu! Jag är urkass på sånt haha, och hoppas någon av er vill hjälpa mig, skulle vara snällt så man lär sig någon gång. Har även fått en blossa i munnen som irriterar mig något så oerhört, gillar att det inte ens hör till inlägget♥
i vilket fall som helst så skulle jag uppskatta om någon kunde hjälpa mig med det.
Hur är det med er? Antar att ni kanske kan hitta på roligheter medans jag själv måste kurera mig. Men det går ju det med !
Svarar på kommentarer i morgon sötisar, PUSS♥


 Ska kika på detta nu!

PARTY IN MY HEAD

Hello! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är förkyld men. I dag har jag varit på ett möte, sedan åkte jag hem till B och åt våfflor med sylt och grädde, MUMS! Sedan satt vi och pratade en hel del, och åkte sedan hem till mig. Jag känner verkligen att jag inte är helt frisk, har ont i halsen och näsan, mindre kul men det blir nog bättre snart, med några alvedon så går det nog bort! Jag har varit livrädd att äta alvedon tidigare, kommer i håg då jag var på sjukhuset 2008 och mådde illa, och tog en alvedon och kräktes någon timme efter det konstant. Typiskt mig att alltid ta alvedon när jag har magsjuka och sedan förknippa det med att det var pga alvedonen jag kräktes. ANYWAY så tog jag en alvedon för nån dag sen och mådde genast bättre, och kräktes INTE! HAHA! Aja, har funderat på att köra en sån här 7dagars lista och bjuda på lite bilder. Vad sägs om det?

MELODIFESTIVALEN 2012

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra, är förkyld och helt orkeslös i kroppen, men annars så!
Har inte gjort nånting i dag som sagt nästan för att jag är förkyld, och dessutom kan man inte ens gå utanför dörren. Är 20- nu! FY FAN! Säger jag bara, nu vill jag ha värme, är trött på kyla nu!
Såg reprisen på Waterworld på 6an idag, är från i höstas nångång, och jag hade inte sett avsnittet som var repris i dag så det var underhållande, med Daniel Paris bla! Och nu på kvällen så såg vi på melodifestivalen! Och jag tycker att rätt låtar gick vidare till final! Och Gina, du briljerade som programleare! Och Sarah och Helena också, men Gina! Gud vad duktig du är! Jag ser fram emot att se dom andra avsnitten och se om man kanske får se en imitation av någon av dina karaktärer också? Men du är så duktig!
Nu ska jag kolla på sommarspelen 2011 och sedan sova! PUSS ♥



FUNDERAREN.SE

TJOHO! Hur är det med er? Bra hoppas jag! Med mig är det bra, förutom en förkylning som jag blivit drabbad av. Hm.. Och jag som ska på middag i morgon? Hur ska det gå? OMG! Aja, hoppas att det blir bättre till i morgon, men tvivlar på det om jag ska vara ärlig.
Annars då, jag har inte gjort nånting direkt i dag, har inte orkat haha, nämen förkylningen är inte att leka med! Det svider när jag sväljer och bara irriterar i halsen, INTE ok. Så jag har haft tid att tänka som jag alltid gör. Jag är en tänkare har jag märkt! Och jag kom fram till bra saker i dag, inte bara blööööh typ. Så det känns ju bra!
I helgen får jag se vad jag gör, hoppas förkylningen släpper så man kan göra nånting kul.
Och btw det är riktigt kallt ute nu här! Var 14- förut idag, och nu är det, 15-. HAHA stor skillnad då! Men det blåser så det är jäkligt kallt ute nu! Och det har snöat mycket i dag också, fint! Nu ska jag kika vidare på lite klipp, sedan sova och läsa! Kommer att komma in roligare bilder om ett tag. Dom jag har nu är inget vidare. Och jag ska svara på kommentarer i morgon! PUSS ♥

 Kollar på första säsongen av Stylisterna! Och andra säsongen också, och jag måste bara säga att jag är beroende av det programmet!

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0