WILD ONE

Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det bra, kollar på idol och ska snart se big brother. Var i väg och övningskörde med Mamma i dag, gick jättebra! Och måste berätta att Erika har tagit körkort! Så duktig!
På fredag är det midsommar mysigt! Förra året var vi nere i Skåne och firade, jättemysigt i år blir det hemma. Vi kommer att åka ner några dagar efter midsommar och det blir bra! Kommer komma bilder och lite annat sen, har inte knäppt så mycket men har en hel del i kameran som jag inte visat och ska självklart knäppa nya! Puss♥

 Från när Vi var på Filip och Fredrik. Inte bästa bilden men vi satt på balkongen! Har videobloggar därifrån också som kommer sen!



Kommentarer
danten89

Lugnt imorn, med dig?=)

2012-06-20 @ 00:58:26
URL: http://animalcity.blogg.se/
danten89

Lugnt imorn, med dig?=)

2012-06-20 @ 00:58:32
URL: http://animalcity.blogg.se/
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Ja men gör det:) Gillar du liljekonvalj doft?



Midsommar ska vi fira med min familj hemma hos mamma så det blir bra, sen på söndag åker vi vidare till Öland och ska husvvagna en vecka ungefär:) Ska bli så mysigt. Jag tycker faktiskt om att bo i husvagn:)



Jag mår sådär, har varit mycket sjuk nu det senaste, och det bara kommer nya saker hela tiden:(

Du själv då?

Kram

2012-06-20 @ 10:59:39
URL: http://patriciac.blogg.se/
hanna ♡

bara br här, själv?:D

2012-06-20 @ 12:03:40
URL: http://heaa.blogg.se/
B R O W N S U G A R

Sv: Just nu är jag sjuk så jag hoppas att jag blir frisk tills midsommar! Ska på middag & fest hos en vän då:) sjdå?

2012-06-20 @ 12:29:31
URL: http://brownsugar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0