Eurovision song contest 2011

God kväll mina fina vänner! Hur mår ni i dag? Bra hoppas jag! Jag mår bra, är dock väldigt trött, ska lägga mig nog direkt efter jag skrivet det här inlägget, eller så lär jag bli pigg och är vaken några timmar ändå, får se! I dag har jag inte hunnit blogga någonting! Det är helt sanslöst! Men jag har haft mycket saker att ordna under dagen, så därför ingen bloggning, men det ska bli ändring på det nu!
Och nu i kväll så satt jag framför tvn från halv 8 till 00.15 typ, eller mer, satt och kollade på Eurovision, och lite andra saker då såklart, och gud vad trött man blev av att sitta där i så många timmar! Tur att man hade godis och kvällsfika till hands så att man inte somnade! Och jag kommer i håg att när jag var liten så vart jag så less på alla andras bidrag, tyckte dom var dålig och tråkiga, och somnade oftast i mitten av programmet, och vaknade när det var dags för röstning.. Ja, livet är hårt, haha skoja. Men i allafall, så höll jag mig vaken i dom där 3 timmarna, och jag tyckte att det gick rätt fort bland bidragen ändå! Även om det var segt på sina ställen, så gick det rätt snabbt, och det var ju bra. Och Eric Saade kom ju trea! Grattis! Hade ju hoppats på att han skulle vinna, men då kom jag att tänka på, "Hur stor är chansen" för liksom länderna neråt har ju kanske inte direkt samma smak som vi i Sverige osv, men det gick ju bra ändå! Trea är ju inte dåligt! Synd att han inte kom tvåa, var ju så nära, men Italien puttade när oss, men aja, skit samma! så det var ju kul i allafall att det gick rätt så bra i allafall! Tycker ni att det var rätt låt som vann? Alltså, så fort jag såg Azerbaijan ( Stavning ) så förstod jag att som skulle vinna, jag förstod det! Och det visade ju sig att det var någon Svensk som hade skrivit låten, som till den där rysken som var så jäkla uppkäftig mot Sverige, haha, aja.

KRAM ♥






Kommentarer
Rebecca

Nä det har jag inte gjort på många år :)

2011-05-15 @ 06:18:30
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
camilla

Haha jag satt också o tittade hela programmet, satt o sioffan från 19.30 tror jag utan att röra mig ur fläcken under tiden xD men kul att de gick bra för sverige :) jag gillade inte låten som vann speciellt mkt, den var okey men ingen vinnare tyckker jag!



ÅÅ jag förstår hur du menar, jag var jäätterädd att min syster framförallt skulle ta efter mig men sån tur är ser hon väl vilka problem de skapar för hittills har hon iaf inte visat ngra som helst tecken på det :)



Har du något roligt planerat idag?

Pussar<3

2011-05-15 @ 06:34:33
URL: http://resanupp.devote.se
Maja

Saade var riktigt duktig=)

2011-05-15 @ 07:30:35
URL: http://mcaria.blogg.se/
lovisa

tack desamam:D

2011-05-15 @ 08:23:08
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Diana

haha, jag slumrade lite i slutet av bidragen :P sen vaknade jag till röstningen ;)

så irriterande att sverige skriver åt ett annat land och puttar ner oss :/ men vi ska vara nöjda för så här bra har det inte gått på väldigt länge för oss!!



sv: ja, juste! så var det :P



ska du hitta på nåt kul idag? :)



kramar <33

2011-05-15 @ 11:48:41
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Sandra

Hej!



Jag är självlärd genom min morfar!



Igår kollade vi på ESC :)

Vad gör du idag?



Svara gärna på frågan i mitt senaste inlägg!!

Kram

2011-05-15 @ 12:46:56
URL: http://bergvallsfoton.blogg.se/
Twiggy♥

Hoppas att din helg var toppen fina.

2011-05-15 @ 13:36:31
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Rebecca: Okej! Hur mår du nu annars? :)



Kramar! <3<3

2011-05-15 @ 22:07:53
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Camilla: Ja precis som jag gjorde! Haha! :)

Ja men gud vad bra det gick för Sverige! Och tur var det! :) Håller med Dig, låten som vann var ok, men ingen favorit! :)



Ja! Det är så jobbigt att ha det i bakhuvudet hela tiden att någon som man tycker om ska drabbas av denna eländiga sjukdom. Men tur att hon inte tagit efter dig i allfall, jag var jätte orolig att någon skulle ta efter mig, var alltid noga att kolla om jag ser några tecken,



I dag åkte våra gäster hem, så vi hade liksom som avslutnings middag, med massa gott fika, och god mat, så det har jag gjort mest hela dagen, ätit gott! Vad har du gjort i dag fina? Hur mår du i dag? :)



Pussar och Kramar! <3<3

2011-05-15 @ 22:12:15
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Maja: Ja det var han verkligen! Kul att det gick så bra för honom! :)



Kramar! <3<3

2011-05-15 @ 22:13:33
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Lovisa: Har du några roliga planer inför sommaren då? :)



kram! <3<3

2011-05-15 @ 22:14:45
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Diana: Ja! Jag blir också förbannad på att Sverige skriver till andra länder, dock är det ju lite kul att låten som vann var skriven av svenskar, men ändå! Störande är det! Haha :)



I dag var det sista dagen som våra gäster var här, så vi hade som avslutnings middag med en massa goda saker, och mycket annat gott, godis och sånt, så har haft fullt upp hela dagen :)

Vad har Du gjort i dag fina? Hur mår du i dag? :)



Pussar och Kramar! <3<3

2011-05-15 @ 22:17:44
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Sandra: Hej! :)

Jaha okej! Önskar jag hade lärt mig knäppa kort lite tidigare, men det är väl aldrig för sent att lära sig! Ska verkligen satsa på att börja fotografera lite grann, i allafall som en hobby :)



Okej! Vi kollade också på Eurovision, tyckte du att rätt låt vann? :)



I dag har det varit sista dagen som våra gäster var här, så vi hade en avslutnings middag med massa goda saker, samt godis och annat gott, så har haft fullt upp hela dagen! Vad har Du gjort i dag? :)



Kramar! <3<3



2011-05-15 @ 22:20:26
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Twiggy♥: Tack fina du! Min helg har varit superkul! Har haft gäster hela helgen, och skrattat mycket! Hoppas Din helg också varit bra! :) <3



Har du några planer inför veckan? Hur mår du i dag? :)



Kramar!! <3<3

2011-05-15 @ 22:24:34
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Diana

ja jo lite stolta kan vi ju vara över låten men nån svensk kunde ju framfört den istället! :o



åå, det låter mysigt! :)

jag har mått hyfsat under dagen, lite sämre på kvällen. har inte gjort så mycket, övningskört lite och så...



puss o kram! <3

2011-05-15 @ 22:43:03
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Diana: Ja precis! Håller med Dig till 100%! Attans att det inte var låten som vann som Saade uppträdde med då.. Men så är det ju ibland, hoppas det går lika bra nästa år! :)



Vad bra att du mått hyfsat bra i går! :)

Gud vad kul att övningsköra! Jag ska ta något sådant där förarbevis eller vad det heter, en kurs i allafall, så jag också får testa! Gud vad kul! :D



Vad har du gjort i dag fina? <3



Pussar och Kramar!! <3<3

2011-05-16 @ 22:13:48
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0