Nu är det dags att lägga sig efter en dag med trevliga händelser.

Hejsan! Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa lite grann. Dagen och kvällen har varit superkul! God mat och god efterrätt. Vi hade ju tre-rätters-middag i dag som jag, min Bror och Moster hade ordnat. Till förrätt var det en toast med smör, och en blandning på det med ost i, och räkor på, och lite sallad. Till huvudrätt var det, Fläskfilé med hemmagjord potatisgratäng, sallad, och café de paris sås. Och till efterrätt var det hemmagjord gräddglass. Och till det så drack jag päroncider tror jag det var. Gott var det. Har dock inga bilder på maten vi gjorde alls. Ingenting! Så jäkla dåligt av mig. Jag måste att börja lägga kameran framför fejjan på mig så att det bara är att kolla ner på bordet så ser man den, och automatiskt knäppa ett kort. Är det svårt liksom? Nu blev jag irriterad, haha. Och det kom jag på när vi började att lasta in det sista i diskmaskinen. Efter en dag med ha diskat så är jag rätt less på det kan jag ju säga.
I morgon ska mina kusiner komma ut en sväng och hälsa på. Kul! Sedan ska vi nog kolla på någon film, spela spel, prata, och umgås.
Apropå film så kom jag att tänka på att vi kollade på en film i dag, "Slumdog millionaire" och det är en hemsk film, men bra. Har ni sett den?
Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova.
KRAM ♥




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0