:)

Det är aldrig för sent att bli den du kunde ha varit.





Kommentarer
c.

SV: vad roligt, vad gjorde ni?`:)=

2011-07-18 @ 22:43:43
URL: http://carolinesjondin.devote.se
hanna ♥

tack så mycket :) jag ska ha det faktist :D

2011-07-18 @ 23:30:00
URL: http://heaa.blogg.se/
Jenny

Tack för tipsen =)

Jag tycker jag äter enormt mycket för tillfället, men min mamma säger att så lite som jag äter nu har jag nog aldrig ätit. Fast sen i fredags och jag lagt till ett mellanmål och nu tar jag en näringsdryck om dagen också. Och som du kanske vet så innehåller en sån enormt mycket kalorier.



Hur såg ditt matschema ut, med tider och mängder och så när du var på behandlingshemmet och när du skrevs ut därifrån? Hur många näringsdrycker drack du om dagen?



Kram =)

2011-07-19 @ 08:45:07
URL: http://vincere.blogg.se/
Anna-Johanna ♥

sv. jag svarar på kommentarer och lyssnar på musik :)

2011-07-19 @ 09:37:43
URL: http://annajohannanilsson.blogg.se/
bortavidmolnen

jag har nämnt det för min psykolog men vet inte om hon lyssnade på mig..



tack<3



hur är det idag? <3 puss

2011-07-19 @ 12:27:52
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
camilla

VAd mysigt det låter:D vilken film såg ni?:)



Jag vill också bli psykolog liknande :) eller jag vill arbeta med ungdomar och barn som har det svårt, typ föreläsa om äs osv :) finns så mkt jag vill göra hehe :)



Sandwich e skiiiitgott :D e sugen på de jämt nästa nahah^^



Vad har du gjortikväll min fina?

PUSSAR<3

2011-07-19 @ 19:55:15
URL: http://resanupp.devote.se
Kajsa-Stina

sv C: Ja, det var kul! Har inte setts på ett tag, så det var på tiden! :)



Vi var hemma hos henne och bara hade det trevligt! Satt och pratade om allt som hänt för oss båda den senaste tiden, kollade lite film, fikade, kollade datorn lite, och sånt :)



Vad har du gjort idag? :D

2011-07-19 @ 21:25:38
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Hanna♥: Vsg! :)

Ja, ha det! Skulle vara jätteskoj :)

2011-07-19 @ 21:26:55
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Jenny: Vsg! :)



Okej! Jag tyckte också jag åt mycket, när jag i själva verket inte gjorde det, jag fick en förvrängd bild på det hela.

Näringsdrycker har jag druckit många, och det tyckte jag inte om, men sedan vande jag mig vid det, så det var en del av min vardag, så det gick "lättare" tillslut, även fast det var jobbigt.



Jag åt sex mål om dag, frukost, mellanmål, lunch,mellanmål,middag,kvällsfika, och tiderna var bestämda, och schemalagda, så allt skulle ske samma tid varje dag ungefär. Mängderna har jag på papper nånstans, det var väldigt konkret av hur mycket det skulle vara på tallriken, vilket jag tyckte kändes skönt, så jag slapp oroa sönder mig över det också, jag drack 2 näringsdrycker utöver mitt vanliga matschema, hände även att jag fick dricka 3 om dagen,



Hur ser ditt matschema ut? :)



Kramar!! <3<3

2011-07-19 @ 21:33:53
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Anna-Johanna♥: Okej, skoj! Samma som mig haha :)

2011-07-19 @ 21:34:45
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
c.

sv: låter ju super! :D

idag har jag inte gjort speciellt mkt, dudå?

2011-07-19 @ 21:36:33
URL: http://carolinesjondin.devote.se
Kajsa-Stina

sv bortavidmolnen: Okej, jag blir så jävla irriterad på psykologer som inte lyssnar, som inte tar en på allvar, det är det värsta jag vet, åååhhh, stäm dom!



Det är bara bra med mig tack! Var och hälsade på mina kusiner idag, så det var skoj :)

Vad har du gjort idag? Hur mår du? <3



Puss och Kram!! <3<3

2011-07-19 @ 21:37:21
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Diana

ja, jag känner en som är musiklärare och har jäääättefin röst! han sjöng tydligen falskt förut men har övat upp det där. han har skrivit en låt oxå om du vill lyssna på youtube ;)



http://www.youtube.com/watch?v=8n4HsHCL7Xs



ja, precis. och på nåt sätt känns det som hon peppar mig mer än de andra. när jag sitter där med mamma, en psykolog och en sköterska känns det som jag sitter i en domstol! :P sköterskan kan verkligen ge en mördarblickar! men hon kanske inte tänker på det själv, jag vet inte... dessutom är det svårare att berätta när mamma lyssnar oxå.



alltså det beror lite på om det är skoldag eller om jag bara är hemma, typ som nu på lov eller söndagar och sånt... är jag bara hemma brukar jag äta frukost ganska sent, typ 11 kanske? och sen middag 16-17, kvällsmål 20.



en vanlig skoldag äter jag frukost 7-8, lunch 11-12, mellanmål runt 14, middag 17 och kvällsmål 20.



men brukar du tänka och typ planera så att du får i dig alla mål eller går det bara automatiskt utan att du tänker på det?



puss och kram! <3

2011-07-19 @ 21:38:51
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Camilla: Ja det var det verkligen! Vi kollade på Till det som är vackert. :)



Det är precis det jag vill göra också! Hjälpa barn och ungdomar, föreläsa om ätstörningar, mm, det är det jag verkligen vill göra! :)



Haha ja det är det verkligen! Jättegott!!



Ikväll så har jag varit hemma och försökt komma på hur man gör fina designer haha, jag är ingen expert på det.. Vet inte ens hur man får upp den på sidan, haha jobbit läge :P

Skulle vara med en kompis, men orkade inte, sov inte så mycket inatt, eller jag la mig sent, och sedan gick det typ inte att somna, så inatt lär jag somna fort! Annars inte så mycket, vad har du gjort finis? :)

Hur har det gått på jobbet? :)



Pussar och Kramar!! <3<3

2011-07-19 @ 21:42:45
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv C: Jo det var det verkligen!! :)



Okej, inte jag heller faktiskt, haha! Har sovit dåligt inatt, så har inte orkat göra nåt. Försökte fixa med en design, men det gick åt pipsvängen, typ, är inte bra på det ^^

2011-07-19 @ 21:49:08
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Kajsa-Stina

sv Diana: Okej! Gud vad kul! Ska kolla det med en gång! Älskar verkligen att sjunga, och älskar att lyssna på människor som tycker om att sjunga! :)



Jag håller med dig, helt klart! Min sjukgymnast är verkligen en underbar människa!

Ja men gud! Jag håller med dig! Och även att min psykolog typ känns som att dom behandlade mig på ett visst sätt när mina föräldrar var med, och på ett sätt när jag var själv, nu i efterhand när jag är frisk så kunde hon också göra det! Knasigt!

Det håller jag verkligen med dig om! Känns jättesvårt när en förälder sitter med och lyssnar på vad jag har att säga till psykologen, känns ännu svårare att öppna sig då liksom,



Aha okej, det håller jag med dig om, att när man är ledig sover man längre osv, men ska verkligen ta mig i kragen och kliva upp tidigare, jag missar ju så mycket av dagen som mamma säger haha. Hon kliver upp typ sju när hon är ledig, sedan solar hon, och fixar i trädgården, sen när jag vaknar är hon färdig typ ^^



Det går av sig själv, men ibland måste man planera för att det ska gå ihop, om det är stressigt och så, men det ordnar sig alltid, vilket är skönt, så för det mesta går det automatiskt! :)



Pussar och Kramar!! <3<3

2011-07-19 @ 21:56:14
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0