I morgon kommer min bästa vän och hälsar på

Hejsan! I morgon så kommer jag kanske inte att kunna blogga sådär jätemycket tyvärr.. Ska få främmande av min bästa vän J, och då ska jag vara social mot henne, men ska verkligen uppdatera bättre. Kanske ska skaffa så att jag kan blogga genom mobilen också, är smidigt det, så kan man ju blogga när man har rast på skolan tex. Bra det. :)
Som sagt hon kommer rätt tidigt i morgon, vid 10tiden, ska sova här som sagt, och vet inte hur länge hon stannar på Söndagen, men det ska bli så kul! Vi kommer att ha mycket att prata om.
Såg ju utröstningen på Let´s Dance, det var ju Anders Bagge som fick lämna programmet. Har direkt ingen kommentar till det, är ju inte så himla insatt i dans, men det ser väldigt kul ut. Skulle faktiskt vilja börja i dans. Kanske är det nåt jag ska testa, gud vad kul! Det ska jag fundera på.
Ska lägga mig strax så att jag är pigg i morgon, och eftersom att hon kommer tidigt, så kanske jag ska lägga mig nu så att jag inte sover när hon kommer. Hur skulle det se ut? Jo illa!
KRAM ♥



En bild från Mallorca i somras. Saknar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0