Alladingodis, mums, hehe

Hejsan alla fina! Hur är det med er i dag? Med mig är det bara bra! Vaknade lite tidigare än halv 7 i morse, och klev upp på en gång, var inte så jätte trött heller!? Otroligt, men bra. Gjorde mig i ordning, och sedan bar det av mot skolan, och en lång dag. Vi började dagen med Engelska, och då fick vi tillbaka våra prov som vi gjorde förra veckan. Vart inte så jättenöjd med provet måste jag säga, men det duger. Får göra bättre i från mig på nästa. Sedan rullade dagen på, och sedan var klockan 15.30. Det är underligt hur tiden kan gå fort ibland. Jag och min bästa vän J, skrattade och flummade mest hela dagen. Kanske därför dagarna går fort också, haha.
På sista lektionen, vård och omsorg, så fick vi reda på att vi ska ha föräldrarmöte i morgon. Blir nog bra det. Men varför ska vi elever vara med på det för? Jo, för att vi ska prata om att eventuellt läsa vidare i något mer ämne, vilket jag såklart ska göra. Men mitt starkaste ämne är väl inte direkt matte om man säger så, och om man ska läsa vidare till Sjuksköterska så måste man läsa matte b. Hm... Får kolla upp det mer i morgon, hur man kan gå till väga. Slutade 16.10, men fick vänta på Mamma och Bror, som inte kom förrän 16.30. Åkte och åt, och sedan åkte vi hem, kollade på tv, och fikade kvällsfika.
I dag på skolan så fick vi godis! Hör och häpna. Aladdinask. Gud vad gott! Vi fick 3 st godisar var, eftersom att det skulle räcka till hela klassen.. Men lite godis blev det ju i allafall! Mums!
Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen. Borde nog lägga mig tidigare i natt, så jag är pigg i morgon då vi ska börja med ett nytt område på vård och omsorgsarbete. Vi ska nu delas in i grupper, och ta hand om en "tant" som vi ska låtsas då. Vi ska ju snart ut på praktik, vecka 10, det är snart det. Då blir det 5 veckor på rad. Ojojoj!
KRAM ♥





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0