Friday night, and the lights are low

 Aa fast ne, det är det väl inte, eller jo det är ju mörkt ute, så det är väl det jag syftar på.
Hejsan i allafall! Hur är det med er? Med mig är det bra. Det är FREDAG! Skönt. Pappa är och hämtar Fredrik och Mamma jobbar, så jag sitter här och slänger upp ett inlägg.
Dagen hittils har varit väldigt rolig! På alla sätt och vis.
Snart är det första advent! Haha, kommer jag in på det nu liksom, genom att jag först pratar om skolan, men det slog mig att det är ju på Söndag. Och vi ska pynta och så i helgen. Det är mindre än en månad kvar till Julafton.
Gud vad kuuuul!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ni något förslag? Ska jag skriva om min vardag, ska jag skriva om Anorexin? , Ska jag skriva om känslor, kärlek, kompisar, och lyckokort? haha där skojade jag, men säg vad jag ska skriva om, eller ska jag göra en kombination utav allting? Jamen det låter väl superbra det!
Nu ska jag fika, höres!
Kramkramkram



Kommentarer
Sandra!

Skriver samma en gång till ,bara så du verkligen er det!

Klart vi ställde pp för dig! Älskar ju dig!

Skulle göra dtye ien!

Tyvärr är det ju svårt att finnas där när man bor 100 mil bort...

KRAM

S

2010-11-26 @ 19:51:11
Kajsa-Stina

Det är så skönt att veta. :)

Ja, det är så jävla tråkigt att det är långt emellan, och att vi inte ses så ofta, men jag har tänkt att åka ner på jullovet. :)

Kram!

2010-11-27 @ 22:03:50
URL: http://www.bilddagboken.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0