Änglagård 3

I dag så skulle jag egentligen med på Bio och se Änglagård 3, eller Tredje Gången Gillt som den heter. Men jag var inte alls på humör att följa med nu i kväll, den började 18.15 tror jag. Men jag kände ingen lust att följa med. Jag var trött just då, men har blivit lite piggare nu utav att sitta vid datorn. Det är konstigt!?


Kommentarer
Sandra!

Så skönt att läsa dina inlägg om att du känner dig bättre, kan äta lite mer & ibland ka stå emot din ångest/tankar!!!

(Vågar inte tro att allt är helt över, att inget sånt nånsin kommer att drabba dig, tyvärr. Men varje dag du mår bra & står emot, desto starkare blir du!!) Är stolt över dig!

Låter underbart att du haft en bra jul med bra böcker & andra paket! Kul att du gett bort presenter också!

Stor kram!

S

2010-12-26 @ 22:35:52
Kajsa-Stina

Ja, det känns väldigt skönt att unna sig saker, men att jag inte får Ångest. :) Men det är ju olika saker som spelar in hela tiden, tankar, känslor, situationer, tex. Men det går framåt, och jag börjar nog hitta mig själv bättre. :)

Hoppas din Jul har varit fantastisk! Vi får höras nåt! Jag saknar dig!

Kramar <3

2010-12-27 @ 01:08:36
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hjortronsylt

Jag heter alltså Kajsa, är 18 år och bor med mina föräldrar i staden Sundsvall. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag med allt vad det innebär, vänner,killar,shopping,mode,outfits,videobloggar,sminktips, och mycket mer! Kommer blogga om min anorexi jag varit drabbad av under tre års tid, men äntligen tagit mig ur. Kommer delge min historia, samt ge er drabbade tips och stöd för att på bästa sätt klara er ur den! Kommer även ge tips till utomstående som ser på och känner sig maktlösa, kommer hjälpa er att orka kämpa, även när det känns som mörkast. Man måste må dåligt för att sedan kunna må bra! KRAM <3

RSS 2.0